Søndag
21. juni 2020

VI GENTAGER SUCCESEN OG INVITERER IGEN TIL DANMARK LØBER
 
 

Efter mange forespørgsler, vælger vi at gentage succesen og afholde Danmark løber igen d. 21. juni. Mere end 30.000 deltagere var med sidst - målet er endnu flere denne gang. Igen slår Danmarks største løbsarrangører sig sammen og afholder Danmarks største virtuelle løb; Danmark løber. 

Vi viser hele Danmark, at vi endnu engang står sammen ved at løbe eller gå alene. Et gratis løb, hvor vi opfordrer alle til at iklæde sig løbetøj i de danske farver, så Danmark d. 21. juni er fyldt med løbere i rødt og hvidt tøj.

Distancerne er på 2,5, 5, 10 eller 21,1 km, og du kan deltage, uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Denne gang er det også muligt at tilmelde 21,1 km walk. Vi livestreamer det hele fra vores studie, så du kan følge med på din mobil undervejs. Det eneste det kræver er et par gode sko, en mobil og masser af godt højt humør! 
HVORDAN FOREGÅR DET?

'Danmark løber’ afholdes d. 21. juni, hvor tusindvis af løbere, over hele Danmark, er klar i løbetøjet, når startskuddet lyder kl. 10.00. Du modtager en mail med et startnummer, som du printer ud og sætter på trøjen - nu er du klar!

Vi sørger for opvarmningen, inden du begiver dig ud på din yndlingsrute på 2,5, 5, 10 eller 21,1 km fra din bopæl. Din tid starter kl. 10.00. Udover opvarmning vil der være massevis af peptalk, fede lodtrækningspræmier og interessante interviews med forskellige løbere på ruten. Vi livestreamer det hele fra vores studie fra kl. 9.30-12.30, så du kan se med fra din mobil, mens du løber (husk at holde øje med trafikken) eller lytte til programmet i dine høretelefoner. 

Måske møder du andre løbere i de røde/hvide farver og med et startnummer på maven undervejs på din løbetur - giv dem en flyvende ‘highfive’ på afstand. Undervejs kan du sende fotos eller små videoklip ind, som vi vil forsøge at vise så mange af som muligt. Dette gør du ved at bruge #danmarkløber. Når du er i mål vinker du til din nabo og klikker på ’stop tiden' i din tilsendte mail. Nu er dit resultat tilgængelig på sportstiming.dk og du vil herefter modtage et fedt diplom. Din virtuelle medalje modtager du med dit startnummer.
 
 

SE FACEBOOK BEGIVENHED


Vi glæder os til at samle rigtig mange seje løbere, når vi står sammen ved at løbe alene. Ring til din bedste løbemakker og udfordre ham eller hende, få din savnede kollega i kondiskoene og tag dine børn med under armen, når vi sammen deltager i ‘Danmark løber’.

Ready, set, go! #danmarkløber

/ Sparta, OGF, Aalborg Atletik & Motion, HCA Marathon, Lillebælt Halvmarathon, Sport Event Syd og Aarhus Motion
 


 HVAD ER ET VIRTUELT LØB?

Vi har defineret, hvad et virtuelt løb er og hvad du, som deltager, kan forvente af Danmark løber d. 21. juni. Danmark løber er så tæt på, hvad man definerer som et almindeligt løb.
  • Alle deltagere starter samtidigt med et startskud kl. 10.00
  • Alle deltagere kan se med via et studie, hvor løbet bliver live-streamet fra
  • Alle deltagere kan se med, når der bliver talt ned til at starten bliver skudt af
  • Alle deltagere kan mens løbet er igang både se og høre speakeren
  • Alle deltagere kan sende billeder eller video ind, der kan komme med i live-streamen
  • Alle deltagere kan selv stoppe deres tid, når deres gps viser distancen
  • Alle deltagere kan uploade billeder på resultatlisten af deres løbeur, hvis de ønsker at verificere deres resultat
 Event information
21. juni 2020
Tilmelding er lukket
www.facebook.com/Danmark-l%C3%B8ber-102185
2,5 km
Starter 10:00
2,5 km
Starter 10:00
5 km
Starter 10:00
5 km
Starter 10:00
10 km
Starter 10:00
10 km
Starter 10:00
21,1 km
Starter 10:00
21,1 km
Starter 10:00

Har du spørgsmål?