Kolstrup Gods Halvmarathon nr. 31

Information og tilmelding

Søndag
25. august 2019

Om løbet Kolstrup Gods Halvmarathon, er et lille hyggeligt løb i det sønderjyske, med fokus på hygge og godt depot. Der er et max. på 49 deltagere.

Prisen er 75kr (der ydes 25kr i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub), for halvmarathon med medalje. når der er lidt overskud i kassen, så dukker der gratis løb op.

Der er mulighed for toilet ved start og mål. Parkering lige ved start og der er plads nok :-)

Startsted er Kolstrup Landevej 2, 6070 Christiansfeld ved landsbyen Stepping. Forplejning: Som minimum: Slik, chips,frugt, saft, vand, cola, efter løbet øl, vand, franskbrød og en kop kaffe.

Rutebeskrivelse:
Denne gang løber vi 2 X 10K hvoraf der ca er 2K grusvej, resten er på asfalt, og til sidst en runde på Godsets egen lille sti, her er underlaget græs. Der er depot for hver 5K og toilet kan benyttes ved start/mål og ved 10 og 20K  Løbet er et Cannonball, du står selv for tid, husk uret må IKKE være på autostop, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Der løbes på eget ansvar dette bekræfter man ved tilmelding Løbetshjemmeside www.kolstrupgods.dk   Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.  Startstidspunkt kl. 10:00, Hvis man bruger +2:30:00 er der mulighed for tidligstart, her er start kl. 9:30 (man kan ikke noteres for hurtigere tid end 2:15:00 ved tidligstart)

 Event information
25. august 2019
Kolstrup Landevej 2
Christiansfeld, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 23. august 2019 23:59
www.kolstrupgods.dk

Kolstrup Gods Halvmarathon nr. 31

  • Kolstrup Landevej 2
  • Christiansfeld
  • Danmark

Har du spørgsmål?