4. maj 2020 -
27. september 2020
Danmark Svømmer

Hvor langt kan du svømme på en sommer? Deltag i Danmark Svømmer og find ud af det!

Åbent vand-svømning er for alle som elsker at svømme og som elsker naturen. I disse corona-tider er det en oplagt måde at få brugt kroppen og samtidig være ét med naturen uden at være i for tæt kontakt med andre.
Bevæg dig for livet – Svømning inviterer dig og alle andre svømmeglade mennesker til Danmark Svømmer. En on-line svømmeliga i åbent vand, hvor alle kan være med, og der er ingen begrænsning på antallet af pladser.

Danmark Svømmer forløber fra den 4. maj til den 27. september 2020.

Når du først har registreret din deltagelse, kan du efterfølgende registrere, hvor langt du har svømmet, hver gang du har været i vandet. Når ligaen slutter ultimo august, afgøres det, hvem der har svømmet længst i sommeren 2020.
Det koster 50 kr. (inkl. Håndteringsgebyr) og du tilmelder dig her på siden på den grønne knap øverst til højre.

For at registrere din tilbagelagte svømmedistance for hver gang, kan du fx gøre følgende:

· Svøm på en fast forankret åbent vand bane, hvor du kender afstanden mellem bøjerne.
· Registrer din distance med Endomondo, Garmin og andre tjenester
· Opmål din distance på Google maps efter endt svømmetur

Vi har tillid til hinanden. Der er ingen kontrol med registrerede distancer.

Tilmeld Jer som hold eller individuelt
Når du tilmelder dig Danmark Svømmer, kan du gøre det sammen med et hold (en svømmeklub eller et svømmefællesskab) eller individuelt (svøm dog altid sammen med en svømmemakker).

Svømmer du med et hold, skal I naturligvis stadig tage hensyn til Sundhedsstyrelsens guidelines og løbende følge med i eventuelle ændringer på området. Det er ikke et krav at holdet mødes og svømmer sammen.
Deltager du sammen med et hold, skal du registrere holdnavnet og din egen tilbagelagte distance for hver gang. Din egen samt hele holdets samlede tilbagelagte distance vil dernæst blive opgjort.

Det samme gælder for den individuelle deltagelse, hvor din samlede tilbagelagte distance løbende vil blive opgjort.

For både hold og individuelle deltagere vil den samlede svømmede distance blive fremhævet på et Danmarkskort, så du kan følge med i hvor langt holdet er nået, hvis du/I var på vej rundt om Danmark.

Hver uge samles et leaderboard for både hold og individuelle. For hold vil det ligeledes blive opgjort, hvor lang en distance det enkelte medlem på holdet har tilbagelagt i gennemsnit.

Du er ikke forpligtet til at være med i hele perioden fra 4.maj til 27. september, og du kan gå til og fra, som du vil.
Danmark Svømmer er tænkt som en sjov måde at holde styr på, hvor langt du egentlig kan nå at svømme i åbent vand på en sommer. Vi håber, du synes det samme.


Udstyr og forberedelse
For at svømme i åbent vand, anbefaler vi at du har en god våddragt, en badehætte, et par svømmebriller samt en havtaske.

Læs mere her for guidance til valg af udstyr: Koldt vand og udstyrsguide

Derudover er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden i at svømme i åbent vand, og derfor bedes du læse også videre her: Sikkerhed ved åbent vand-svømning
 Event information
4. maj 2020
27. september 2020
Tilmelding er lukket
www.openwater.dk

 Arrangør
Svøm Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Svøm Danmark:

61128187
ck@svoem.dk
www.svoem.org