Shimano MTB Ligaen – Powered by Allbike #3 Sorø BC C2

rutebeskrivelse

Route description - hent dokument

Rutebeskrivelse og kort.

Lang rute: Ruten er 6,15 km
Fra start køres der på grusvej og videre ind på ”Cypres”, smal passage blottet for rødder.
Derefter kort grusvej videre ind mod ”Grydebjerg”, hvor der vil være en A- og B-linje. A-linjen er lige ud og direkte op af stejl opkørsel, hvorimod B-linjen er trukket ud over længere stykke.
Derefter er der flowspor i bunden af ”Grydebjerg”,  tables og offcampers.
Fra bunden køres hele vejen op til toppen af ”Grydebjerg” som er stejl og snoet, for at ende på toppen igennem stensætningen.
Herefter kommer der A- og B-linje som nedkørsel. A-linjen er med drop på ca. 1m og kan ikke trilles. B-linjen er flowstykke. 
Derefter går det over i granskoven til OJ’ drop, med A- og B-linje: A-linjen går ned over OJ’s drop med et drop på ca. 0.8m og kan ikke trilles. B-linjen er med små drop på 0.15m og kan trilles. Sidste del af granskoven er der et flyvehop, med flad landing. Der vil kunne køres uden om.

Derfra går det op til toppen af Grydebjerg, hvorefter man skal af en nedkørsel med et table i bunden, og videre ud til grusvej.
Vestskoven vil være en blanding af broer, små drops og hop der alle kan trilles samt offcampers og stepup.
På midterdelen hvor man ender i grusvejskrydset, vil der være et flyout som ikke kan trilles. Stykket herefter kommer et drop  med A-,B- og C-linje. A-linjen dropper ca. 0.8m og kan ikke trilles. B-linjen kan trilles på bagsiden ned via stensætning. C- linjen vil være længere og med offcamper på.
Derefter kommer der lidt stensætning, broer og ”pisserenden” som er skinny,  grusvej, singletracks ned på ”Grævlingesporet” med naturlig rockgarden, rodsektioner og flowstykker.

Herefter kommer man til stengærdet hvor der er A- og B-linje: A-linje vil droppe ned over stengærdet og kan trilles med dropper ca. 0.5m og herefter en doubler som kan trilles og videre ud på grusvejen. B-linje går også ud over stengærdet men kan trilles, og videre med lidt offcamper og herefter ned til grusvejen. Herfra går det via grusvej ind til mål.

Kort rute: Ruten er 3,98 km
Ruten drejer til højre hvor den lange rute går op til  toppen af ”Grydebjerg 2. gang.
Videre ned til grusvejen og direkte over til ”Grævlingesporet” for at fortsætte samme rute resten af vejen til mål som den lange rute. .