Søndag
6. juni 2021

Aalborg Triathlon 2021

6. juni 2021 arrangeres DM triathlonfest i Aalborgs vestby. Stævnet kommer til at bestå af DM kvart jernmand og halv jernmand. Halv jernmand kan gennemføres individuelt eller som et stafethold. Del budskabet og gå flere sammen og mød op i flok i Aalborg

Aalborg Triathlon afvikles for tiende år i træk.

Aalborg DM Kvart Jernmand er et arrangement som giver plads til atleten der ønsker at prøve triathlon-sporten for første gang, såvel som den erfarne atlet der vil give fuld gas på distancen.

Aalborg Halv Jernmand er for atleter på alle niveauer. Atleter konkurrerer i Age-Groups, hvilket gør det muligt at vinde sin aldersgruppe.

Halv Jernmand Stafet. Her har du mulighed for at opstille stafethold. I triathlon gennemfører den enkelte atlet 3 forskellige sportsgrene (svømning, cykling og løb) i den samme konkurrence. Dette kan du nu være med til at lave om på. Ved Aalborg Triathlon Halv Jernmand er der mulighed for at fordele præstationen på to eller tre deltagere. Der konkurreres i klasserne Herre, Dame og mix-klassen hvor der er præmie til bedste hold. Gå sammen med gode kollegaer, familie eller venner og få en sjov og krævende oplevelse d. 6. juni 2021.

Aalborg Triathlon har etableret sig som et af de største triathlonstævner i Danmark. Konkurrencerne afvikles i de smukke omgivelser ved Nordens Kridtgrav i Aalborgs vestby. Den rolige kridtgrav giver optimale forhold for en god og sikker svømning, uanset vejr og vind. Cykelruten er en flot og varierende rute med både højdemeter, tekniske passager samt lige stykker hvor høj fart kan opnås på den 45 km lange rute. Det afsluttende løb sker på en rundstækning på lidt over 5 km, rundt om stævneområdet. På hver runde løbes der forbi skiftezonen, hvilket skaber en perfekt stemning for både atleten såvel som tilskuerne, inden der afslutningsvis løbes i mål på den stemningsfyldte stævneplads. I mål vil der vente en medalje der symboliserer dagens hårde anstrengelser.

Det er et stævne hvor atleten bliver sat i fokus til en fantastisk udfordring. Der bliver kælet for atleten fra start til slut. Dette sker i form af de bedst tilgængelige energiprodukter, et hav af officials der guider atleterne igennem stævnet samt god stemning i stævneområdet. Efter løbet kan atleterne nyde en lækker after race menu i madteltet.

Mere information om tilmeldinger og stævnet generelt findes på www.aalborgtriathlon.dk samt på www.facebook.com/aalborgtriathlon

Se en video om stævnet YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=9vuo2zreofQ

Deltagere som ikke er medlem af en Dansk Triatlon Klub og ønsker at køre stævnet skal tilkøbe en eventlicens ved Dansk Triatlon Forbund. Dette sker i forbindelse med tilmeldingen og gælder både Kvart og Halv Jernmand.

Refundering:

Du har IKKE mulighed for at få refunderet din tilmelding, men vi kan flytte den til næste år. DET GÆLDER KUN 60 DAGE FØR STÆVNET.

Såfremt du ønsker ændring af valgt distance har du mulighed for at skifte distance mod et administrationsgebyr på 100 DKK. Ved skift fra Kvart til Halv Jernmand skal du også betale prisdifferencen.

Ændring sker ved at sende en mail til triathlonforalle@gmail.com eller via din Ret-Selv kode på bekræftigelsen
Overdragelse af startnummer er ikke tilladt. Vi gør opmærksomme på at der skal fremvises gyldigt ID og Licens nr ved afhentning af startnummer.

Covid-19: Skulle det være tilfældet at Covid-19 gør det umuligt at gennemføre vil alle blive flyttet til 2022. 

Deltagerbetingelser:

Stævnet afholdes efter Triatlon Danmark (DTriF) regler. Det er deltagerens ansvar at kende reglerne der kan findes på  Dansk Triatlon Forbunds hjemmeside.

