SEPE Extreme Challenge 2018

SEPE Extreme Challenge 2018

Information og tilmelding

Lørdag
8. september 2018

PRAKTISK INFORMATION

Eventens navn: SEPE Extreme Challenge
Sted: Guldager Idrætscenter, Præstemarksvej 41, 6715 Esbjerg V
Dato: 8. September 2018
Tidspunkt: Kl. 11.00 (Startområdet er åben fra kl. 9.30)
Max antal deltagere: 1500

Pris:

1.november - 31. januar. kr. 399,-

1 februar og frem: kr. 449,-
 

Foreløbigt program:

Kl. 09.00 - 10.30 Afhentning af startnumre
Kl. 11.00 Start 8 km
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelse
Efter løbet er der en øl eller vand, inkl. i startgebyret

TIDSPUNKT:

Løbet bliver skudt i gang kl 11.00. Herefter vil der være løbende start og vi forventer at alle er ude på ruten senest kl. 15.00. DU/I bestemmer selv, hvornår I ønsker at løbe. Valg af HEAT sker ved tilmelding. Sørg for at møde op min. 45 min. før den ønskede start, så DU/I kan nå at afhente startnummer/chip.

OBS! OBS! OBS! Gør du dig forhåbninger om en podieplads eller vurderer du dig selv som værende en hurtig løber, så skal du deltage i heat 1. Vi finder vinderne udfra de første heats, så er du en god løber, skal du holde dig til. Vi forventer at sidste løber er i mål inden kl. 16.00.

CHECK-IN:

Check-in åbner kl. 09.30. Kom i god tid, så du har tid til at påsætte chip, aflægge bagage osv. Dit startnummer skal senest være afhentet 45 minutter før start.

Hold:

VIGTIGT! Der er ingen krav om at du skal være et del at et hold.

Holdtilmelding foregår på følgende måde: Et hold består som minimum af 3 personer og max af 25 personer. Tilmelding for hele holdet kan både ske via én person, eller via individuelle tilmeldinger. Såfremt I vælger individuel tilmelding, er det vigtigt, at I skriver jeres klub/holdnavn på præcis samme måde. Uanset hvordan I vælger at tilmelde jer, kan I altid tilføje flere løbere til jeres klub/hold. Sluttiden er styret af de tre hurtigste løbere på holdet.

PÅKLÆDNING:

Det er ganske forskelligt, hvad man vælger at iklæde sig. Dog foreslår vi følgende: tætsiddende tøj kan være en fordel, da pigtråd nemt får fat i løstsiddende genstande. Løbere har tidligere haft erfaring med, at tynde handsker med godt greb kan være en fordel (ala. håndværkerhandsker). PARKERING: Guldager Idrætscenter, følg anvisningerne.

OMKLÆDNING OG BAD:

Efter en udendørs grovspuling er der adgang til bad og omklædning i Guldager Idrætscenter. Bagageopbevaring: Der er indrettet betjent opbevaring. Kom med din taske, sæt mærke med dit løbenummer på, og efter løbet kan du få den udleveret igen, ved fremvisning af dit løbenummer.

 Event information
8. september 2018
Guldager Idrætscenter

Danmark
Tilmelding er lukket
www.extremechallenge.dk

 Yderligere information
ELITEHEAT: Den hurtigste herre og den hurtigste dame skal findes blandt dem, der starter i Elite Heatet Hvis du ønsker at starte i ELITE-HEATET, skal du først tilmelde dig et af de "normale" heats og umiddelbart derefter sende en mail til: event@sepe.dk med begrundelse hvorfor du skal deltage i et eliteheat. De deltagere der bliver "udvalgt" til at starte i eliteheatet bliver løbende flyttet over.
 Arrangør
SEPE

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst SEPE:

75459499
event@sepe.dk
http://www.extremechallenge.dk