DATO: Søndag den 19. april

STARTSTED: Fra din bopæl

TIDSPUNKT: Kl. 11.00.

RUTE: Du vælger selv din rute, evt. din yndlingsrute. Du kan med fordel tegne ruten op på forhånd, så du rammer den præcise distance på 5, 10 eller 21,1 km.

PRIS: Det er gratis! Så bliver det ikke billigere, men du er velkommen til at donere et beløb.
 

STARTNUMMERUDLEVERING: 
Der er ingen startnummerudlevering, men vi sender dig en e-mail med dit nummer, så du selv kan selv printe det. Det er frivilligt at løbe med nummeret, men så kan alle se at du er med.


LIVESTUDIE: 
Fra kl. 10.30 kan du følge med i vores optakt, der streames live. Livestreamingen slutter kl. 13.30. Upload gerne billeder og videoklip på Facebook og Instagram med hashtagget #danmarkløber, som vi kan vise i live-udsendelsen.


AFVIKLING:
Når du kommer i 'mål' efter de 5, 10 eller 21,1 km, skal du enten trykke 'STOP TIDEN' på knappen i mailen eller indtaste din tid manuelt (i ro og mag) bagefter. Det er også her, du valgfrit har mulighed for at lægge et eller flere billeder op af dig selv og dit ur. Det er valgfrit om man vil stoppe tiden/indtaste tiden, det er ikke et krav.

I samme mail står der også, hvordan du uploader billeder til din resultatliste, dvs. nu kan du tage et billede af dit ur eller et skærmfoto og uploade det, så kan hele verden se, at du løb på den tid. (Kan man snyde, ja - men som dronningen siger: Det kan man ikke være bekendt)


DRESSCODE: 
Ja, hop i dit røde/hvide løbetøj og vis at du støtter op omkring Danmark. Du kan også tage en rød kasket eller andet i de danske farver :-)MEDALJE: Print selv en sej medalje, så du kan hænge den om halsen d. 19. april

PRINT MEDALJE


LODTRÆKNINGSPRÆMIER: Ja, der er masser af fede præmier.


OMKLÆDNING OG BAD: Ja - hjemme hos dig selv. Tag blot et langt bad efter turen.


VÆSKEDEPOT: Nej - men vi håber på, at du drikker rigeligt før og efter. Forkæl dig selv efter løbet.


TOILETTER: Ikke ude på ruten, med mindre du passerer dit hjem undervejs!?


REGLER: Deltagerne løber alene og holder naturligvis afstand til andre løbere og gående, som også er ude på samme tidspunkt. Derudover skal der løbes efter gældende færdselsregler og man deltager på eget ansvar.