Kegleløbet Søen Rundt 2019

Kegleløbet Søen Rundt 2019

Information og tilmelding

Søndag
15. september 2019

Kegleløbet Søen Rundt 2019
 
I år har du igen mulighed for at deltage i det hyggelige og traditionsrige løb rundt om Skanderborg Sø. 
Start og mål området er blevet flyttet ned til Mindet som bliver rammen om en festlig motionsdag i Skanderborg for hele familien. 
Ruten rundt om søen bliver som da de første løb blev afholdt, det vil sige at vi løber op til Båstrup af asfalt vejen., Masser af flot natur og mulighed for at se søen stort set hele turen rundt.
I år bliver det også muligt at løbe kortere distancer på 5 og 10 km. Disse ruter starter op af Adelgade og alt efter distancen kommer vi en tur rundt i den hyggelige Dyrehave. Alle 3 ruter har opløbsstrækning forbi den gamle politigård ned gennem Adelgade til målområdet ved Mindet.
Det vil sige at du har mulighed for få dine venner og familie til at heppe på dig når du løber ned af bakken for at komme i mål.
Den store nyhed i år er at der også er mulighed for at deltage på 5 km walk distance. Dermed er der mulighed for at hele familien kan være med til denne festdag.


Start / mål:
Ved mindet midt i Skanderborg

Parkering
Der er mulighed for parkering på Kvickly's parkerings plads, ved  Real Skolens parkerings plads og ved rutebilstations parkeringsplads.

Depoter
Der vil være to depoter på Halvmarathon ruten med vand og frugt, ved ca 6 km og 11 km 
I mål området er der vand, saft, frugt, lidt salt og sødt til alle løbere når de kommer i mål.

Præmier:
Præmier til de hurtigste, og en fed medalje til alle!

Distancer:
5 km, 10 km, 21,1 km og 5 km walk

Rute beskrivelse:
21,1 km
Start ved Mindet Skanderborg, vi løber højre rundt om søen starter af Nørregade mod Ladegårdsbakken, til højre af Oddervej her løbes på cykelstien helt ud til Vestermølle, her stopper cykelstien, der løbes altid i højre side af vejen, vær opmærksom på trafikken Der fortsættes af lidt Oddervej, drej til højre ved Ringklostervej. Ved ca. 6 km er der depot med vand-saft-chips og slik. Følg Ringklostervej helt op til Båstrup, drej til højre af Hylke Møllevej, ned forbi Skanderborg golfklub, drej til højre af Hylkevej følg den helt ud til Horsens vej, her drejer du til højre og ved ca 13 km er der depot med vand-saft-chips-slik og frugt.
Fortsæt af Horsens vej forbi ”Kærligheden” over jernbanen, når du kommer til Skanderborg Sø drejer du til højre ind i skoven, her løbes på en sti som rammer Kindlersvej. Inde i skoven er ruten markeret med orange flag. Du kommer forbi vandrehjemmet og Bunkeranlæget som er et levn fra 2. verdenskrig. Ned omkring søbadet, bag om Skanderborghus, for til sidst at komme op på Adelgade og derefter forbi slotskirken videre forbi den fredede bygning som tidligere husede Skanderborg politi station, ned af Adelgade for til sidst at løbe i mål på Mindet.


10 km
Ruten starter ved Mindet, løber op af Adelgade. Der skal løbes i venstre side af vejen!!! Op forbi den gamle politigård forbi slotskirken, i skal følge Horsensvej forbi indgangen til Sølund. Drej til venstre ind i skoven af Grøndalsskovej, også kendt som bunden af Sherwood til smukfest. Følg de blå flag, der er står i venstre side af ruten, skal der skiftes retning, så vil der stå en del flag både før og efter svinget. Hold øje med disse flag. Vi kommer forbi Bøgescenen, runder hvor P3 scenen plejer at stå. Vi kommer ned og runder pladsen ved Søbadet og fortsætter af stien langs med søen, forbi vandrehjemmet. Ude ved enden af søen fortsættes af stien forbi området med shelters lidt rundt i skoven og til højre på grusvejen. Grusvejen slutter på Horsensvej, her vil i komme på halvmarathon ruten som skal følges resten af vejen ind. Drej til højre ind i skoven. Der er stadig markeret med blå flag, der vil også være orange flag. Så hvis du ser flagene er du på rette vej. Ned forbi Skanderborg vandrehjem og bunker anlægget følg flagene rundt i skoven. Ved Søbadet kommer 5 km ruten til og alle løbere følger samme rute ned gennem Adelgade til målet på Mindet.

5 km

Ruten starter ved Mindet, løber op af Adelgade. Der skal løbes i venstre side af vejen!!! Op forbi den gamle politigård forbi slotskirken, i skal følge Horsensvej op til Capri hvor der drejes ind til venstre. Følg vejen ned i skoven. Ruten er markeret med grønne flag og KM mærker. Når i skal dreje eller skifte retning vil der blive meget kort afstand mellem flagene efter svinget vil der også være mange flag så i kan se i hvilken retning i skal. Der er også opsat skilte med pile. Flagene vil altid stå i venstre side af ruten. ( dvs hvis du pludselig har grønne flag på din højre side, så er du løbet forkert)Vi følger stierne i Dyrehaven og vender tilbage forbi søbadet. Her kommer både halvmarathon og 10 km ruten til at følges resten af vejen hjem. I skal ned bag om Skanderborghus og derefter kommer i op på vejen drej til højre forbi slotskirken, ned forbi den gamle politigård ned af Adelgade og tilbage til Mindet hvor der er mål område.

Pris:
Se priser til højre under distancer

Starttidspunkter:
10:00 = 21,1 km
10:30 = 10 km
11:00 = 5 km  
11:05 = 5 km Walk

Omklædning:
Der er mulighed for eventuel omklædning på Realskolen Adelgade 129 (mulighed for bad)

Dansk Halvmarathomklub:
20 kr. i rabat på tilmelding, brug tilsendte rabatkode.

Klub 100 Halvmarathon:
Løbet opfylder kravene til klub100

Tidtagning:
Sportstiming vil stå for tidtagningen. Der løbes med engangschip i startnr. (også på walk)

Yderligere info
Se mere på vores Facebookside: https://www.facebook.com/events/450303075715342/

GLÆD JER
Fælles opvarming - speak og musik i målområdet - flot rute

OBS: Ved tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Arrangøren påtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes.
Skulle du blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet pga. force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. 
Ved løbet er der max tid for gennemførelse
Halvmarathon er der 3:00 timer.
Image result for rema1000    Image result for skanderborg bryghus aktionær  Image result for fit og sund   Image result for sport 24
 Event information
15. september 2019
Tilmelding er lukket
21,1 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Til og med 14. sep 2019 21:59 150,00 DKK + gebyr
Fra 14. sep 2019 22:00 175,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
10 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Til og med 14. sep 2019 21:59 100,00 DKK + gebyr
Fra 14. sep 2019 22:00 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Til og med 14. sep 2019 21:59 100,00 DKK + gebyr
Fra 14. sep 2019 22:00 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 11:05

Pris pr. deltager
Til og med 14. sep 2019 21:59 100,00 DKK + gebyr
Fra 14. sep 2019 22:00 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager