Danish SUP Tour #1, Odense

Danish SUP Tour #1, Odense

Information og tilmelding

Lørdag
22. maj 2021

Den 22. maj kickstarter vi Danish SUP Tour 2021 i Danmarks 3. største by – Odense! Her vil vi i samarbejde med den lokale klub SUP Odense, Waikiki og Mornsol give jer en uforglemmelig oplevelse på de odenseanske kanaler. Forsamlingsforbudet bliver dagen forinden hævet til 100 pers. så vi satser stærkt på at kunne lave en succesfuld og sikker event hvor vi kan mødes og smage på den tidlige sommer sammen - selvfølgelig med behørig afstand ;-)

Odense havn og kanal har været rammen om afviklingen af SUP races siden SUP-sportens allerførste paddletag i Danmark. Den beskyttede placering i havnen gør, at vi kan tilbyde en sikker og god oplevelse for deltagere på alle niveauer og i alle aldre. Der vil, ligesom på alle andre SUP tour stops i 2021, blive afviklet:

 • Officiel Danish SUP tour distance (13,5 km.)
 • Junior U15 (techrace bane á 4-500 m. - læs mere nedenfor!)
 • Social Paddle Tour (ca. 5 km. - læs mere nedenfor!)
PRIS

Danish SUP Tour: 300,- / 200,- kr.* (DSRF Medlemmer)
Junior U15: 150,- kr.
Social Paddle Tour: 150,- kr.

*Som DSRF medlem koster Danish SUP Tour kun 200,- kr. Du kan blive medlem af DSRF her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under DSRF eller er registreret som individuelt medlem af DSRF (koster 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på dsrf.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Med i deltagerprisen (gælder alle deltagere) er der en lækker sandwich, frugt og energidrik. Tilsvarende har vi adskillige lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere, som alle deltagere automatisk er med i lodtrækningen om.

PROGRAM

Af hensyn til covid-19 og forsamlingsloftet er det SUPER vigtigt at du orientere dig i programmet nedenfor og overholder tidspunkterne. Vi forsøger at zoneinddele event venue og dermed kan flere ting ske simultant uden, at vi bryder forsamlingsloftet.

09.00 - 9.45: Check in for Junior U15 v. Mornsol/Waikiki
10.00 - 10.15: Surfers meeting, Junior U15
10.30: Junior U15 - START (indledende heats)

10.00 - 12.30: Check in for Danish SUP Tour og Social Paddle Tour deltagere v. Mornsol/Waikiki (NB: grundet corona kan du checke ind i hele 2,5 time - kom gerne tidligt så vi kan få spredning på folk)
11.30: Junior U15 - START (Finaler)
12.00: Præmieoverrækkelse, Junior U15
12.30: Surfers meeting, Danish SUP Tour (kvinder) + Social Paddle Tour (alle)
13.00: Danish SUP Tour (kvinder) + Social Paddle Tour (alle) - START
13.15: Surfers meeting, Danish SUP Tour (mænd)
14.30: Lodtrækningspræmier, Social Paddle Tour
15.30 Præmieoverrækkelse, Danish SUP Tour (kvinder)
15.45: Danish SUP Tour - START (mænd)
18.00: Præmieoverrækkelse, Danish SUP Tour
18.30: Hang around v. Mornsol

SOCIAL PADDLE TOUR
Social Paddle Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social Paddle Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-).

Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

JUNIOR U15
I 2021 åbner vi op for et helt nyt junior U15 format på Danish SUP Tour. Vores mål er at give børn og unge i SUP-miljøet mulighed for at prøve kræfter med at konkurrere i en tryg ramme på lige fod med jævnaldrende. Vi håber derved at kunne være med til, at knytte nye bånd mellem SUP-miljøets børn og unge på tværs af landet. 

DSRF stiller alt udstyr (board, leash og padle) til rådighed for alle juniorer og der padles på ens board af typen Fanatic Ripper Air Touring. Konkurrenceformatet vil være målrettet 10-15 årige og race course vil på alle stop være en teknisk bane (4-500 meter) placeret tæt på land med bøjevendinger og alt efter location vil der være strandstart el. vandstart. Der vil være mellem 3 og 5 bøjevendinger og banen padles 2 gange pr. heat således at distancen bliver ca 800 - 1000 m. pr. heat. Afhængigt af deltagerantal sendes junioreren afsted i heats á 10 deltagerer og der vil være 'eliminering' forstået på den måde, at de 5 bedste går videre til A- finale og de 5 sidste går videre til B-finalen, således at alle min. padler to heats. Heats vil/kan være blandede heats (piger/drenge), men der premieres dog både for drenge (1., 2. & 3.) og piger (1., 2. & 3.).

