Salomon Nat Trail i Boserup

Information og tilmelding

Fredag
22. august 2014

Et eventyr venter i mørket i Boserup Skov…En del af Salomon Trail Tour

Kringlede kuperede stier, blade der knitrer under fødderne, blinkende stjerner på himmelen, dyr der pusler, duften af skov, smilet der vokser op til begge ører, skulderne der falder ned på plads, vejret trækkes helt ned i maven og benene kører i et fantastisk flow….mørket der skærper alle sanserne….- lyder det ikke som noget af det bedste man kunne bruge en fredag aften på?

I den naturskønne og kuperede skov ved Boserup lige udenfor Roskilde inviterer vi til en skøn løbeoplevelse i nattens mørke. Et natløb på 12 eller 24km (1 eller 2 runder) på MTB sporet i pandelampens skær.
Nyd en dejlig sensommeraften i selskab med glade løbere fra nær og fjern på sporet i skoven langs Roskilde Fjord.

Løberuten
Ruten er på MTB spor hele vejen, i kuperet og smukt terræn. Ruten følger MTB sporet der er markeret med blå prikker på træerne så vi i trailskoene nemt finder vej.
Trail-running er en gentleman sport. Det er forbudt at skyde genvej, selvom det er nemt og fristende. Man skal til enhver tid følge den markerede rute. Vis overskud og giv plads for hinanden.

Testløb

Der kommer mulighed for at teste ruten inden dagen - holde øje med opslag på RAU Move facebook siden.

Tidspunkt
Starten går ind i mørket fredag d. 22. august 2014 kl. 20.30.

Obligatorisk udstyr:
Pandelampe og godt humør. Der vil være mørkt inde skoven, så ta’ lys med der kan lyse godt op, så du kan se de andre smile og hvor du skal sætte dine poter på det udfordrende spor. Du kan evt finde en lækker pandelampe her.

Løbsklasser
- Dame ca. 24 km (2 omgange)
- Herre ca. 24 km (2 omgange)
- Dame Kort ca. 12 km
- Herre Kort ca. 12 km

Hvad får du?

  1. - En fantastisk aften sammen med glade mennesker, røde kinder og vind i håret.
  2. - Hjemmelaver suppe og snacks i mål
  3. - Et ægte trail-nat-løb på en udfordrende og naturskøn rute
  4. - Mulighed for at vinde nogle af de fine præmier og/eller lodtrækningspræmier fra løbets sponsorer. Samlet er der præmier for minimum 20.000kr
  5. - Mulighed for at test-løbe dine næste Salomon trail-sko
  6. - Goodies fra sponsorer (dem får du ved afhentning af dit startnummer)
  7. - Salomon Trail Tour Buff.


Pris
Dame 24 km, Herre 24 km: 295 kr.
Dame 12 km, Herre 12 km: 250 kr.

Start, mål og stævnepladsen
Stævnepladsen er ved Boserup Naturcenter. Der er ca 600m fra parkeringspladsen til start/mål området – her vil være god musik og masser af glade mennesker. 

Start og Instruktion

kl. 20.30 vil der være lidt fælles info på stævnepladsen.

Starten er en "Braveheart start", dvs. at alle løbere starter bag en lang startlinie i et åbent område i skoven. Et par hundrede meter fremme snævrer ruten sig ind, og fortsætter ud på en grusvej, så du har mulighed for at overhale, inden ruten går ind på de små stier i skoven.


Omklædning
Omklædning sker i det fri, så tag løbetøjet på hjemmefra og medbring evt. skiftetøj, en jakke og overtræksbukser til efter løbet.

Tidtagning
Med chip der bliver udleveret på dagen.

Vejret
Der er altid godt vejr til trailløb!

Markering
Trail running skal være en naturoplevelse og derfor har vi ønsket at markere ruten så lidt som muligt, men dog nok til, at du kan finde vej. Ruten er markeret med refleks prikker og pile. Hvis du bare følger MTB sporet rundt, så skal du nok komme i mål.

Forplejning
Der vil være lidt snack, frugt og væske ved start/mål, som du kan fornøje ganen med. Derudover vil der være varm suppe til alle deltagere når de kommer i mål.

For de der skal løb 24km, vil der efter 12km være et depot med væske og snacks.

Tøjdepot
Det er muligt at deponere en taske med skiftetøj på stævnepladsen – dog på eget ansvar. Det kan anbefales at skrive navn på tasken/posen, med mindre man ikke har noget imod måske at ende med skiftetøjsposen fra cirkusartisterne.

