Lørdag
6. april 2019

En løbsoplevelse ud over det sædvanlige.

Siden løbet blev afholdt første gang i marts 2016 har vi løbet rigtig mange kilometer i Tisvilde Hegn. Ruterne er blevet gjort endnu federe og der er kommet flere kilometer små, snørklede skovstier samt flere højdemeter til.


Ambitionen er, at give dig en løbeoplevelse ud over det sædvanlige hvor alt bare spiller. Det eneste du skal gøre er, at sætte det ene ben foran det andet, følge rutemarkeringerne, nyde den fantastisk varierede natur i Tisvilde Hegn og lade dig forføre af de mange km lækre singletrails, som der er specielt udvalgt til dig.

"Virkelig et godt arrangement! Jeg løb 15.5 km - det var mit første trailløb og helt sikkert ikke mit sidste;-) fed og flot rute - de sidste 2 km. Var dog de hårdeste”

JANNI SAU - NCU MEDIUM  - 2018

"Fantastisk smuk og varieret rute (jeg løb 30). Gode bakker, masser af single track og en dejlig hård afslutning. Det skal afgjort føjes til årets faste løbe-events!”

AGNETHE NORDIN - NCU LARGE - 2018

"Fantastisk arrangement.
50 km uden én eneste gentagelse, det er imponerende. Jeg kunne beskrive ruten i detaljer fra start til slut, men i stedet vil jeg bare sige: prøv den! Den skal ses, opleves og føles!"

TOMMY FRIIS MUNK JENSEN NCU X-Large - 2018


Løbet afholdes lørdag den 6. april 2019 omkring Tisvildeleje i Nordsjælland.

NCU X-large        60 km, 6. april 2019 kl 08.00 (giver 2 ITRA/UTMB point)

NCU Large          30 km, 6. april 2019 kl 10.00 (giver 1 ITRA/UTMB point)

NCU Medium      15 km, 6. april 2019 kl 11.00

Alle ruter har mål på Parkeringspladsen ved stranden i Tisvildeleje

Priser:


NCU X-Large     449 kr.
NCU Large         349 kr.
NCU Medium     275 kr.

Online håndteringsgebyr på 15 kr. er kommer udover, og det er for tilmeldingsmodulet, der administreres af Sportstiming.

Efter din tilmelding modtager du en kvittering på din mail. I kvitteringen finder du et link, som du skal bruge hvis du skal lave ændringer i din tilmelding, f.eks. ændre navn eller distance, det koster 25 kr. 


Du kan ændre distance, navn og foretage tilkøb frem til tirsdag den 20. marts 2019 kl. 23.59. Efter 20. marts er det IKKE længere muligt at foretage ændring i din tilmelding eller sælge nummeret. Du kan ændre navn på løbsdagen, hvilket koster 95 kr.


Rutefremvisning:


 

Vil du have en forsmag på hvad der venter d. 6. april 2019 så deltag i vores rutefremvisning. Vi viser dig rundt i Tisvilde Hegn og giver dig en lille bid af alle de mange lækre single tracks som ruterne byder på. Efter turen byder vi på brød og hindbærsnitter fra The Bread Station, kaffe, the og vand. Det er super hyggeligt og alle kan være med. Rutefremvisningen bliver afholdt følgende datoer:

Lørdag d. 16. marts kl 10.00 fra parkeringspladsen ved stranden i Tisvildeleje (tilkøbes undervejs i tilmeldingen)

Pris 50 kr. Max. 40 tilmeldte pr arrangement (afholdes ved minimum 30 tilmeldte).

SIKRE DIG EN PLADS VIA DETTE LINK: https://www.sportstiming.dk/event/5482/shop/5140 eller køb det som tilvalg når du køber din billet til NCU 2019.


Tilkøb:

Når du kommer træt og sulten i mål kan vi stå klar med en rigtig god burger med pommes frites. Bestil den allerede nu, så du er sikker på, at der er flere tilbage når du kommer i mål.


For 70 kr. får du en burger med en stor bøf, tomat, agurk, salat og hjemmesyltet rødløg i en gourmet bolle. For 20 kr. ekstra, får du også super lækre og sprøde store pommes frits med dyp til.

Er du ikke til kød, kan du i stedet vælge en veggie burger, som er lavet af friske grøntsager.

 


 

UltrAspire folde kop
 
Fleksibel letvægts kop som kan foldes sammen og puttes i lommen, kan genbruges mange gange. Det er obligatorisk udstyr at medbringe en kop under løbet for NCU X-Large og NCU Large. Udleveres når du afhenter dit startnummer. Pris 50 kr. Tilkøbes undervejs i tilmeldingen.CRAFT t-shirt

T-shirt med korte ærmer og NCU logo i Sort. Letvægts åndbar t-shirt i super kvalitet. Str. S, M, L, XL.  Pris 200 kr.

Udleveres når du afhenter dit startnummer.

Tilkøbes undervejs i tilmeldingen.

(Design med NCU logo fastlægges senere).


 

Vi glæder os utrolig meget til at afholde hvad vi synes er et fantastisk event igen i 2019.

 Event information
6. april 2019
Tisvildeleje
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
northcoastultra.dk
Tidtagning ved Running26 Events. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kontakt@northcoastultra.dk
60 km
Starter 08:00
30 km
Starter 10:00
15 km
Starter 11:00

 Yderligere information
Betingelser Når du køber startnummer til NCU, accepterer du samtidig at blive tilmeldt NCU nyhedsbrev, hvor du bla. modtager deltagerinformation. Ved tilmelding accepterer du samtidig også NCU tilmeldingsbetingelser og stævnereglement: Læs dem her
 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

North Coast Ultra 2019

  • Tisvildeleje
  • Danmark