Xtreme Mandehørm 2019 - Hillerød

Information og tilmelding

Lørdag
28. september 2019

SHIT- det kan du være helt sikker på, når startskuddet lyder kl. 14.00. Så er du på vej ud i noget rigtigt møg. En masse højdemeter og et adrenalin-kick venter forude. Start bare træningen nu, hvis du ikke vil trampes ned bagfra af feltets øvrige frådende muddermotionister!

Det er årets vildeste, sejeste og sjoveste mudderløb. Du skal være forberedt på ca 10 km, der vil føles son om de aldrig får ende. Ruten er ubarmhjertig, plaveret i et kuperet terræn omkring Selskov og Gadevangsskoven. En dag i det grønne - du husker - længe efter ømheden i kroppen har fortaget sig - det er den ultimative manddomsprøve.

Vælg mellem følgende muligheder: 


XIP Xtreme Mandehørm 10 km billet fra kr. 945,- (giver adgang til løb og fest - max. 150 billetter) 
Run Only Xtreme Mandehørm 10 km billet fra kr. 445,- (giver kun adgang til løbet)                

 
Vigtig information:
 
Ved Run Only deltagelse skal du være fyldt 16 år - XIP-deltagelse kræver, at du er fyldt 18 år på løbsdagen. 

For begge kategorier gælder det, at deltagelse sker på eget ansvar. 
 

Run Only 

Med en RUN ONLY billet får du lov til at vælte dig i vand, masser af mudder og andre forhindringer, du får tidtagning og fotoservice, væske med eller uden promiller undervejs, en fl. H2O vand og en øl eller sodavand når du er i mål, en flot Adidas T-shirt med årstal, et varmt bad og naturligvis også håneretten …. måske. Efter løbet har du mulighed for at hygge dig sammen med ”drengene” med øl, mad m.m. til DJ-musik på festpladsen. 

 
XIP - Xtremely Important Person - forkælelse i særklasse! 
Hvis du vil forkæle dig selv og er hurtig på tasterne,kan du vælge at købe vores XIP-billet.Vi udbyder kun 150 XIP-billetter, så vi kan sikre at XIP servicen er helt i top! 
Med XIP-pakken får du også glas champagne til ”opvarmning”en special XIP-T-shirt med årstal og en rigtig "drengerøvsfest" med masser af mad (buffet), øl ad libitum, DJ musik samt ikke mindst en "intim" koncert med KINGS OF ROCK 
 
Hold eller individuel konkurrence 
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence. Vil du løbe efter 1. pladsen skal du forsøge at komme i sprintergruppen - startgruppe 1. 
Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe. 

 
Sprintergruppen 
Den individuelle- og holdkonkurrence kan kun vindes fra ”sprintergruppen”, som er startgruppe 1. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.  

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den. 
 
Spurtpræmier 
Alle løbere ar mulighed for at være en af de heldige der heldige der modtager en spurtpræmie, når I løber i mål. 
 
Tilmelding 

Er I mange, der skal med på et hold men kender ikke de nøjagtig navne på deltagerne, så tilmeld dig/jer via KVIK-tilmelding, hvor du blot køber et antal billetter og senere i ro og mag kan føre de ønskede oplysninger på. 

  

Betaling 
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ved afbud eller udeblivelse. 
 
Ændringer undervejs 
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 
 
Dit startnummer, chip og FAQ-info 
Du vil få tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået. 
Du får udleveret dit startnummer og T-shirt på løbsdagen i informationen.
Så kom i god tid før du skal løbe.
 

FAQ - klik her

 

Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
28. september 2019
Selskovvej 76, 3400 Hillerød
Hillerød, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidræt Hillerød


 Facebook
 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

48 26 73 20
events@firmah.dk
http://www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2019 - Hillerød

  • Selskovvej 76, 3400 Hillerød
  • Hillerød
  • Danmark

Har du spørgsmål?