Explore Slettestrand 2020

Explore Slettestrand 2020

Information og tilmelding

14. august 2020 -
16. august 2020


Explore Slettestrand
Omdrejningspunktet for vores event er ruterne, naturen og den gode forplening før, under og efter løbet. Her har vi allieret os med flere lokale restauratører, heriblandt Madsmedjen og Cafe Kulør, der vil stå klar med en lækker finisher menu og gode drikkevarer. 

Se videoen fra sidste år og mærk stemningen lige her!


Tiltag for at undgå smitte af Covid-19 

Vi vil gerne gennemføre et sikkert og forsvarligt Explore Slettestrand. Derfor følger vi løbende med i myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Lige nu er der udsigt til at forsamlingsforbuddet hæves til 200. personer fra 8. august. Vores målsætning er maksimalt at forsamle 100 personer på samme sted. Derfor tager vi følgende forholdsregler: 

- Vi laver en stævneplads til arrangementet. Her vil der kun være adgang for deltagere. Søndag er forældre eller andre hjælpere velkomne på pladsen. Derudover vil der være særlige retningslinjer for ophold på stævnepladsen for alle deltagere så vi undgår store forsamlinger. 

- Finisher spisning, hygge og afhentning af startnumre vil foregå rundt omkring i Slettestrand. Vi skal nok oplyse jer mere præcist hvor, i deltager information.  

- Alle starter fredag og lørdag vil foregå på stranden. Der vil være god tid mellem de forskellige starter så vi undgår store forsamlinger. Ønsker du ikke at være med i en større start er der mulighed for at starte senere. 

- For at undgå at mange mennesker samles et sted afvikler vi ikke podier. Top-3 vil stadig få en præmie, som enten kan afhentes på dagen eller sendes efterfølgende. Lodtræningspræmier vil blive uddelt løbende som deltagerne kommer i mål. 

- Vi har fjernet de første 3 km løb af Offroad Duatlon lørdag så distancen nu er på 45 km mtb og 7 km trailløb. Det har vi gjort for at undgå for meget "trafik" og samling af folk omkring start og mål. 

- Derudover skal vi selvfølgelig nok sørge for håndsprit, god hygiejne på toiletter mm.  

- De endelige retningslinjer og tiltag for eventet vil fremgå af deltager informationen, der sendes ud 1-2 uger før løbet.  


Inklusiv i alle starter

- Lokal finisher menu 
- Øl og sodavand 
- Kaffe og kage 
- Top fede ruter i flot og udfordrende natur 
- Unik finisher medalje 
- Billede/video materiale fra løbet 
- Flere velassorterede depoter undervejs på ruterne og i målområdet 
- Præmier til top 3 og lodtrækning 
- Tidstagning fra Sportstiming

- Mulighed for tilkøb af unik finisher t-shirt i høj kvalitet og af økologisk bomuld 


Distancer til Explore Slettestrand 2020

Fredag:
Trailløb 7 km
Trailløb 14 km
Trailløb 21 km (Explore Challenge)

Lørdag
MTB maraton 45 km
MTB maraton 75 km (Explore Challenge)
Offroad Duatlon 45 km mtb - 7 løb
Vandretur 12 km 

Søndag

5-8 år: 1 km løb - 4 km mtb - 1 km løb 
9-11 år: 2 km løb - 7 km mtb - 2 km løb 
12-14 år: 3 km løb - 10 km mtb - 3 km løb


Explore Challenge
På denne distance får du hele oplevelsen, med 21 km trail løb fredag aften og et MTB maraton på 75 km lørdag. Du deltager på lige fod med alle andre deltagere både fredag og lørdag, samtidigt med at du selvfølgelig konkurrerer mod andre Explore Challenge deltagere.
Når du kommer i mål lørdag kan du se frem til at modtage en helt særlig og unik medalje (offentliggøres senere).


Program fredag
Som noget nyt starter Explore Slettestrand i 2020 op allerede fredag aften med trailløb og hygge.
Det gør vi for at kunne fokusere 100% på at afvikle et fedt trailløb netop denne dag! 


Fra kl. 15.00 Mulighed for afhentning af startnummer (lokationer offentliggøres senere) 
Kl. 16.30-17.30 Start for alle distancer. Du vælger selv, hvornår DU vil starte! 

