Danish SUP Tour #4, Vallensbæk

Danish SUP Tour #4, Vallensbæk

Information og tilmelding

Lørdag
17. august 2019

Det fjerde stop på touren afvikles i et samarbejde med Vallensbæk Kommune og Vallensbæk Kano & Kajak Club (VKKC) i det spektakulære område ved Vallensbæk Strandpark. De tidligere år har der været afviklet Arken Rundt, som har været en god showcase for hvad området har at byde på. Her får du nemlig det danske svar på amerikanske Caroline Cup Paddle Race, hvor de rette forhold giver udfordringer på både det flade inderhavns vand og den åbne kyststrækning. Vallensbæk Kommune og VKKC driver projektet SUPparadise, som er støttet af Nordea-fonden, og derfor vil der ved det 4. stop på touren også være aktiviteter for hele familien, hvor alle kan være med.

Selve SUP tour stoppet er et langdistance event, hvor der padles ca. 11,3 km. Det vil samtidig være muligt at stille op i et mindre motionsevent hvor der kun padles 3,3 km. Se rutekort nedenfor. Til motionseventen har du mulighed for at låne at board gratis fra Vallensbæk Kano & Kajak Club (først til mølle). Du skal blot skrive en mail til Kristian Pilborg på: kdp@vallensbaek.dk.

PROGRAM:
9.00 - 10.00: Check in
10.15: Surfers meeting
11.00: Race Start
14.00: Præmieoverrækkelse 
14.30: Afslutning

Hold dig opdateret via den offcielle Facebook side for touren: Danish SUP Tour – DSRF.

NY TEAM KONKURRENCE:
I 2019 introducere vi en helt ny team konkurrence som din klub/forening kan vinde såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer. De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren vinder team konkurrencen. Open One Sky sponsorere årets team konkurrence.

NY FØRERTRØJE
I 2019 introducere vi også et nyt førertrøje koncept. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje. 

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver atlet beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En atlet der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som atleten har opna°et pa° touren lægges sammen til slut og giver atletens samlede pointscore. Hvis to atleter har samme antal point vægtes den individuelle atlets slutplacering pa° det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er nybegynder vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Prisen for deltagelse er 200,- kr. pr. event.

 Event information
17. august 2019
Vallensbæk Strand, 2665 Vallensbæk
Vallensbæk Strand, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kontaktdsrf@gmail.com
11,3 km
Starter 11:08

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
11,3 km
Starter 11:08

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
3,3 km
Starter 11:20

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Dansk Surf & Rafting forbund

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Dansk Surf & Rafting forbund:

Idrættens Hus, 2605, Brøndby
kontaktdsrf@gmail.com
http://www.dsrf.dk

Danish SUP Tour #4, Vallensbæk

  • Vallensbæk Strand, 2665 Vallensbæk
  • Vallensbæk Strand
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere