Ladies Mud Race Dark Edtion Information
Information
Kære deltager i Ladies Mud Race Spring Edition. Læs og følg denne information, så du kan få den bedst mulige oplevelse af løbet. Vi håber, det dækker mange af de spørgsmål, du har.
Er der noget du er i tvivl om, så skriv til os på www.facebook.com/ladiesmudrace eller kontakt vores løbsleder Lise Skovgård på snovski@gmail.com eller mobil 40 32 60 02.

Udleverings-, start- og målzone
Udlevering af startnummer samt start og mål:
Kasernevej 24, 4700 Næstved
Se oversigtskortet nederst på siden.

Tidsplan

På grund af Covid-19 og forsamlingspåbuddet på max 50 personer, er der en del, vi alle skal tage hensyn til og overholde.
Du er blevet placeret i en bestemt startgruppe og du skal møde ind til den tid, du har fået oplyst i din mail. Brug mundbind fra du ankommer, til du skal løbe. Gem det under blusen, mens du løber, og tag det på igen, når du er kommet i mål. Du skal have handsker på under hele løbet.

Nedenfor kan du se planen for de forskellige startgrupper

Som deltager er det dit ansvar at følge den tid, du har fået oplyst i din mail.
Parkering
Er du i bil, kan du parkere ved Eskadronvej. Se oversigtskortet nederst på siden.
Udlevering af startnummer
Der er 2 Kontrolzoner, hvor vi udleverer startnumre – en zone for lige og en zone for ulige startgrupper. Kig efter skiltene med K. Den mail du har fået, er din kvittering, og den viser du, når du skal have dit startnummer. Du kan også oplyse dit nummer, navn og startgruppe, og så får du dit startnummer udleveret.
Ingen mulighed for omklædning
Mød omklædt og lad al bagagen blive i bilen.
Tidtagning og Resultater
Din tid måles af Sportstiming - chippen sidder i startnummeret.
Startnummeret placeres foran på maven. Du skal have startnummeret med hele vejen, og med over målstregen, så du får en korrekt tid.
www.sportstiming.dk kan du følge din tid og se resultaterne fra dagens anstrengelser og hente et diplom.
Startgrupper
Hver startgruppe består af op til 25 deltagere. Startgrupperne sendes af sted med 15 minutters interval.

 Vi har forsøgt at sikre, at alle der gerne vil løbe sammen gør det. Skulle vi have overset nogen, eller lavet en fejl, sker der intet ved det. Kontakt os fredericia@ladiesmudrace.dk  senest 24 timer før løbet, så sørger vi for, at I kan løbe sammen.

Ingen mulighed for opbevaring af tasker
Der er ikke mulighed for bagageopbevaring. Mød omklædt og lad bagagen blive i bilen.
Løbetøj
Sørg for løbesko med en god terrængående sål – fx en trailsko.
Snør løbeskoene rigtigt godt, så du undgår, at de bliver hængende i mudderet.
Toiletter
I start og mål zonen er der toiletter.
Ruten
Ruten er opmærket med afmærkningstrimler eller små flag.
Der er rutevagter ved en del af forhindringerne.  Anvisningerne fra officials skal følges.
Du løber både på stier og off track. Vær opmærksom, se ned og frem, så du hele tiden kan vurdere terrænet. Pas på træstubbe og løse grene i skovbunden.
Er der en forhindring, du synes er umulig, eller har du en skade, som betyder, at du ikke kan komme over den, så snak med officials eller spring forhindringen over.
Distance
Løbet er 5 km. Ruten er ujævn og lidt kuperet, så det er vigtigt med god opvarmning. Der er mange naturlige forhindringer, som består af grøfter, små søer, døde træer, bakker, osv. Og der er mange byggede forhindringer, som skal forceres.
Sikkerhed

Da løbet er et trailløb, som visse steder foregår i tæt skov, er det vigtigt, at deltagerne hjælper hinanden. Passerer du en tilskadekommen, som har brug for hjælp, giv besked ved næste bemandede post. De har alle kontakt til samaritter og informationen.
Der er samaritter i startzonen.
Forplejning under løbet
Alle får udleveret vand ved mål.
Affald under løbet
Smid ikke affald på ruten. Der er affaldscontainere i mål.
Mål
Du véd, at anstrengelserne er ved at være ovre, når målportalen rejser sig foran dig. Bag portalen ser du officials som tager imod dig, og giver dig din fortjente medalje.
Foto
Gitte laver film- og billedoptagelser på dagen, og I må også meget gerne bidrage med sjove billeder og lægge dem på vores facebookside: www.facebook.com/ladiesmudracenaestved
Film- og billedoptagelserne bliver brugt offentligt. Deltagelse i løbet er lig med accept af det.
Adgangskrav
Du skal være kvinde og fyldt 15 år for at kunne deltage. Bliv hjemme, hvis du har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed. Vi anbefaler, at du har en negativ Corona test, som er max. 72 timer gammel.

Du deltager i løbet på eget ansvar.

Oversigtskort