1. juni 2020 -
31. december 2020

Virtuel Hærvejsmarch 2021 - åbner snart for tilmelding ...


Er du også ked af, at HÆRVEJSMARCHEN er aflyst?

Med årets virtuelle udgave af HÆRVEJSMARCHEN får du nu mulighed for alligevel at gennemføre en vandring og få en medalje i år. Vi vandrer sammen – men hver for sig – via en virtuel platform, hvor du kan se, hvor langt du er nået på Hærvejen.
 

Hvordan foregår det?

Virtuel Hærvejsmarch betyder, at du her på siden vælger en af de 6 virtuelle ruter på mellem 71 og 446 kilometer, som du skal prøve at nå at vandre senest den 31. december 2020.

I praksis kan du vandre lige der, hvor det passer dig. Det betyder, at du kan vandre lige omkring hvor du bor, i naturområder med gode vandrestier, på stranden i ferien - eller hvor det bare er godt og naturligt for dig at vandre en frisk tur. Du bestemmer også selv, hvornår du vandrer, og om du vil vandre alene eller sammen med andre.

Når du er tilmeldt, modtager du et link til en online platform, hvor du kan indtaste de kilometer, du har vandret. Hver gang du har vandret en tur, taster du dine kilometer ind på din profil på din valgte virtuelle rute, som vi sender dig et link til, når du har sendt din tilmelding til Sportstiming. Her kan du hele tiden følge med i, hvor langt du er nået på din valgte rute imod målet i Viborg. Hver gang bliver dine nye kilometer lagt til, så din markering flytter sig på det virtuelle kort, som du ser online.

Alle de virtuelle ruter slutter i Viborg og starter hhv. i Hamburg, ved den tyske grænse, i Jelling, ved Aggersborg, i Skagen og i København. Men ruterne er kun virtuelle! Det vil sige, at det ikke er meningen, at du fysisk skal vandre fx fra Jelling til Viborg. Dit valg af rute har kun betydning for, hvor mange kilometer du ønsker at vandre. (Ved at vælge fx Jelling til Viborg sætter du et mål om at vandre 116 km.)

OBS: Hvis du bruger Garmin eller Strava kan dine data overføres automatisk til platformen.

Konkurrer med venner og familie
Melder du dig til sammen med et hold af fx venner og familie, kan I hele tiden se, hvor langt de andre på holdet er nået og dermed konkurrere og motivere hinanden.

Udnyt sidste weekend i juni - og fortsæt resten af året
Du kan vælge at vandre alle dine kilometer sidste weekend i juni, som du altid har gjort ved den rigtige HÆRVEJSMARCHEN - eller du kan sætte dig et mål for hele året. Du skal blot være i mål senest den 31. december 2020. Får du blod på tanden undervejs og vil gå  længere end først planlagt, kan du sagtens ændre rute undervejs. Ligeledes kan du skifte til en kortere rute, hvis du fik sat målet for højt. 
 

Hvad får jeg ud af det?

Alle deltagere får et flot bevis på udfordringen i form af en bæredygtig og unik medalje i træ, som er produceret i Danmark. Derudover får du motivation og inspiration til komme afsted på vandreture, selvom du ikke kan deltage fysisk i HÆRVEJSMARCHEN. Sæt dig et personligt mål, udfordr dine venner og hold løbende øje med, hvor langt I er nået. 

OBS: Deltagelse på de virtuelle ruter svarer IKKE til at gå den rigtige HÆRVEJSMARCHEN, og medaljerne indgår derfor heller ikke i HÆRVEJSMARCHENs sædvanlige medaljesystem.
 

Hvad koster det?

Det koster 100 kr. at deltage – inkl. medalje. 
Den virtuelle march er arrangeret af HÆRVEJSMARCHEN, og ved at deltage støtter du HÆRVEJSMARCHEN, som i 2020 har måttet afholde en del udgifter uden at få indtægter fra marchen. 

----

Eksempel på det virtuelle kort

Hvis I er flere på et hold, vil de alle kunne ses på dit kort:
 Event information
1. juni 2020
31. december 2020
Tilmelding er lukket
446 km

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK
357 km

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK
281 km

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK
210 km

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK
116 km

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK
71 km

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK

 Arrangør
Hærvejsmarchen

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Hærvejsmarchen:

info@haervejsmarchen.dk

Har du spørgsmål?