Danish SUP Tour #4, København

Danish SUP Tour #4, København

Information og tilmelding

Lørdag
3. oktober 2020

Den 3. oktober slutter vi Danish SUP Tour sæsonen af med finalen i hjertet af København. Copenhagen Watersports er samarbejdspartnere på et spændende 13 km. langdistance race midt i Københavns Havn med start og målområde på Islands Brygge. Se race map længere nede. Der tilbydes også en distance (fun race) for bredden på 4 km. så dem der blot vil padle en hyggetur i havnen kan være med til, at runde SUP touren af. Københavns Havn har tidligere været kulisse for Danmarksmesterskaberne og vi glæder os rigtig meget til, at komme tilbage til byen, hvor vi i 2013 afviklede det første Danmarksmesterskab under DSRF nogensinde.

Grundet den nuværende situation med udviklingen af covid-19 og et forsamlingsforbud på 50 personer, vil der til dette event være et begrænset antal pladser. Der vil være 40 ledige pladser til fun-race og 40 ledige pladser til hver af de to "start grupper" på Danish SUP Tour. Startgrupperne er delt op i alderskategorier og køn, med et fokus på at kunne tilbyde så mange som muligt en plads samtidig med, at vi holder os under de 40 deltagere pr. start gruppe. Se programmet nedenfor.

For at vi kan lykkes med eventen i denne særlige tid, er det ULTRA vigtigt, at du hjælper os med at overholde alle regler og retningslinjer. Blandt andet beder vi dig om at overholde tidspunkterne i programmet og forlade event sitet når du er færdig med dit race (og har deltaget i en eventuel præmieoverrækkelse). Ligeledes skal "Group 2" være opmærksomme på, at de efter check-in skal forlade event sitet og dermed undgå ophold omkring event-sitet.

Prisen for at deltage på den officielle Danish SUP Tour distance er: 200,- kr. (inkl. sandwich ved check-in)
Prisen for at deltage på den kortere fun race distance er: 100,- kr.

Der vil være lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere for alle deltagere på både den officielle Danish SUP Tour og fun race.

PROGRAM:
8.30 - 09.45: FUN-RACE CHECK IN
9.45 - 10.00: Surfers meeting for FUN-RACE (streames online på Danish SUP Tour Facebook siden eller onsite på græsarealet v. Kulturhuset Islands Brygge)
10.15: START - FUN RACE
11.30 - 12.00: FUN RACE - Præmieoverrækkelse og lodtrækning
12.15 - 12.45: DANISH SUP TOUR CHECK IN: ”Group Women + Grandmaster”
12.45 - 13.00: Surfers meeting for ”Group Women + Grandmaster” (streames online på Danish SUP Tour Facebook siden eller onsite på græsarealet v. Kulturhuset Islands Brygge)
13.15: START - DANISH SUP TOUR: ”Group 1: Grandmaster Men, Women, Junior Women, Master Women, Grandmaster Women 
13.30 - 14.30: DANISH SUP TOUR CHECK IN: ”Group 2: Open, Master Men, Junior Men” (NB: Skal forlade event site igen efter check-in)
15.45 -16.00: Præmieoverrækkelse: DANISH SUP TOUR: ”Group Grandmaster Men, Women, Junio, Women, Master Women, Grandmaster Women”
16.10 - 16.20: Surfers meeting for ”Group Open, Master + Junior” (streames online på Danish SUP Tour Facebook siden eller onsite på græsarealet v. Kulturhuset Islands Brygge)
16.30: START - DANISH SUP TOUR: ”Group 2: Open, Master Men, Junior Men”
18.30: Præmieoverrækkelse: DANISH SUP TOUR: ”Group Open, Master Men, Junior Men”
19.00: Slut

RACE MAP
Racet er et langdistance race midt i Københavns Havn. Danish SUP Tour deltagere padler i alt 13 km. og fun race deltagere tilbagelægger en distance på 3,5 km. Der er start og målområde ved siden af Kulturhuset på Islands Brygge. Ruten går fra Bryggen, ned til sydhavnen og gennem Københavns svar på Venedig før turen går tilbage til Bryggen. Danish SUP Tour deltagerne padler ruten 2 gange. Du kan se de to ruter nedenfor.


EVENT VENUE
Vi vil også gør alle deltagere opmærksom på opsætningen ved vores event site, da det er super vigtigt, at du som deltager bl.a. følger ensretningen ved check-in, område for board opbevaring og de generelle retningslinjer vi udstikker ift. covid-19. Retningslinjer for særlige covid-19 tiltag sendes også ud til alle deltagere på mail i dagene op til eventen.


COVID-19: SÆRLIGE RETNINGSLINJER
Der vil i forbindelse med afviklingen af arrangementet være en række særlige anbefalinger og restriktioner for, at undgå enhver form for potentiel smittespredning af covid-19. Vi håber selvfølgelig at du vil hjælpe os med at opretholde disse anbefalinger og retningslinjer, således vi kan skabe en tryg og sikker event for alle deltagere.

 • ALLE deltagere der færdes i eventområdet skal konstant bære mundbind 
 • Håndsprit vil være sat op til fri afbenyttelse i flere områder – brug det flittigt.
 • Der vil være adfærdsregulering ved checkin. Følg ensretningen og hold afstand.
 • Der anvendes mundbind og handsker blandt frivillige ved check-in.
 • Vi opfordre til, at du ved check-in sender en repræsentant, som kan checke ind på vegne af flere deltagere hvis i fx er en gruppe som er kommet til København sammen.
 • Surfers meeting vil blive streamet via facebook live på Danish SUP Tour siden. Tropper du fysisk i eventområdet skal du bære mundbind og holder min. 2 meters afstand til andre deltagere..
 • Ved præmieoverrækkelse / lodtrækning skal du bære mundbind og holde 2 meters afstand til andre.

GENEREL ADFÆRD SOM DELTAGER
Det er vigtigt at du som deltager gør hvad du kan for at undgå en potentiel smittespredning, og derfor beder vi dig om at:
 • holde god afstand til andre deltagere
 • undlade at give ”high fives”, kramme eller kysse andre deltagere
 • undlade at låne udstyr ud til andre deltagere
 • undgå ophold i større grupper
 • bliv hjemme såfremt du har symptomer af nogen som helst art eller har været i nærheden af/kontakt med andre som er potentielt smittede.

TEAM KONKURRENCE:
Vi fortsætter team konkurrencen i 2020, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer. De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 4. og sidste stop på touren i 2020 vinder team konkurrencen. Fanatic sponsorere årets team konkurrence.

FØRERTRØJEN
I 2020 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje. 

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
Danish SUP Tour består af fem (fire i 2020 grundet corona) sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Prisen for deltagelse er 200,- kr. pr. event.

 Event information
3. oktober 2020
Islands Brygge 18, 2300 København S
København
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kontakt@dsrf.dk
15 km
Starter 16:15

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
15 km
Starter 13:45

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
4 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

kontakt@dsrf.dk
www.dsrf.dk

Danish SUP Tour #4, København

 • Islands Brygge 18, 2300 København S
 • København
 • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere