Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2022

Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2022

Lørdag
29. oktober 2022


Velkommen til
Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2022
"DEN HØJE HIMMEL OG DET FLADE VADEHAV"

NY RUTE I 2022

Nordisk EventyrHike er en ny måde at opleve et landskab og en historisk egn. Bevæg jer gennem dagen, oplev kultur og natur smelte sammen, nyd roen og tiden til at være sammen. Er du til skønne vandreture, så skal du helt sikker med på vores Nordisk EventyrHike - en eventyrlig vandretur i et af Danmarks mest naturskønne og spektakulære landskaber omkring Blåvand og Vadehavet, hvor du vil opleve historiens vingesus, bølgende klitter, rolige skove, imponerende tidsvandsområder, storslåede heder og langstrakte strande. Turen er for alle med mod på eventyr, oplevelser, indtryk og interesse for kultur og natur, for samvær og nærvær. Vi har sørget for det hele; mad, rute, kulturelt indhold. Forude venter en eventyrlig oplevelse.

Nordisk EventyrHike er en eventyrlig vandretur i et af Danmarks mest naturskønne og spektakulære landskaber. Fra morgen til aften bevæger du dig i det vidstrakte landskab med bølgende klitter, rolige skove, imponerende tidevandsområder, storslåede heder og langstrakte strande. Alene eller sammen men en ven, familiemedlem eller kollega finder du selv din vej gennem landskabet, ved brug af en finurlig og inspirerende ”Roadbook”, der er en mellemting mellem et ”skattekort” og en ”informationsfolder”. Det er et lille hæfte der på forskellig vis både guider dig rundt på ruten, samt giver dig information om området. Det kan være kulturelle, naturmæssige historier der knytter sig til de ting eller områder I møder undervejs.

Distance
Distancen I tilbagelægger vælger I selv undervejs. Undervejs på turen vil vil roadbooken give jer nogle valg. Tager I den lange eller den korte vej? Tager I turen gennem terrænet eller bliver I på stien.  Den korteste vej vil i alt være ca. 25km mens den længste vej vil være omkring 40km

Hvem er turen tiltænkt?

Alle aldersgrupper med mod på eventyr og oplevelser samt et minimum af grundform. Kan du gå 10km med lidt overskud, vil du kunne gennemføre denne EventyrHike.

Frokost i naturen

Ca. halvvejs på ruten vil I komme til et område, hvor der vil blive serveret lækker frokost til alle. I får her mulighed for at slappe af i naturen og nyde hinandens selskab, mens maden bliver serveret for jer. Husk egen service.

For dem der var med i 2021
Nordisk EventyrHike blev afholdt for første gang i efteråret 2021. Til jer der var med på denne tur og som ønsker at være med igen i 2022, kan vi sige at vi laver ny rute og en ny Roadbook, men der kan være overlap i dele af ruten. 2022 Hiken vil være en tur for alle, uanset om du var med sidste år eller det er første gang du vil prøve kræfter med en EventyrHike.



"Turen var super planlagt, det var nemt at følge ruten, lækker mad og varieret terræn. Det var et dejligt område I havde valgt og skønt med lidt historie blandet sammen - en virkelig skøn tur og vi kommer gerne igen. Kæmpe thumbs up og tak til jeres skønne hjælpere og jer for den dejlige dag."
Ninna Sørensen, deltager i 2021
 

Find alle informationer om Nordisk EventyrHike på
Eventyrsport.dk/Events/Eventyrhikesydvestjylland


 


































 

Vilkår for deltagelse i et Eventyrsport Events løb:
eventyrsport.dk/events/vilkar-for-deltagelse-i-et-eventyrsport-event

 Event information
29. oktober 2022
Hvidbjerg Strand Feriepark
Hvidbjerg Strandvej 27
6857 Blåvand
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.eventyrsport.dk/events/eventyrhikesydv

 Arrangør
Eventyrsport Events

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Eventyrsport Events :

92154527
tga@eventyrsport.dk
https://www.eventyrsport.dk/events/eventyrhikesydvestjylland

Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2022

  • Hvidbjerg Strand Feriepark
  • Hvidbjerg Strandvej 27
  • 6857 Blåvand
  • Danmark

SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE