Danish SUP Tour #2, Flensborg

Danish SUP Tour #2, Flensborg

Information og tilmelding

Lørdag
22. august 2020

For første gang nogensinde drager vi til udlandet med Danish SUP Tour. Den 22. august rykker vi nemlig ‘ne over æ græns’, til noget vi har glædet os rigtig meget til. Vi kalder det en såkaldt “boardercrossing” event, hvor vi vil padle fra Tyskland til Danmark af flere omgange i løbet af racet. Distancen er ca. 12 km. og bevæger sig den første km. langs Wassersleben beach og dernæst med en direkte kurs mod Schausende/Skovsende langs den tyske kyst.

Vi vil også tilbyde en helt særlig distance for bredden og juniorer (4 km.) hvor ALLE kan være med - der padles i sikkert vand langs Wassersleben Beach, skiftevis mellem Danmark og Tyskland. Vi håber at rigtig mange vil lægge vejen forbi Flensborg. For de fleste handler det om at komme på vandet, nyde naturen og det uformelle fællesskab som er kernen i SUP sporten. Eventbasen bliver ved Paddle & Fins - BayStation 71. Lige midt på stranden.

Sydslesvig Danske Ungdom og Paddle & Fins - BayStation71 er partnere på eventen.

Prisen for at deltage på den officielle tour er: 200,- kr. (ca. 25€)
Prisen for at deltage på den korte distance er: 75,- kr. (ca. 10€)

Der vil være lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere for alle deltagere på både den officielle tur og fun race.

PROGRAM:
10.00 - 14.00: Kom-og-prøv SUP (gratis) v. Paddle & Fins
10.00 - 13.00: Check in ved Paddle & Fins - BayStation71 (grundet corona kan du checke ind i hele 3 timer - kom gerne tidligt så vi kan få spredning på folk)
11.30: Surfers meeting - FUN RACE
12.00: FUN RACE - START
13.45: Surfers meeting - DANISH SUP TOUR
14.15: DANISH SUP TOUR - START
18.00: Præmieroverrækkelse og lodtrækning
18.30: Hang around med afstand ved Baystation71

RACE MAP:
Ruten er udlagt som et downwind race. Danish SUP Tour deltagere padler den 12 km. lange rute fra stranden i Sosti til Schausende/Skovsende. Fun race deltagere padler en 4 km. lang rute langs stranden i Sosti med start og mål på stranden.
LOGISTIK
Da vi nu ændre racet til et downwind race vil der være lidt yderligere logistik ift. boards og kørsel. Vi har dog skaffet en stor bus (husk mundbind), som vil sikre din kørsel retur fra målområdet til Wassersleben Beach. Der vil tillige være en stor lastbil som kan fragte dit board retur til Wassersleben Beach. Ønsker du selv at koordinere din egen transport/shuttle er du selvfølgelig velkommen til dette. Der er ca. 40 min. kørsel fra Wassersleben Beach til Schausende.

VIGTIGT: Gør du brug af den fælles transport er det vigtigt at du smider en boardbag, skiftetøj og mundbind ind i lastbilen eller STOKED vanen ved Wassersleben Beach før race start.

PARKERING
Da der er begrænset med plads og parkering ved startområdet (Baystation71) er der oprettet en drop-off zone som du SKAL benytte. Efter drop-off af board og udstyr kan du parkere på parkeringspladser i nærområdet. Se kort nedenfor.

PAS & MUNDBIND
HUSK dit pas og mundbind. Mundbind skal bl.a. bruges i forbindelse med den fælles transport retur til Wassersleben Beach og vi gennemfører også surfers briefing med mundbind.

CORONAVIRUS - SÆRLIGE RESTRIKTIONER
Der vil i forbindelse med afviklingen af arrangementet være en række særlige anbefalinger og restriktioner for, at undgå enhver form for potentiel smittespredning af covid-19. Vi håber selvfølgelig at du vil hjælpe os med at opretholde disse anbefalinger og retningslinjer, således vi kan skabe en tryg og sikker event for alle deltagere.

 • Håndsprit er sat op til fri afbenyttelse i flere områder – brug det flittigt.
 • Adfærdsregulering ved checkin. Hold afstand.
 • Der anvendes mundbind og handsker blandt frivillige ved check-in.
 • Vi opfordre til at du ved check-in sender en repræsentant, som kan checke ind på vegne af flere deltagere hvis i fx er en gruppe som er kommet til Flensborg sammen.
 • Surfers meeting vil blive streamet via facebook live på Danish SUP Tour siden. Tropper du fysisk op skal du bære mundbind.
 • Ved præmieoverrækkelse / lodtrækning skal du bære mundbind og holde 2 meters afstand til andre.
GENEREL ADFÆRD SOM DELTAGER
Det er vigtigt at du som deltager gør hvad du kan for at undgå en potentiel smittespredning, og derfor beder vi dig om at:
 • holde god afstand til andre deltagere
 • undlade at give ”high fives”, kramme eller kysse andre deltagere
 • undlade at låne udstyr ud til andre deltagere
 • undgå ophold i større grupper
 • bliv hjemme såfremt du har symptomer af nogen som helst art eller har været i nærheden af/kontakt med andre som er potentielt smittede.

TEAM KONKURRENCE:
Vi fortsætter team konkurrencen i 2020, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer. De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 4. og sidste stop på touren i 2020 vinder team konkurrencen. Fanatic sponsorere årets team konkurrence.

FØRERTRØJEN
I 2020 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje. 

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
Danish SUP Tour består af fem (fire i 2020 grundet corona) sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Prisen for deltagelse er 200,- kr. pr. event.

 Event information
22. august 2020
Wassersleben 10, 24955 Harrislee, Tyskland
Flensborg
Tyskland
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kontakt@dsrf.dk
15 km
Starter 14:16

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
15 km
Starter 14:16

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
3,5 km
Starter 12:00

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

kontakt@dsrf.dk
www.surfsup.dk

Danish SUP Tour #2, Flensborg

 • Wassersleben 10, 24955 Harrislee, Tyskland
 • Flensborg
 • Tyskland

Tak til vores samarbejdspartnere