Kalvebod Triathlon 2021

Kalvebod Triathlon 2021

Information og tilmelding

Lørdag
14. august 2021

Kalvebod Triathlon

Anden udgave af Kalvebod Triathlon – Kalvebod Triathlon 2021 - afholdes af Hvidovre Triathlon Club. 

Hvidovre ligger igen vand, asfalt og grusstier til et tri-stævne efter en Covid-19 pause i 2020. Det løber af stablen lørdag den 14. august 2021. Kalvebod Triathlon byder på optimale forhold for både udøvere og tilskuere. Stævnets epicenter bliver ved den hyggelige Hvidovre Havn, som ligger lige ved en af Vestegnens bedste og mest børnevenlige badestrande. Ruterne er tilrettelagt så man udnytter gode brede cykelstier på lukkede stisystemer, og de gode løbeforhold i Kystagerparken. 

Stævnet består af 3 dele:
· Familie – med fokus på at alle får en god oplevelse med tri-stævner.
· ¼ Jernmand – for de mere erfarne motionister som vil give den god gas.
· DM Sprint – her dyster de aller bedste triatleter om titlen som Danmarksmester i sprint distancen.

Familie starter dagen. Ruten består af 375m svømning, 10,5 km cykling og 2,7 km løb. Svømningen foregår i Hvidovre Havn i havnebassinet og er derfor både sikker og yderst publikumsvenlig. Cyklingen vil foregår på en helt lukket rundstrækning på 10 km, uden anden trafik. Løbeturen foregår på en smuk rute i Kystagerparken på 2,7 km. Ruten vil væres på grus- og asfaltstier. 
Familie henvender sig hovedsagligt, til personer som ikke har prøvet triatlon før eller som måske lige er startet og gerne vil prøve kræfter med hvad det vil sige at være triatlet. På Familie vil der være muligt for børn helt ned til 12 år at deltage. Der er ingen krav til brug af specielle cykler.

Når alle motionister er kommet i mål på familie distancen, starter den længeste distance på dagen - ¼ Jernmand. Svømmestarten vil igen gå fra Hvidovre Havn ud i Kalveboderne med endeligt opløb i Hvidovre Havn – i alt 1000 m. Cyklingen er på 40,5 km, på en rundstrækning fra Hvidovre Havn, over Avedøre Holme og tilbage til havnen. Rundstrækningen på 10 km gennemkøres 3 gange ude ved Avedøre Holme. Ruten vil blive kørt på afspærrede veje, stier eller brede cykelstier, med fokus på sikkerheden for triatleterne, f.eks. er ruten helt uden lyskryds og der vil være Trafikofficials, som lukker trafik igennem på udvalgte punkter. Der afsluttes med 11 km løb i fin natur i Kystagerparken. I år bliver det på vores nye signaturrute som går over ”Bjerget”. Ruten løbes i 4 loops med en tur på ”Bjerget” hver gang. Løbet vil blive kørt under DTriF regler og man skal have et gyldigt licensnummer for at kunne deltage. En-dags licens kan købes ved tilmelding.

Efter at ¼ Jernmand  er overstået, er det det tid DM Sprint. Hvor de unge starter, derfter AG også slutter Elite feltet af på dagen. Tilmelding hertil foregår på Triatlon Danmark hjemmeside. https://www.sportstiming.dk/event/8110

Stævnet er et medlemsstævne under Triatlon Danmark og dette betyder at stævnet afvikles under Triatlon Danmarks konkurrenceregler. Kun medlemmer ar forbundet kan stille til start, og har du ikke et medlemskab via en klub under forbundet bedes du købe et Enkelt Persons Medlemskab i forbindelse med tilmeldingen.


Med sportslig hilsen
Hvidovre Triathlon Club
 Event information
14. august 2021
Hvidovre Havn
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
52,5 km
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Til og med 31. dec 2020 550,00 DKK + gebyr
Fra 1. jan 2021 / Efter 150 tilmeldinger 600,00 DKK + gebyr
Fra 1. aug 2021 750,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
13,58 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Til og med 31. jul 2021 200,00 DKK + gebyr
Fra 1. aug 2021 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Kalvebod Triathlon 2021

  • Hvidovre Havn
  • Danmark

Har du spørgsmål?