Lørdag
29. juni 2019

Motion:
Facade Partner MTB Race 2019:

I forbindelse med Shimano MTB Liga'en, som køres i Varde Lørdag og Søndag den 29. og 30. juni, så indbyder vi alle lokale og andre glade motions MTB ryttere en mulighed for at køre et løb på en "rigtig" rute, hvor alt er opsat ligesom til elitens UCI løb, som afvikles søndag. Alle sektioner med med, og der er fuld opmærkning, marschalls rundt på ruten og forhåbentlig god steming i målområdet og på ruten.

Klasser:

Vi afvikler løbet i to klasser

• Herre Motion (3 omgange / køretid ca. 70 min)
  • Herre m/DCU Licens (3 omgange / køretid ca. 70 min)
  • Damer Motion (2 omgange / køretid ca. 55 min)
  • Damer m/DCU Licens (2 omgange / køretid ca. 55 min)

• Hvis du tilmelder dig på dagen (senest 30 min før start) er prisen kr. 150,00
  • Husk du skal bruge en Lap.io/Trumin/Katana Chip for at kunne deltage i løbet. Disse købes til ejendom og kan anvendes til mange lokale mountainbike løb i Danmark.
    Har du ikke en chip, så købes disse ved tilmeldingen, og der betales 100,00 via systemet, så er din chip pakket når du henter dit startnummer

Startnumre:
Der udleveres startnumre ved check in, og disse skal montres foran på cyklen og må ikke klippes eller foldes

Tilmelding:
Du kan kun tilmelde dig via online modulet på Sportstiming.dk/VardeCykelklub

Resultater:
Når løbet er kørt, så vil resultaterne være online på hjemmesiden med det samme - du finder resultarene via Sportstiming siden >her<.

Præmier og præmieoverrækkelse:
Der podie præmier til 1, 2 og 3 i hver klasse og en nogle lækre lodtrækningspræmier, som fordeles på startnumre. Præmie overrækkelsen sker kl. 11.30