For at have fællesskabet, den sunde atlet og fair-play i fokus begynder vi hvert stop med en fælles opvarmning på land, hvor der vil blive lavet lidt fysiske øvelser til musik.

Junior U15 er i 2021 sponsoreret af Fanatic og der trækkes bl.a. lod blandt deltagerne på det sidste stop om et helt nyt SUP board og padle fra Fanatic!

RACE MAP
Eventen foregår i de odenseanske kanaler som giver de perfekte og sikre fladtvands forhold hvor ALLE kan være med. For Danish SUP Tour og Social Paddle Tour deltagere er ruten ca. 4,5 km. lang. Danish SUP Tour deltagere padler 3 omgange (total: 13,5 km.) og Social Paddle Tour padler 1 omgang (total: 4,5 km.)


EVENT VENUE
Eventen vil have base ved Mornsol og Waikiki v. Kanalvej 154, 5000 Odense C. Der er rig mulighed for parkering i området og der er lavet en særlig “Board Drop-Off” zone som kan benyttes, hvorefter der kan parkeres andetsteds (se kort nedenfor).

Af hensyn til de gældende coronarestriktioner og et på det tidspunkt forhåbentlig gældende forsamlingsloft på 100 personer (gælder pr. 21. maj), vil der være en afskærmet område for check-in og eventområde, som skal sikre at vi ikke på noget tidspunkt overstiger de 100 personer. Der vil være officials tilstede for løbende at holde øje med antallet af personer i områderne, men HJÆLP os meget gerne med at overholde forsamlingsforbudet. Som det kan ses i programmet har vi spredt afviklingen af de forskellige race-events og på den måde kan vi få afviklet et succesfuldt og sikkert event.

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energidrik fra vores sponsor STATE ENERGY og en sandwich + frugt (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 19. maj vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich.) Forplejning udleveres ved check-in. Foruden dette har Mornsol en dygtig barrista klar til at servere lækker kaffe og andre godter til overkommelige priser.

OVERNATNING
Ønsker du at finde overnatning i Odense kan vi anbefale:

Der er ingen særlige aftaler med de nævnte steder.

COVID-19: SÆRLIGE RETNINGSLINJER
Der vil i forbindelse med afviklingen af arrangementet være en række særlige anbefalinger og restriktioner for, at undgå enhver form for potentiel smittespredning af covid-19. Vi håber selvfølgelig at du vil hjælpe os med at opretholde disse anbefalinger og retningslinjer, således vi kan skabe en tryg og sikker event for alle deltagere.

 • ALLE deltagere skal kunne fremvise gyldigt (72 timer) coronapas (antigentest, PCR-test, vaccination)
 • ALLE deltagere skal bære mundbind ved check-in.
 • Håndsprit vil være sat op til fri afbenyttelse i flere områder – brug det flittigt.
 • Der vil være en form for adfærdsregulering ved checkin. Følg ensretningen og hold afstand.
 • Der anvendes mundbind og handsker blandt frivillige ved check-in.
 • Vi opfordre til, at du ved check-in sender en repræsentant, som kan checke ind på vegne af flere deltagere hvis i fx er en gruppe som er kommet til Odense sammen.
 • Surfers meeting vil blive streamet via facebook live på Danish SUP Tour siden. Tropper du fysisk op i eventområdet beder vi dig om at holde min. 2 meters afstand til andre deltagere.
 • Ved præmieoverrækkelse / lodtrækning skal du bære mundbind og holde 2 meters afstand til andre.

GENEREL ADFÆRD SOM DELTAGER

Det er vigtigt at du som deltager gør hvad du kan for at undgå en potentiel smittespredning, og derfor beder vi dig om at:
 • holde god afstand til andre deltagere
 • undlade at give ”high fives”, kramme eller kysse andre deltagere
 • undlade at låne udstyr ud til andre deltagere
 • undgå ophold i større grupper
 • bliv hjemme såfremt du har symptomer af nogen som helst art eller har været i nærheden af/kontakt med andre som er potentielt smittede.
TEAM KONKURRENCE:
Vi fortsætter team konkurrencen i 2021, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2021 vinder team konkurrencen. NOTE: En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2021 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
22. maj 2021
Kanalvej 154, 5000 Odense

Danmark
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kontakt@dsrf.dk
13,5 km
Starter 15:51

Pris pr. deltager
Pris 300,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
13,5 km
Starter 13:11

Pris pr. deltager
Pris 300,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
4,5 km
Starter 13:11

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
1,5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

kontakt@dsrf.dk
www.dsrf.dk

Tak til vores samarbejdspartnere