Kalvebod Triathlon

Kalvebod Triathlon

Information og tilmelding

Søndag
25. august 2019
Kalvebod Triathlon 2019 er den første udgave af et stævne, som bliver afholdt af Hvidovre Triathlon Club. Stævnet er søndag den 25. august 2019, hvor der vil være 2 forskellige distancer, en Familie og 1/4 distance.

Vi vil starte dagen med Familie distancen, som er 375m svømning, 10km cykling (5xloop på 2km) og 2,5km løb. Svømningen foregår i Hvidovre Havn i sikre omgivelser, som vil være yderst publikums venlig. Cyklingen vil foregår på en helt lukket rute på 2km, så ingen fare for trafik. Løb foregår på en smuk rute af 2,5km i Kystagerparken. Familie distancen henvender sig hovedsagligt, til personner som ikke prøvet triatlon før eller måske lige startet, men vil gerne prøve kræfter på hvad det vil sige at være triatlet. Familie distancen vil der være muligt for børn helt ned til 12 år at være med. Der vil være ingen krav til at deltagere har dyre cykler, men blot kan stille op i deres egen hverdags cykel.

Efter at Familie distancen er overstået, vil der blive afholdt en del af Aspiranternes DM-serie, som er de unge triatleter med 13-17 år i de danske triatlon klubber. De vil kører på samme rute som Familie distance.

Når Aspiranterne er kommet i mål, starter vi med 1/4 distance, som vil være 1000m svømning i Kalveboderne og opløb i Hvidovre Havn. Cyklingen på 44km, vil foregå på en 22km rute i Hvidovre, som skal køres 2 gange. Ruten vil blive kørt på lukket veje, stier eller brede cykelstier, uden mulighed for at blive chikaneret for bilister. Løb på 10km, vil foregår på en smuk rute af 2,5km i Kystagerparken. Løbet vil blive kørt under DTriF regler og man skal have et gyldigt licens nummer for at kunne deltage. Der kan erhverves en-dags licens ved tilmeldning, hvis du ikke har medlem har en triatlon klub.
 Event information
25. august 2019
Hvidovre Havn
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
55 km

Pris pr. deltager
Pris 500,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
12,84 km

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Kalvebod Triathlon

  • Hvidovre Havn
  • Danmark

Har du spørgsmål?