Fotograf

Der vil være flere fotografer tilstede til løbet, så der skulle være gode changer for at sig et lækkert billede in action J bla. Martin Paldan kommer og skyder lidt fotos www.martinpaldan.com

Toiletter

Her har vi naturen til rådighed, med højt til loftet, panoramaudsigt og toiletter nok til at ingen behøver at stå i kø ;-) Der er også et enkelt toilet indendøre man kan benytte.

Præmieoverrækkelse
Der overrækkes der præmier til de lyn-hurtige mænd og kvinder ca. kl. 22.00 for 12km, og ca. kl. 23.00 for 24km.

Eftertilmelding
Løbet har et deltager loft på 400 deltagere. Hvis løbet ikke er udsolgt, sælges de sidste startnumre på dagen i tidsrummet 19-20.00, pris 350kr (kort rute 300kr) – husk lige kontanter. Der er ikke goodiebags ved eftertilmelding.

Samlede Trail Tour
Klasserne Dame og Herre 24km indgår i den samlede Salomon Trail Tour 2014.

Samlet konkurrence

Løbet er pointgivende i den samlede konkurrence
Reglerne for den samlede konkurrence

Førstehjælp
Sporet er mange steder meget ujævnt, så vær opmærksom på hvor du sætter fødderne. Ser du en, der er kommet til skade, så hjælp – det kunne have været dig selv. Tast gerne vores telefonnummer ind, så du kan kontakte os hvis du skal hentes ude på sporet.

Transport
Adressen er Boserupvej 89 (Skolerne i Boserup). Du vil komme til en større parkeringsplads på højre hånd lige inden skolen – her kan parkeres, samt oppe ved skolen. Følg Salomon flagene. Boserupskoven ligger 10 min. udenfor Roskilde, ca. 35 minutters kørsel fra København og 1 time og 40 minutter fra Odense.
Det er også muligt at tage bus 207 mod Boserup – den går direkte til stævnepladsen og kører en gang i timen – der er dog ingen bus der kører retur igen fredag aften/nat… men man kan jo prøve at blaffe.

Parkering
Der er en større parkeringsplads 600m fra stævnepladsen, så det kan ikke være lettere – vi løbere bevæger os jo helst ikke for meget ;-). Derudover er det muligt at holde langs vejen op mod stævnepladsen – ja I må så desværre bevæge jer lidt for at være med til festen, beklager, håber I klarer de 200 extra meter.

Vi håber I vil tænke på miljøet og fylde bilerne – brug gerne facebooksiden RAU Move på Eventen til at koordinere samkørsel – det er også meget sjovere at køre sammen med nogle man kan fortælle røverhistorier, om de spøgelser, flagremus og trolde man mødte på turen, på vej hjem i bilen.

Afhentning af startnumre
Når du kommer til stævnepladsen, er der hængt en startliste op, hvor du finder dit startnummer. Du henter selv en pose med dit brystnummer og chip til tidtagning. Dernæst tager du selv sikkerhedsnåle til brystnummeret og dine goodies. Der er ikke nogen taske eller pose til goodies, da vi gerne vil undgå unødig emballage og samtidig gerne vil give dig mulighed for kun at tage de goodies, som du gerne vil have.

Giv plads!
Trail running er en gentleman sport. Følg ruten, selv om det er muligt at skyde genvej. Vi har fotografer i skoven, og fanger vi en løber, der skyder genvej, betyder det diskvalifikation.

Vi er mange løbere i skoven - på ganske små stier. Det betyder, at der nogle steder er trængsel. Især skal herrerne være opmærksomme på at give plads til de hurtige piger, som starter efter herrerne. Sig "giv plads", hvis du gerne vil forbi. Og træk ind til højre, hvis du er ved at blive overhalet. Hjælp os med at gøre det til en god dag, også for dem, der kæmper for en topplacering, og gerne vil forbi. Og bær over med, hvis der er en løber, som skulle ske at komme tæt forbi dig eller give dig et lille puf for at komme forbi.


Risiko og ansvar
Deltagelse i Salomon Trail Tour sker på eget ansvar.

 

Du kan følge løbet her på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Salomon-Nat-Trail/438775302920625 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til os på info@raumove.com

Vi ses på sporet :-)

Stefan & Lærke

 

 Event information
22. august 2014
Bosserup

Danmark
Tilmelding er lukket
www.salomontrailtour.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: info@raumove.com
16000 meter
Starter 20:39
9 km
Starter 20:39