Deltagelse i stævnet sker på deltagerens eget ansvar. Arrangøren og samarbejdspartnere kan ikke pålægges noget ansvar.
Deltageren har ansvaret for at være rask og i god fysisk form og træning til forsvarlig deltagelse i stævnet.
Deltagerne skal forvente at våddragt er påbudt. Tilladelsen til brug af svømmeområdet betyder at der kun svømmes uden 
våddragt, hvis vandtemperaturen overskrider maks. grænserne som er 20 grader for elite og 23 grader for age group.

Deltagelse i stævnet er forbundet til den tilmeldte person og kan ikke overføres til andre. Enhver deltager skal personligt
møde op til registrering og cykel check-in.

Arrangøren kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af befaling fra myndigheder eller force majeure som naturkatastrofe eller lignende. I tilfælde af uforudsete forhold der kan gøre afviklingen af stævnet uforsvarligt, kan arrangøren vælge at udskyde stævnet, ændre ruterne og/eller ændre ruternes distancer.

Alle deltagere skal have gyldig triathlon-licens på stævnedagen. Det er deltagerens ansvar at kunne fremvise dokumentation for gyldig licens.
En eventuel ugyldig licens vil medføre merbetaling.

Ved køb af eventlicens er dette et mellemværende mellem køber og Dansk Triatlon Forbund. Læs mere på forbundets side.

Inden stævnets afholdelse offentliggøres en Athlete Guide med regler og retningslinier for stævnet. Alle deltagere er forpligtet til at læse denne guide.

Arrangøren forbeholder sig retten til at benytte foto og tv optagelser osv. med stævnets deltagere i forbindelse med markedsføring.
Ved accept af disse betingelser er der givet samtykke til at der tages foto m.m.

Se mere informationer om Aalborg Triathlon på www.aalborgtriathlon.dk

DM Classic Elite afholdes i 2021 til Aalborg Triathlon

DM Classic Elite 2021 afholdes som åbent dansk mesterskab på 950-45-10,5.
At det er et åbent DM betyder at udenlandske triatleter også kan deltage i racet – dog kun i kampen om pengepræmierne.
  

Præmiepuljer er fordelt, som følger:
Kvinder/mænd 1 – kr..2.500,-
Kvinder/mænd 2 – kr..1.500,-
Kvinder/mænd 3 – kr..1.000,-

Medaljer:

Det er udelukkende danske triatleter, der kæmper med om DM-medaljerne.

Konkurrencerne afvikles i de smukke omgivelser ved Nordens Kridtgrav i Aalborg og i 2021 afvikles DM Classic, som et testsævne forud for Dansk Idrætsforbunds DM uger i 2022 og 2023.
Triatleterne vil derfor løbe til Aalborg centrum, hvor de går i mål på Hinnørkajen, som i 2022 og 2023 vil være centrum for DM ugen.

Den rolige kridtgrav giver optimale forhold for en god og sikker svømning uanset vejr og vind.
Den 45km lange cykelrute er en flot og varierende rute der både byder på højdemeter, tekniske passager og lange lige stykker, hvor høj fart kan opnås.


Stævnet i Aalborg 2020 afholdt DM Middel, videoen fra dette kan ses her YouTube.

Medlemsstævne
DM Classic er et medlemsstævne og ved tilmelding oplyser du dit Triatlon Danmark medlemsnummer (som du har via dit klubmedlemskab) eller dit medlemsnummer i dit nationale forbund ( Norge, Sverige osv. ).
Har du ikke et medlemsnummer, kan der til stævnet købes et Enkelt Persons Medlemsskab (EPM) - dette indgår som en del af købsproceduren, såfremt du ikke indtaster medlemsnummer.


REFUNDERING
Du har mulighed for at få refunderet din tilmelding, hvis stævnet ikke gennemføres.

Såfremt stævnet aflyses sker refundering ved at sende en mail til info@triatlon.dk 

Overdragelse af startnummer til andre er ikke tilladt.
Vi gør opmærksomme på, at der skal fremvises gyldigt ID og medlemsmnummer/EPM ved afhentning af startnummer.


