Juleløbet Skamling 2013 - Et anderledes juleeventyr

Information og tilmelding

Søndag
15. december 2013

  

Der er mulighed for tilmelding på løbsdagen uden ekstra gebyr.

  

Juleløbet Skamling – Et anderledes juleeventyr er en udspringer af det gamle “Skamlingsbanke Løbet”, der blev afviklet indtil 1994.

I foråret 2012 blev 2 lokale drenge enige om at det skulle genopstå, hurtigt blev den lokale efterskole, Design & Idrætsefterskolen Skamling involveret og ligesom i gamle dage, blev det start og mål for løbet.

16. december 2012 blev løbet afviklet for første gang som et juleløb – og det var som et rent juleeventyr, masser af sne, næsten 100 nisser og gaver til deltagerne.

Ligesom i 2012 vil Juleløbet Skamling være et kvalitetsløb, så vi holder fast i julehyggen med æbleskiver og glögg, samt goodiebags til børnene og præmieuddeling, efter løbet, hvor Julemanden selvfølgelig dukker op.

Løbet bliver skudt i gang kl. 10:00 og vil bestå af 2 trailløb på 6 og 10km, samt et familieløb på 2km. Trailløbene  vil have fællesstart på Design og Idrætsefterskolen Skamling og gå over stok og sten over den historiske Skamlingsbanke på både marker, skov, strand og lidt asfalt - og måske hvis vi er heldige, SNE! De små søde nissebørn vil stå klar på ruten til at hjælpe dig, samt sørge for lidt forplejning til løberne.

Familieruten vil være barnevogsvenlig, så selv familiens yngste kan deltage.

Deltagerne vil få udleveret en nissehue som vi løber i.

Så glæd dig til 2013 udgaven, der vil løbe af staben 15. december.

 

Det vil være muligt at få udleveret sit startnummer allerede fredag eftermiddag i Bodyzen Løbeklinik, Kolding. Her vil det også være muligt at benytte sig af en række stævnetilbud.

 Event information
15. december 2013
Tilmelding er lukket
www.juleloebetskamling.dk
3 km
Starter 10:20
6 km
Starter 10:20
6 km
Starter 20:44
10 km
Starter 20:44
10 km
Starter 10:20

 Yderligere information
Juleløbet Skamling - Et anderledes juleeventyr. Historiske Skamlingsbanken danner rammerne om årets jule-trailløb. 3 ruter for alle i familien, efterfølgende julehygge på Design & Idrætsefterskolen Skamling.

Har du spørgsmål?