Lørdag
22. juni 2019

KOM OG LØB MELLEM HUSENE!

Bliv en del af det første Løb Mellem Husene! I årevis er der poppet nye motionsløb op. Alt fra Royal Run til Wiener- brødsløbet. Løb Mellem Husene er et nyt skud på stammen. Og løbet giver dig en helt unik mulighed for at opleve autentiske boligområder i København, som du ikke finder i turistbrochuren.

Løb Mellem Husene er kort sagt for alle; for dig, der er uerfaren og ønsker at komme i gang og udfordre dig selv, for dig, der er rutineret og ønsker en god træning og for dig, der gerne vil gå en dejlig tur med andre. Under alle omstændigheder er du inviteret med til den efterfølgende folkefest.

Løb Mellem Husene er et klassisk løb, men med en atypisk spændende rute igennem mange forskellige almene boligområder i Københavns Sydhavn og Valby.

Løb Mellem Husene er også for dig, der vil støtte et godt formål og er nysgerrig på livet i Københavns almene boligområder, der har meget andet og mere at byde på end politikere og mediers snak om ghettoer og parallelsamfund. I Løb Mellem Husene kan man se, at almene boligområder bidrager positivt til byens liv og fællesskaber i kraft af de mange engagerede frivillige beboere. Løbet slutter af med en folkefest i Folehaven, hvor der vil være aktiviteter, underholdning, musik, mad og drikke.

Ruten: Løbet er lineært. Ruten går fra Bagsiden af Ellebjerg Skole i Sydhavnen, gennem Valbyparken over Gammel Køge Landevej og videre til Folehavens Legeplads over for Vigerslev Bibliotek, hvor løbet afsluttes.

Ejendele: Du får en unik gymnastikpose i gave - den kan du lægge dine ting i, som under løbet vil blive transporteret til målstedet. Gymnastikposerne er fremstillet af den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden (ITMV). Læs mere om ITMV her.

LØB MELLEM HUSENE Dato: 22. juni 2019. Startsted: Bagsiden af Ellebjerg skole, Louis Pios gade 29, 2450 Kbh NV. Starttidspunkt: kl. 13.00. Målsted: Folehavens Legeplads over for Vigerslev Bibliotek. Distance: 5 km.

 Event information
22. juni 2019
Louis Pios gade 29
København, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Cph Runners High

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Cph Runners High:

20256619
steen.walter@dgi.dk

Løb mellem husene 2019

  • Louis Pios gade 29
  • København
  • Danmark

Har du spørgsmål?


20256619