HotCup 2022 - 1 Afd. Gribskov MTB

HotCup 2022 - 1 Afd. Gribskov MTB

Information og tilmelding

Lørdag
21. maj 2022

1. Afd.: Lørdag d. 21. maj kl. 10:00 - Gribskov MTB

 

Hvor: Parkering og stævneplads på Overdrevsvejen 2, 3400 – Hillerød. Der kan parkeres i græsrabatten langs med vejen, jævnfør færdselsloven. Undlad at efterlade din cykel ved bilen – tag den med på stævnepladsen, hvor vi er fælles om at holde øje med grejet.

HvornårLøbs start kl. 10:00 – ruten er åben for træning fra kl. 8:30, hvor vi også åbner for udlevering af startnumre, som foregår på selve stævnepladsen. Kom i god tid , da vi skal have udleveret alle startnumre inden løbs start

Ruten: Vi starter tæt på stævnepladsen, og skal denne gang køre i St. Dyrehave.  Det bliver en god blanding af det officielle blå MTB spor, og velkendte sektioner fra tidligere år - Gribskov MTB er rute ansvarlige

Køretid: 120 min. + omgangen færdig.

Forplejning: Energidrik - Kaffe, Juice, Kakaomælk, masser af kage, frugt, lidt Chokolade fra Marabou, og Stimorol Tyggegummi til alle.

Se datoer og info www.hotcup.dk

 Event information
21. maj 2022
Overdrevsvejen 2
3400 Hillerød
Danmark
Tilmelding er lukket
hotcup.dk

 Yderligere information

Inden du sender os en mail om, hvorfor det var helt umuligt for lige netop dig, at nå at tilmelde dig til den samlede Cup, eller var for sent ude med tilmelding til en af weekend afdelingerne, så læs lige under "vigtigt". Der står hvorfor vi høfligt men bestemt afviser dig. Tilmeldingsfrister til alle weekend afdelingerne står under Tilmeldings fanen.

 Arrangør
HOTCUP

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst HOTCUP:

kontakt@hotcup.dk
www.hotcup.dk

Har du spørgsmål?