Søndag
8. september 2019

VELKOMMEN TIL DANMARKS NYE KONCEPT FOR OFFROAD TRIATHLON

- Kom med den 7-8. september, når der endnu engang bydes velkommen til Offroad Triathlon - bare i nye rammerDen ultimative Offroad Triathlon oplevelse på Møns Klint tilbydes igen i 2019 - bare i nye rammer. Du får det samme som tidligere år - bare i en ny og forbedret indpakning - og til en lavere pris. 

Møns Klint er unikt og er netop optaget på UNESCO's liste over biosfæreområder. Et UNESCO biosfæreområde er kendetegnet ved en natur i verdensklasse og en sjælden rigdom af særlig sårbare dyre- og plantearter, som indgår i nationale og internationale lister over truede arter. Der er dermed lagt op til en triathlon oplevelse i pagt med naturen på offroad stier som sjældent besøges. 

Ambitionen er at give dig en Offroad Triathlon oplevelse ud over det sædvanlige, hvor alt bare spiller. Det eneste du skal gøre er, at sætte det ene ben foran det andet, følge rutemarkeringerne, nyde den fantastisk varierede natur på Møns Klint og lade dig forføre af de mange km lækre singletrails og stier, som der er specielt udvalgt til dig. 

Stævnet laves i samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune - den perfekte ramme for et velorganiseret race. Med GeoCenter som vært får vi en fantastisk stævneplads med udsigt ud over havet samt Danmarks længeste trappe på 497 trin, der markerer afslutningen før målstregen. Møns Klint kendetegner sig ved sine store kridtskrænter, og du vil blive udfordret i bakket terræn som ikke ses ret mange andre steder i Danmark. Perfekt for offroad triathleten, der søger naturen og terrænet som sin legeplads.
 TILMELDING

Offroad Triathlon afholdes lørdag den 8. september 2019. Stævnepladsen åbner kl. 8.30 og Offroad Triathlon starter kl. 11.00. 
Læs meget mere og se det fulde program på www.southcoastultra.dk. 

Prisen er yderst skarp og gør Offroad Triathlon tilgængeligt for alle. Det er sat fleksibelt op med tilkøb, så du kan vælge lige, hvad du vil have. 

Pris: 599 kr. 

De første 50 tilmeldte får en fed genbruelig foldekop fra vores sponsor SALOMON helt gratis. Så vær hurtig på tasterne! 


Du får:

  • Professionel tidstagning med live-resultater undervejs
  • Opmærket rute efter 1. klasses standarder
  • Expo
  • Præmier fra SALOMON
  • Depoter undervejs med sports energi og lækkerier til den søde tand
  • Unik South Coast Ultra Finisher Medajle lavet af 65 millioner år gammel vættelys fossil - vi garanterer du ikke kan få en lignende medalje andre steder


Online håndteringsgebyr på 15 kr. er udover deltagergebyret, og dækker for tilmeldingsmodulet, der administreres af Sportstiming.
Efter din tilmelding modtager du en kvittering på din mail. I kvitteringen finder du et link, som du skal bruge hvis du skal lave ændringer i din tilmelding, f.eks. ændre navn eller distance, det koster 25 kr. 

Du kan ændre distance, navn og foretage tilkøb frem til 2 uger før stævnet. 
 TILKØB - BURGER, FRITTER, FOLDEKOP OG FINISHER T-SHIRT

Når du kommer træt og sulten i mål kan vi stå klar med en rigtig god burger med pommes frites fra The Burger Shack. Bestil den allerede nu, så du er sikker på, at der er flere tilbage, når du kommer i mål.

For 70 kr. får du en burger med en stor bøf, tomat, agurk, salat og hjemmesyltet rødløg i en gourmet bolle. For 20 kr. ekstra, får du også super lækre og sprøde store pommes frits med dyp til.
 
Er du ikke til kød, kan du i stedet vælge en veggie burger, som er lavet af friske grøntsager.

 Folde kop
 


 

Fleksibel letvægts kop som kan foldes sammen og puttes i lommen, kan genbruges mange gange. Vi tænker bæredygtighed og har taget et valg, at de mange plastiskkopper som bruges til trievents vil vi gøre op med. Det er obligatorisk udstyr at medbringe en kop under stævnet, og vi håber folk kan se meningen og ikke mindst budskabet. Der er ikke krav om hvilken kop I medbringer. Vi har gode erfaringer med Salomon foldekop og den kan købes under tilmeldingen til 50 kr. Udleveres når du afhenter dit startnummer på løbsdagen. 
 

CRAFT T-shirt UDSOLGT
T-shirt med korte ærmer og South Coast Ultra logo i hvidt. Letvægts åndbar t-shirt i super kvalitet. Str. S, M, L, XL. Prisen er kun 260 kr. Tilkøbes undervejs i tilmeldingen.

Udleveres når du afhenter dit startnummer.


Vi glæder os utroligt meget til at afholde, hvad vi synes er et fantastisk event på Møns Klint, og vi håber du vil være med.Vores ambition er, at du får den fedeste Offroad Triathlon oplevelse. Tilmeld dig nu og sæt kryds i kalenderen til en fantastisk dag. 

 Event information
8. september 2019
Borre, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
southcoastultra.dk
39,05 km
Starter 11:00
39,05 km
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Pris 799,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Yderligere information
Betingelser Når du køber startnummer til SCU, accepterer du samtidig at blive tilmeldt SCU nyhedsbrev, hvor du bla. modtager deltagerinformation. Ved tilmelding accepterer du samtidig også SCU tilmeldingsbetingelser og stævnereglement: Læs dem her
 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Running26 Events

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Running26 Events:

JÆGERSBORG ALLÉ 1D, 2920, CHARLOTTENLUND
26258032
kontakt@southcoastultra.dk
http://southcoastultra.dk

South Coast Ultra Offroad Triathlon 2019

  • Borre
  • Danmark

Har du spørgsmål?