Søndag
7. juni 2020

Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet
Vil du være med, når vi løber sammen for lungesyge børn?


Søndag den 7. juni 2020 kl. 11 løber hele Danmark for lungesyge børn, når Team Rynkeby Fonden afvikler ’Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet’ til fordel for Børnelungefondens livsvigtige arbejde for børn med alvorlige lungesygdomme.

Løbet er en hjemmeskole-version af Team Rynkebys årlige ’Team Rynkeby Skoleløbet’, som skulle have været afviklet fredagen før påskeferien med deltagelse af godt 90.000 skoleelever fra 295 danske skoler. Men på grund af coronasmitten blev løbet først udskudt, og nu flytter vi det hjem til eleverne selv.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Det er gratis at være med, og du tilmelder dig enten 30 eller 60 minutter. På den valgte tid skal du løbe så langt som muligt.

Du kan eksempelvis lave en rute på 500 eller 1.000 meter, som du løber igen og igen. Hvis du har et løbeur eller en telefon, der kan tracke, hvor langt du løber, kan du også bare løbe ud i naturen.

Ved tilmelding modtager du en mail med et startnummer, som du kan printe ud og sætte på trøjen.

Og når tiden er gået klikker du på ’indtast distance' i den tilsendte mail. Dermed er dit resultat tilgængelig på sportstiming.dk, og du vil herefter modtage et fint diplom. 

LØB FOR LUNGESYGE BØRN
Som deltager kan du være med til at rejse penge til Børnelungefonden ved mikrosponsorater med dine venner, familie og netværk på sociale medier.

Dine sponsorer forpligter sig til at give et beløb pr. kilometer, du løber.

Hvis du selv starter med at forpligte dig til at give et beløb pr. kilometer, er du med til at lægge niveauet for dine venners donationer.

Efter løbet skal du og alle dine sponsorer indbetale det aftalte beløb til Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet MobilePay-nummer: 27 79 21.

FEST OG STEMNING
Team Rynkeby Fonden sørger for opvarmningen fra vores LIVE-studie, som starter udsendelsen på facebook.com/teamrynkeby kl. 10:30.

Her vil der hele vejen igennem løbet være interessante interviews med mennesker, som kan fortælle mere om formålet, der vil være spændende lodtrækningspræmier og meget mere.

Undervejs kan du sende fotos eller små videoklip ind, som vi vil forsøge at vise så mange af som muligt. Dette gør du ved at bruge #hjemmeskoleløbet.

FØLG BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK
Team Rynkeby Fonden og Børnelungefonden håber, at rigtig mange har lyst til at snøre løbeskoene og løbe alt, hvad I kan for de lungesyge børn!

Følg begivenheden på Facebook: www.team-rynkeby.dk/hjemmeskoleløbet

Vi ses til #hjemmeskoleløbet

Stor hilsen
Børnelungefonden og Team Rynkeby Fonden
DATO: Søndag den 7. juni

STARTSTED: Fra din bopæl

TIDSPUNKT: Kl. 11.00.

RUTE: Du vælger selv, om du vil løbe 30 eller 60 minutter. Ruten kan eventuelt være en rundstrækning på 500 eller 1.000 meter.

PRIS: Gratis. Men formålet er at støtte Børnelungefonden, så du må meget gerne finde sponsorer, der vil give et beløb pr. kilometer, du løber. Alle bidrag overføres til MobilePay: 27 79 21
 
STARTNUMMERUDLEVERING:
Der er ingen startnummerudlevering, men vi sender dig en e-mail med dit nummer, så du selv kan selv printe det. Det er frivilligt at løbe med nummeret, men så kan alle se, at du er med.

LIVESTUDIE:
Fra kl. 10:30 til 12:30 kan du følge med LIVE fra Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet på facebook.com/teamrynkeby.
Upload gerne billeder og videoklip på Facebook og Instagram med hashtagget #hjemmeskoleløbet, som vi kan vise i LIVE-udsendelsen.


AFVIKLING:
Løbet handler blandt andet om at rejse penge til Børnelungefondens livsvigtige arbejde for børn med kritiske lungesygdomme.

Derfor kan alle løberne forud for løbet indgå mikrosponsorater med deres venner, familie og netværk på sociale medier om at donere bestemt beløb pr. kilometer til Børnelungefonden.

Løberne må naturligvis også gerne selv bidrage med et beløb pr. kilometer.

Efter løbet skal alle sponsorerne naturligvis have besked om, hvor langt du har løbet, så de kan indbetale det, de har lovet. Alle sponsorater indbetales på Team Rynkeby Hjemmeskoleløbets MobilePay-nummer: 27 79 21.

LODTRÆKNINGSPRÆMIER: Ja!

REGLER: Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand og begrænsede gruppestørrelser. Og skal der snydes med distancerne, skal det kun være for at rejse flere penge til Børnelungefondens arbejde.

 
 Event information
7. juni 2020
Tilmelding er lukket