Torsdag
31. december 2020
DANMARKS STØRSTE NYTÅRSLØB
VI SLUTTER ÅRET AF MED ET BRAG OG INVITERER TIL DANMARK LØBER - GODT NYTÅR!

(PSSST.. DET ER GRATIS)
 
 Deadline for tilkøb af medalje (hvis du skal have den til d. 31/12) er d. 28 december. Hvis du tilkøber en medalje efter d. 28. december, modtager du den i starten af januar.
 


2020 er et år som vil blive husket, så lad os også slutte det af med en kæmpe, uforglemmelig, virtuel løbefest. Den 31/12 vil alle motionsglade og løbshungrende danskere virtuelt kunne ønske hinanden “Godt Nytår” med en frisk tur i det fri.

Forhåbentligt vil årsskiftet markere et vendepunkt, hvorfra vi kan se frem til igen at kunne mødes og motionere i større grupper og fællesskaber.

 MERE END 40.000 DELTAGERE HAR VÆRET MED TIL DANMARK LØBER I APRIL OG JUNI

Igen slår Danmarks største løbsarrangører sig sammen og afholder Danmarks største virtuelle løb; Danmark løber - Godt Nytår! Vi viser hele Danmark, at vi for tredje gang står sammen ved at løbe eller gå alene. Et gratis løb, hvor vi opfordrer alle til at iklæde sig løbetøj i de danske farver med et pift af nytår, så Danmark d. 31. december vil være fyldt med festlige løbere i rødt og hvidt tøj - måske med en nytårshat på toppen?

DISTANCERNE
Distancerne er på 2,5, 5, 10 eller 21,1 km, og du kan deltage, uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Du vælger selv, om du vil løbe eller gå. Det eneste det kræver er et par gode sko, en mobil og masser af godt højt humør! HVORDAN FOREGÅR DET?


'Danmark løber’ afholdes d. 31. december, hvor tusindvis af løbere, over hele Danmark, er klar i løbetøjet, når startskuddet lyder kl. 10.00. Du modtager en mail med et startnummer, som du printer ud og sætter på trøjen - nu er du klar!

Vi sørger for opvarmningen, inden du begiver dig ud på din yndlingsrute fra din bopæl. Vi peptalker inden løbet og sender jer godt afsted på løbeturen til kl. 10.00. Måske møder du andre løbere i de røde/hvide farver, med en festhat på topppen og med et startnummer på maven undervejs på din løbetur - giv dem en flyvende ‘highfive’ på afstand og råb godt nytår!

Undervejs kan du sende fotos eller små videoklip ind, som vi vil forsøge at vise så mange af som muligt. Dette gør du ved at bruge #danmarkløber. Når du er i mål, vinker du til din nabo og klikker på ’stop tiden' i din tilsendte mail. Nu er dit resultat tilgængelig på sportstiming.dk, og du kan herefter printe et flot diplom.

 

TILMELD FACEBOOK BEGIVENHED


MEDALJE & STARTNUMMER
I tilmeldingen har du mulighed for at tilkøbe en flot nytårsmedalje samt få tilsendt dit eget startnummer inkl. sikkerhedsnåle. Deadline for tilkøb af medalje (hvis du skal have den til d. 31/12) er d. 28 december. Hvis du tilkøber en medalje efter d. 28. december, modtager du den i starten af januar.

BESTIL MEDALJE & STARTNUMMER


KLIP SELV MEDALJE 
Hvis du ikke ønsker at tilkøbe medalje og startnummer, kan du også selv printe og klippe disse. 

PRINT KLIP-SELV MEDALJE

Dit personlige startnummer finder du i din kvitteringsmail eller på din profil.

Vi sender medaljerne ud sidste gang d. 29. december og derefter igen d. 4. januar.


SKYD DET NYE ÅR I GANG I LØBESKOENE


Vi glæder os til at samle rigtig mange seje løbere, når vi står sammen ved at løbe alene og holde en kæmpe nytårsfest. Ring til din bedste løbemakker og udfordr ham eller hende, få din savnede kollega i kondiskoene eller tag dine børn med under armen, når vi sammen deltager i ‘Danmark løber - Godt nytår’.

Ready, set, go!
#danmarkløber #danmarkløbergodtnytår


COLLAGER MED BILLEDER FRA DANMARK LØBER I APRIL OG JUNI MÅNED
 MÆRK STEMNINGEN FRA FØRSTE UDGAVE AF DANMARK LØBER
 
 HVAD ER ET VIRTUELT LØB?

Vi har defineret, hvad et virtuelt løb er, og hvad du, som deltager, kan forvente af Danmark løber d. 31/12. Danmark løber er så tæt på, hvad man definerer som et almindeligt løb.
  • Alle deltagere starter samtidigt med et startskud kl. 10.00
  • Alle deltagere kan se med, når der bliver talt ned til at starten bliver skudt af
  • Alle deltagere kan selv stoppe deres tid, når deres gps viser distancen
  • Alle deltagere kan uploade billeder på resultatlisten af deres løbeur, hvis de ønsker at verificere deres resultat


Arrangeret af Sparta, OGF, Aalborg Atletik & Motion, HCA Marathon, Lillebælt Halvmarathon, Sport Event Syd og Aarhus Motion

 
 Event information
31. december 2020
Tilmelding er lukket
www.facebook.com/events/497936291099567
2,5 km
Starter 10:00
2,5 km
Starter 10:00
5 km
Starter 10:00
5 km
Starter 10:00
10 km
Starter 10:00
10 km
Starter 10:00
21,1 km
Starter 10:00
21,1 km
Starter 10:00

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Har du spørgsmål?