Xtreme Mandehørm 2022 - Hillerød

Xtreme Mandehørm 2022 - Hillerød

Information og tilmelding

Lørdag
24. september 2022

Årets vildeste, vildeste og mest beskidte motionsløb for mænd
Vil du være med til Nordsjællands vildeste og fedeste motionsløb kun for mænd – så skal du deltage i Xtreme Mandehørm i Hillerød, hvor du sammen med en masse andre alfahanner udfordres på en ca. 8,5 km. rute spækket med ca. 40 opbyggede forhindringer + naturens egne på den smukke, våde og mudrede rute i skovene omkring stadion. Og bedst som du tror det er slut, så skal du lige slutte af med en indløbsbane med hele 10 ”fede” forhindringerne inden du løber over målstregen.


NYHED
– nu også mulighed for at løbe mænd og kvinder sammen. På opfordring åbner vi mulighed for at løbe i en mix-række med start mellem de to løb – nemlig kl. 13.00.
Prisen og reglerne er de samme som i hovedløbene – dog kun præmie til hurtigste hold. Der åbnes op for max. 200 deltagere i denne gruppe”. Et mix-hold skal bestå af min. 3 personer fordelt på begge køn.


PRAKTISK INFORMATION:
Eventens navn: Xtreme Mandehørm - Hillerød
Sted: Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød
Dato: lørdag den 24. september 2022
Tidspunkt:
Mix række Kl. 13:00
Mandehørm række Kl. 14.00
(Startområdet er åben fra kl. 8.30)


Max antal deltagere: 500

Deltagerkrav
Ved deltagelse skal du være fyldt 15 år og en "rigtig" alfahan.
Deltagelse sker på eget ansvar og Firmaidræt Hillerød kan ikke drages til ansvar for evt. skader eller uheld forårsaget af dig selv eller andre deltagere.

Priser

395,- kr. indtil 14. august 2022
445,- kr. efter 15. august 2022


Salg af T-shirt er stoppet - det vil i begrænset omfang være muligt at købe på selve dagen (der tages dog forbehold for udsolgte størrelser)

Det får du for pengene
Masser af vand, mudder og andre forhindringer, du får tidtagning og fotoservice, væske med eller uden promiller undervejs, en flot XM-medalje, vand og en øl, når du er i mål, et varmt bad og naturligvis også håneretten …. måske. 

Hold eller individuel konkurrence 
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere.

I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence.
Vil du løbe efter 1. pladsen skal du deltage i sprintergruppen - startgruppe 1. Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Sprintergruppen  
Den individuelle- og holdkonkurrence kan kun vindes af deltagere fra ”sprintergruppen”, som er startgruppe 1. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.  
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den. 
  
Tilmelding 

Er I mange, der skal med på et hold, men kender ikke de nøjagtig navne på deltagerne, så tilmeld dig/jer via KVIK-tilmelding, hvor du blot køber et antal billetter og senere i ro og mag kan føre de ønskede oplysninger på. 

Betaling 
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

Bemærk: Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse. 
 
Ændringer undervejs 
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding, eller nogen evt. skal overtage din købte billet, kan du gøre dette direkte her på sitet med dit log-in. 
 
Startnummer og chip
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og evt. tilkøbt T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.

FAQ
For at gøre det lettere for dig at gennemføre løbet, så vil der senest 1 måned før løbets afvikling blive mulighed for at downloade en FAQ her, hvor du kan læse om stort set alt vedr. løbet  - du vil også modtage denne via mail ca. 1 uge før løbet. Husk at læse den - det vil gøre det hele lettere for både dig og os. Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
24. september 2022
Selskovvej 76
3400 Hillerød
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk
8,5 km
Starter 14:00

Pris pr. deltager
Til og med 14. aug 2022 395,00 DKK + gebyr
Fra 15. aug 2022 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
8,5 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Til og med 14. aug 2022 395,00 DKK + gebyr
Fra 15. aug 2022 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidræt Hillerød


 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

48 26 73 20
events@firmah.dk
http://www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2022 - Hillerød

  • Selskovvej 76
  • 3400 Hillerød
  • Danmark