DELTAGERBETINGELSER
Stævnet afholdes efter Triatlon Danmarks regler.
Det er deltagerens eget ansvar at kende stævnereglerne. Reglerne kan findes
HER.

Derudover gælder det at:
  • Deltagelse i stævnet sker på deltagerens eget ansvar. Arrangøren og samarbejdspartnere kan ikke pålægges noget ansvar.
  • Deltageren har ansvaret for at være rask og i god fysisk form og i træning til forsvarlig at kunne deltagelse i stævnet.
  • Deltagerne skal forvente at våddragt er påbudt.
  • Tilladelsen til brug af svømmeområdet betyder, at der kun svømmes uden våddragt, hvis vandtemperaturen overskrider 20 grader for elite.
  • Deltagelse i stævnet er personligt for den tilmeldte person og kan ikke overføres til andre.
  • Enhver deltager skal personligt møde op til registrering og check-in af cykel.
  • Arrangøren kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af befaling fra myndigheder eller force majeure som naturkatastrofe, COVID-19 eller lignende.
  • I tilfælde af uforudsete forhold, der kan gøre afviklingen af stævnet uforsvarligt, kan arrangøren vælge at udskyde stævnet, ændre ruterne og/eller ændre ruternes distancer.
  • Alle deltagere skal have et gyldigt medlemskab af Triatlon Danmark på stævnedagen.
  • Det er deltagerens ansvar at kunne fremvise dokumentation for gyldigt medlemskab – enten via forbundsmedlemskab via klub eller Enkelt Persons Medlemskab.

ATHLETES GUIDE
Inden stævnets afholdelse offentliggøres en Athletes Guide med regler og retningslinjer for stævnet.
Det er særdeles VIGTIGT, at du læser og forstår anvisningerne i denne guide.

Specifikt vedr. COVID-19 restriktioner
Afvikles stævnet under restriktioner på grund af COVID-19 vil der være meget præcise anvisninger for, hvornår du skal indregistrere dig.
Og det er vigtigt at disse overholdes!

Timeslot for indregistrering vil typisk maksimalt være 30 min. fra de åbner til de lukker.
Tidsplanen for dagen er meget specifik, således at stævnet kan afvikles, som en række af mini-tri -stævner, som er adskilt i tid og med hver deres individuelle skiftezoner.

Arrangøren forbeholder sig retten til at benytte foto og tv-optagelser osv. med stævnets deltagere i forbindelse med markedsføring.
Ved accept af disse betingelser er der givet samtykke til at der tages foto m.m.


Se mere informationer om Aalborg Triathlon på www.aalborgtriathlon.dk

Specifikke spørgsmål til DM ELITE sendes til henrik.larsen@triatlon.dk
 Event information
6. juni 2021
Johannesmindevej 49

Danmark
Tilmelding er lukket
aalborgtriathlon.dk
57,45 km

Pris pr. deltager
Til og med 2. okt 2020 555,00 DKK + gebyr
Fra 3. okt 2020 655,00 DKK + gebyr
Fra 2. jan 2021 755,00 DKK + gebyr
Fra 2. mar 2021 795,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2021 900,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 20,00 DKK + 0,8% pr. deltager
113 km
Starter 09:55

Pris pr. deltager
Til og med 2. okt 2020 895,00 DKK + gebyr
Fra 3. okt 2020 995,00 DKK + gebyr
Fra 2. jan 2021 1.095,00 DKK + gebyr
Fra 2. mar 2021 1.195,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2021 1.450,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 20,00 DKK + 0,8% pr. deltager
113,1 km
Starter 11:45

Pris pr. hold
Til og med 2. okt 2020 1.000,00 DKK + gebyr
Fra 3. okt 2020 1.100,00 DKK + gebyr
Fra 2. jan 2021 1.200,00 DKK + gebyr
Fra 1. jun 2021 1.500,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 20,00 DKK + 0,8%
Starter 14:20
Starter 13:50
Starter 13:50

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Tri for Alle

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Tri for Alle:

60180536
triathlonforalle@gmail.com
aalborgtriathlon.dk