Løbende som deltagerne kommer i mål vil der blive serveret et finisher måltid som kan nydes på flere dertil indrettede pladser eller tages med og spises et andet sted. Lodtræknings- og podiepræmier kan afhentes på dagen eller efterfølgende.


Ruter
Ruten bliver én omgang på 7 km, der kan tilbagelægges 1, 2 eller 3 gange. Ruten er teknisk udfordrende, men uden voldsomt mange højdemeter – til gengæld er de stejle! Undervejs vil du løbe i klitter, på stranden, over åer, gennem tæt krat, stejle bakker både op og ned og selvfølgelig sjove flow stykker, hvor fødderne finder vej helt af sig selv. 


Depoter
Der vil være et depot ca. halvvejs ude på rutent. I depotet vil der være vand, saftevand, frugt, slik mm.

Program lørdag

I år har vi tilføjet en distance til om lørdagen i form af et kortere MTB maraton ligesom sidste års 60 km rute er blevet forlænget og lavet en del om.

Fra kl. 08.30 Mulighed for afhentning af startnummer (lokationer offentliggøres senere) 

Kl. 10.00-11.30 Start for alle distancer. Du vælger selv, hvornår DU vil starte! 

Løbende som deltagerne kommer i mål vil der blive serveret et finisher måltid som kan nydes på flere dertil indrettede pladser eller tages med og spises et andet sted. Lodtræknings- og podiepræmier kan afhentes på dagen eller efterfølgende. 

Rute MTB maraton 45 km
Ruten består af et loop på ca. 45 km, der starter med et kortere stykke på stranden og lidt større stier og veje. Herefter venter der størstedelen af de markerede spor i Svinkløv og Kollerup plantage, der er forholdsvist tekniske og primært singletrack. Derudover skal der køres nogle stræk på grusvej, naturlige stier, strand og asfalt. Sværhedsgraden vil primært veksle mellem grøn og blå, men med flere sektioner af rød sværhedsgrad.


Rute MTB maraton 75 km
Ruten består af et loop på ca. 75 km. Selvom der er tale om én rute og samme løb, kan du se frem til et enormt varieret løb som følge af det meget skiftende terræn. Den første del på ca. 30 km kommer til at bestå af et længere stykke på stranden, sektioner af naturligt singletrack, lidt asfalt, men primært grus- og skovveje. Herefter venter der størstedelen af de markerede spor i Svinkløv og Kollerup plantage, der er forholdsvist tekniske og primært singletrack. Sværhedsgraden vil primært veksle mellem grøn og blå, men med flere sektioner af rød sværhedsgrad.


Rute Offroad Duatlon 45-7 km
Vi har fjernet de første 3 km løb af Offroad Duatlon lørdag så distancen nu er på 45 km mtb og 7 km trailløb. Det har vi gjort for at undgå for meget "trafik" og samling af folk omkring start og mål. Dermed starter vores Offroad Duatlon med 45 km mtb gennem de markerede spor i Svinkløv og Kollerup plantage, der er forholdsvist tekniske og primært singletrack. Derudover skal der køres nogle strækpå grusvej, naturlige stier, strand og asfalt. Sværhedsgraden vil primært veksle mellem grøn og blå, men med flere sektioner af rød sværhedsgrad. De afsluttende 7 km trailløb er teknisk udfordrende, men uden voldsomt mange højdemeter – til gengæld er de stejle! Undervejs vil du løbe i klitter, på stranden, over åer, gennem tæt krat, stejle bakker både op og ned og selvfølgelig sjove flow stykker, hvor fødderne finder vej helt af sig selv.

Det er muligt at deltage som et stafet hold bestående af 2 deltagere.


Vandretur 12 km 
Vandreturen er ingen konkurrence, men en fantastisk naturoplevelse rundt til de mange naturperler omkring Slettestrand. Du kan blandt andet se frem til at opleve den store dal Faldet, Sletteå, Olavs Kilde og adskillige fantastiske udsigtspunkter langs Lien skrænten. 

Depoter

På 45 km vil der være et depot efter 20 km og 33 km.
På 75 km vil der være et depot efter 20 km, 30 km, 50 km og 63 km.
På Offroad Duatlon vil der være et depot hver gang der skiftes, efter 20 km og 33 km på MTB-ruten, samt halvvejs rundt på de 7 km løb.
I depoterne vil der være vand, saftevand, frugt, slik mm.
På 12 km vandretur vil du møde et depot efter 8 km 


Program søndag
Søndag er al fokus på de 5 til 14 årige, når de skal ud og vise sig frem på de udfordrende og sjove ruter. Distancerne er tilpasset deres alder, men vil alligevel være en stor udfordring for de fleste! Derfor er det selvfølgelig i orden at tage mor, far, bedste, storebror eller tante med rundt på ruterne.

Fra kl. 09.00 Mulighed for afhentning af startnummer (Slettestrandvej 140) 
Kl. 10.00 Start for alle distancer. 

Løbende som deltagerne kommer i mål vil der blive serveret et finisher måltid som kan nydes på flere dertil indrettede pladser eller tages med og spises et andet sted. Der vil være præmier til alle deltagere søndag. De uddeles løbende som deltagerne kommer i mål. 

12 til 14 år: 3 km trailløb -12 km mountainbike - 3 trailløb
9 til 11 år: 2 km trailløb - 7 km mountainbike - 2 km trailløb
5 til 8 år: 1 km trailløb - 4 km mountainbike - 1 km trailløb


Ruter
Løbe ruten består af en omgang på 1 km, der skal tilbagelægges 1, 2 eller 3 omgange afhængigt af alder. MTB-ruten kommer til at bestå af et transport stykke på ca. 250 meter før man rammer sporet. Her vil der være en rute på 3 km, der skal tilbagelægges 1, 2 eller 3 gange afhængigt af alder. Ruten bliver af blå sværhedsgrad og kommer primært til at bestå af singletrack.
Undervejs vil der være hjælpere, der guider børnene så de kommer rundt på ruterne det antal gange, der passer til deres alder.


Depoter
Der vil være et depot ved start/mål samt på MTB-ruten - så vi skal nok sørge for at energiniveauet forbliver højt hele dagen!

Priser
Vær opmærksom på at nedenstående priser er ekskl. tilmeldingsgebyr.


Explore Challenge: 600,-
Trailløb 7, 14 eller 21 km: 225,-
MTB maraton 45 og 75 km: 425   
Offroad Dutalon: 475
Offroad duatlon stafet: 550,- v. 2 deltager / 625,- v. 3 deltagere 
Vandretur: 150,- 
Børn og ungdom: 195,-


Det er muligt at tilkøbe en lækker finisher t-shirt i økologisk bomuld for 150,- kr. 

Inklusiv i alle starter

- Lokal finisher menu 
- Øl og sodavand 
- Unik finisher medalje 
- Billede/video materiale fra løbet 
- Flere velassorterede depoter undervejs på ruterne og i målområdet 
- Præmier 
- Top fede ruter i flot og udfordrende natur 
- Tidstagning fra Sportstiming

- Mulighed for tilkøb af unik finisher t-shirt i høj kvalitet og af økologisk bomuld 


Startsted
Slettestrand

 Event information
14. august 2020
15. august 2020
16. august 2020
Tilmelding lukker 14. august 2020 18:00
https://mtbslettestrand.dk/events/explor
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kronborg73@hotmail.com
33 Resterende pladser
96 km
Starter 16:30

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 475,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 550,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 600,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
34 Resterende pladser
21 km
Starter 16:30

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 150,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 195,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
35 Resterende pladser
7 km
Starter 16:30

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 150,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 195,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
35 Resterende pladser
14 km
Starter 16:30

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 150,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 195,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
33 Resterende pladser
1 x 75 km (75 km)
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 300,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 375,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 425,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
33 Resterende pladser
1 x 45 km (45 km)
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 300,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 375,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 425,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
33 Resterende pladser
2 x 52 km (104 km)
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 350,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 425,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 475,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
33 Resterende pladser
2 x 52 km (104 km)
Starter 10:30

v. 2 deltager : Pris pr. deltager
Til og med 1. jun 2020 09:59 475,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 550,00 DKK + gebyr
v. 3 deltager : Pris pr. deltager
Til og med 1. jun 2020 09:59 550,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 625,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
33 Resterende pladser
12 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
38 Resterende pladser
6 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 145,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 175,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 195,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
38 Resterende pladser
11 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 145,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 175,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 195,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
38 Resterende pladser
16 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Til og med 1. jan 2020 09:59 145,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2020 10:00 175,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2020 10:00 195,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Har du spørgsmål?