25. december 2020 -
1. januar 2021
 Gardernes Nytårsløb  
Det virtuelle motionsløb arrangeres af Gardernetværk på vegne af Danmarks Veteraner og er åbent for alle, der ønsker at løbe eller gå til støtte for den gode garder- og veteransag.


 Gå eller løb når det passer dig 
Nytårsløb kan gennemføres i det tempo, der passer dig indenfor perioden 25. december 2020 - 1. januar 2021. Du kan vælge at gå eller løbe - alene eller sammen med famile, venner eller soldaterkammerater.


 Motion i den gode sags tjeneste 
Ud over at være en god anledning til at ryste julemaden på plads, så er det især et velgørenheds-event, hvor hele overskudet går til Danmarks Veteraners præventive og støttende indsats for soldater, der er kommet ud i et rusmiddelmisbrug i forlængelse af en udsendelse til verdens brandpunkter.


 Tilmelding her på siden 
Arrangementet er åbent for alle og gennemføres som et virtuelt motionsløb. Du kan vælge mellem distancer på 5, 10 og 15 km. For hver kilometer støtter du den gode sag.


Prisen for at deltage inkluderer administrationsgebyr på 15 kr. Hele overskuddet går ubeskåret til Danmarks Veteraner.

Deltagerprisen er:
- 5 km: 50 kr
- 10 km: 100 kr
- 15 km: 150 kr

 Sådan gennemfører du nytårsløbet 
Du gennemfører den valgte distance ad en selvvalgt rute på et selvvalgt tidspunkt.
Du står selv for tidtagning, der kan gennemføres med eget stopur, GPS eller en sportsapp.
Efter at have gennemført din distance kan du registrere din tid og udskrive diplom.
Tak fordi du støtter den gode garder- og veteransag.

 Del de gode oplevelser 
For at styrke oplevelsen af at gøre en indsats sammen, så håber vi, at rigtigt mange deltagere har lyst til at dele deres oplevelser og billeder fra turen med os og hinanden. Det kan gøres på Facebook-siderne hos Danmarks Veteraner og hos Gardernetværk. I er også meget velkomne til at dele jeres ruteforslag. Det kan f.eks. være med link til ruten hos Garmin Connect, Endomondo, MapMyRun eller anden service. Vil du støtte ekstra? 
Ved tilmeldingen har du mulighed for at støtte med et ekstra beløb på 50 kr/stk. Hele dette beløb går ubeskåret til Danmarks Veteraners arbejde. Alle, der vælger dette nævnes her på siden (opdateres min. en gang om ugen).

Foreløbigt ekstra tak til: 

Morten Klitvad, Poul Skjødt, Morten Salomonsen, Tanja Mogensen, Thomas Olsen, Lars C. Sørensen, Mai Brøndsted, John Mørch, Allan Krogh, Henrik Kronstrand, Allan Clausen, Elisabeth Starling, Benjamin Franklin Starling, Patrick Broby, Anders Nicolaisen, Christian Haas, Nickolai Gøtz Jensen, Morten Hindberg, Jørgen Kjølsen, Stefan Nilsson, Oda Jakobsen, Charlotte Andersen, Niels G Mortensen, Carl Gustaf Jespersen, Jens Juul-Olsen, Christian Starling, Bent Thrane, Christel Bruun Bartelsen

 Vi arbejder med FNs Verdensmål 
I Gardernetværk arbejder vi med FNs Verdensmål og dette arrangementet har fokus på sundhed og trivsel dels som motionsevent og dels som støtte til imødegåelse af rusmiddelmisbrug.

Det er naturligt for os, hele tiden at udvikle os, også på dette område. Samfundsansvar er ikke nyt for Gardernetværk, men det er nyt, at vi bruger Verdensmålene til at strukturere det. Det gør vi, for at sikre, at vi leverer indhold og events, som er samtidige og værdifulde for vores medlemmer og samarbejdsorganisationer.
 Event information
25. december 2020
1. januar 2021
Tilmelding lukker 1. januar 2021 23:59
www.gardernetvaerk.dk
5 km
Starter 23:59

Pris pr. deltager
Pris 50,00 DKK
10 km
Starter 23:59

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK
15 km
Starter 23:59

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK
5 km
Starter 23:59

Pris pr. deltager
Pris 50,00 DKK
10 km
Starter 23:59

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK
15 km
Starter 23:59

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.