Frederiksværk Stålmand 2021

Frederiksværk Stålmand 2021

STÅLSPRINT

FREDERIKSVÆRK STÅLSPRINT
500 m svømning - 25 km cykling - 5 km løb

Deltag i triatlonfesten i Frederiksværk! Svømmestart og T1 skiftezone er på Frederiksværk Havn, hvor du svømmer inde i lystbådehavnen og tager cyklen videre ud på cykelruten. T2 skiftezone og målområde er placeret ved Gjethuset i Frederiksværk, hvor der hele dagen er skruet op for triatlonfesten i byen.

Kan du stå distancen i en sprint? Kan du svømme? Ejer du en cykel og et par løbesko? Prøv kræfter med den korte triatlondistance i det smukke Frederiksværk og omegn.

Frederiksværk Stålsprint afvikles traditionen tro den første søndag i september, og vi glæder os derfor til at byde dig velkommen søndag d. 5. september 2021.

Stålsprinten kan gennemføres individuelt eller som stafet i hold á 2-3 personer.

Hvor lang er ruten?
Stålsprint: 500 m svømning - 25 km cykling - 5 km løb

Hvem kan deltage?
Alle fra 16 år (letøvede og øvede)

Er du under 16 år, kræver det dispensation og godkendelse fra en forælder. Send en mail til louise.marholt@dgi.dk, hvis du ønsker at søge dispensation.

Hvad koster det?
Individuel: 370 kroner + gebyr 
Stafet: 620 kroner pr. hold

Eftertilmelding
Individuel: 520 kroner
Stafet: 770 kroner 

Dertil skal påregnes et gebyr på 25 kr. + 0,8% pr. deltager

I prisen indgår:

  • en tidtagningschip til alle tre discipliner
  • en badehætte til svømmestarten (du må også bruge din egen)
  • et startnummer til løberuten
  • labels til racebags, cykel og hjelm
  • en flot, specialfremstillet medalje
  • vand, energidrik og frugt i depoter på løbe- og cykelruten
  • adgang til en lækker buffet med vådt og tørt, når du er kommet i mål (forplejningen i målområdet vil blive justeret pga. corona)

Online tilmeldingen er åben frem til onsdag den 25. august 2021 kl. 23.59.

Præmier:
Bemærk, at vi ikke præmierer vinderne inden for hver aldersgruppe, men kun 1., 2. og 3. pladsen på hver distance (herre/dame)

Afmeldingspolitik og ændring af distance
Jævnfør DGI’s afbestillingsregler er det ikke muligt at få sit startnummer refunderet, når først købet er gennemført, medmindre du kan fremvise en lægeerklæring.

Du kan ændre navn og distance frem til den 1. august 2021. Send en mail til deltageransvarligLise Steenberg Pedersen på lsp@dgi.dk med dit navn, startnummer og ønske til ændringer. Bemærk at det ikke er muligt, at få refunderet eventuel prisdifference.

FOTO/VIDEO TILLADELSE
Du vil under tilmeldingen blive bedt om at tage stilling til FOTO/VIDEO TILLADELSE ved at svare "Ja, jeg giver tilladelse til foto/video" eller "Nej, jeg giver ikke tilladelse til foto/video".

Se hele foto/video tilladelsen her