Kolstrup Gods - Den Jyske Påske trippel del 2

Kolstrup Gods - Den Jyske Påske trippel del 2

Information og tilmelding

Fredag
7. april 2023

Om løbet Kolstrup Gods Halvmarathon, er et lille hyggeligt løb i det sønderjyske, med fokus på hygge og godt depot. Der er et max. på 50 deltagere.

Dette løb er 2. del af "Den Jyske Påsketrippel"  Brabrand sø 6/4 - Kolstrup Gods 7/4 og Vognsbølparken 8/4, gennemføres alle tre, så udleveres ekstra specialmedalje i Esbjerg på løbsdagen. Man behøver ikke deltage i alle tre halvmarathonløb, men gør man det så vanker der en ekstra "Trippel medalje". (Man kan ikke længere løbe efter Trippelmedaljen, da de er ved at blive fremstillet 20/3-23)

Prisen er 80kr (der ydes 25kr i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub), for halvmarathon med medalje.

Der er mulighed for toilet ved start, 10K og mål. Parkering lige ved start og der er plads nok :-)

Startsted er Kolstrup Landevej 2, 6070 Christiansfeld ved landsbyen Stepping. Forplejning: Som minimum: Slik, chips,frugt, saft, vand, cola, efter løbet øl, vand, franskbrød/kage og en kop kaffe.

Rutebeskrivelse:3x7KM Rute kolstrup, se video her: Link til rute Kolstrup Løbet er et Cannonball, du står selv for tid, husk uret må IKKE være på autostop, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke, man kan IKKE blive flyttet til et andet løb. Du må dog gerne give dit nr. til en anden, eller sælge det for max 75kr, hvis du ikke får brug for det, man gør dette selv, via sportstiming..Der løbes på eget ansvar dette bekræfter man ved tilmelding Løbets hjemmeside www.adel.dk   Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.  Startstidspunkt kl. 10:00, Hvis man bruger +2:30:00 er der mulighed for tidligstart, her er start kl. 9:30.

Link til Brabrand Sø Del 1 af påsketrippelen
Link til Vognsbølparken Del 3 af påsketrippelen

 Event information
7. april 2023
Kolstrup Gods
Kolstrup Landevej 2
6070 Christiansfeld
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.adel.dk

 Arrangør
Kolstrup Gods Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Kolstrup Gods Halvmarathon:

22904496
clad@tvsyd.dk
www.adel.dk

Kolstrup Gods - Den Jyske Påske trippel del 2

  • Kolstrup Gods
  • Kolstrup Landevej 2
  • 6070 Christiansfeld
  • Danmark