Xtreme Mandehørm 2021 - Odense

Xtreme Mandehørm 2021 - Odense

Information og tilmelding

Lørdag
18. september 2021

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm RunOnly 8 km billet til kr. 350,-
  2. Mandehørm T-shirt kr. 100,-

Xtreme mandehørm Løbsbillet 
Løbsbiletten inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, XM medalje, tidstagning, mulighed for at tage myselfie foto på ruten og i målområdet.  
Målområde med musik, og alt efter aktuelle restriktioner, vil der være mulighed for køb af øl, læskedrik, grillmad, kaffe, kage mv.
Der er mulighed for at bestille en Adidas løbe T-shirt frem til slutningen af august. Der er ikke mulighed for eftertilmelding efter 1. september 2021.


Vigtig information

Corona restriktioner: Løbet gennemføres under de til den tid gældende corona restriktioner. Det betyder, at der kan forekomme ændringer i løbs set-uppet helt frem til løbsstart som følge af restriktioner. Som tilmeldt og fremmødt deltager accepterer du at følge de anvisninger og retningslinjer, som arrangøren og myndighederne informerer om til løbet. Skulle det blive nødvendigt at aflyse løbet pga. corona restriktioner, vil du få refunderet dit løbsgebyr fratrukket tilmeldingsgebyret til Sportstiming.

Deltagerkrav 
Ved deltagelse i Xtreme Mandehørm, skal du være fyldt 15 år på løbsdagen. deltagelse sker på eget ansvar. 

Hold eller individuel konkurrence  
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppe
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra VINDERGRUPPEN som er gruppe 3 i Odense. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50 - 75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergruppen i forbindelse med seedningen i september måned.

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe – gruppe 2 – 6.


Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 


Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer og din T-Shirt (såfremt du har forudbestilt den) på løbsdagen. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.


Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
18. september 2021
Tranehøjen 5, 5250

Danmark
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidræt Odense
Dansk Firmaidrætsforbund


 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

66174606
info@firmaidraet-odense.dk
http://www.mandehorm.dk