Lørdag
21. september 2019

"THE ESCAPE" HORSENS/MIDTJYLLAND Scenarie: Fangeflugt

REBORN stiller igen i år op i Horsens statsfængsel til en gang Prison Escape. Her vil du blive udfordret, da vi har en go blanding af det hele, lige fra armgang, balance til at kravle, kaste og bære.
Der vil kun være regler for Eliten som skal kunne tage alle forhindringer, men er du alm løber er det dig selv der skal presse dig vi hepper og hvis der er brug for tilråb er vi os gerne behjælpelige.

Løbet er et på enten 4, 8 el. 16 km forhindringsløb, hvor du undervejs passerer mere end 25 forhindringer.
Der vil være vand men i meget begrænset omfang, alle steder kan der bundes og der skal ikke svømmes.
REBORN er for alle uanset fysiske niveau.
Man skal være fyldt 13 år for at kunne deltage.

Hvis man tilmelder 5 personer samtidig får man 10% rabat pr. deltager.

ELTIEHEATS:
10:00 Elite 1
10:10 Elite 2
10:20 Elite 3

Hvis du ønsker at starte i eliten, skal tilmelde dig i distancen: ELITE - 8 km - ELITE.
For at kunne starte i eliten, skal du kunne tage alle forhindringerne selv.
Du vil under tilmeldingen blive bedt om at skrive din bedste OCR placering inden for de sidste 12 måneder. Er du ny elite løber skriver du NY.
Alle ansøgninger skal være købt/udfyldt senest fredag d. 16 august 2019 og man vil få svar mandag d. 19 august 2019. Kommer man ikke med i eliten vil man blive overflyttet til et andet heat.

Adesgrænse:
13-15 år i følge med en voksen
15-17 år må løbe alene.
Alle under 18 år skal have en underskrift med fra deres forælre.

Se priser til højre

Heats

Yezz you can:
Er en gruppe med mottoet Yezz you can med vores ambassadør Jess i front.
Du kan finde gruppen på facebook hvis du er intresseret i en gruppe der løber sammen til mange løb.

Løb med en Team Reborn:
Vi har et stort team bag os med forskellige styrker. Så er du nybegynder, løber alene, eller bare gerne vil have lidt hjælp og tricks på ruten. Så er det dette heat du skal vælge.
Vi for en af vores ambassadøre til at løbe med.

Løb med Lisa:
Vil du være en del af et lettere-øvet heat med positive mennesker omkring dig, som er klar med en hjælpende hånd og opmuntrende tilråb, så er ”løb-med-Lisa” et heat for dig. Lisa har løbet adskillige ocr-løb og ved hvor vigtigt det er at udbrede den positive energi før, under og efter et løb.

???????Vi har ingen fortrydelsesret, og et køb er derfor bindende. Du vil dog kunne rykke din billet til et andet løb mod et lille adminstrationsgebyr eller du kan sælge den.