DGI MTB Vintercup - #8: AMK

Information og tilmelding

Søndag
27. marts 2022

DGI MTB Vintercup 21/22 #8 - Aalborg

Aalborg Mountainbikeklub er vært for sæsonens sidste DGI MTB Vintercup-afdeling på deres sjove og udfordrende spor i Kongshøj Skoven.

Danmarks nordligste MTB Vintercup skal selvfølgelig afsluttes i Aalborg, og AMK har som altid forberedt et fedt løb for alle deltagere uanset niveau. Ved denne afdeling kårer vi alle vinderne af de forskellige klasser, så skal du have den sidste vintercup afdeling med og en evt. podieplacering, så skal du tilmelde dig denne afdeling.

Så hvis du vil have en fed naturoplevelse, køre ræs mod kollegerne eller klubkammerater, så skynd dig at melde dig til her på siden, så vi kan få en masse glade mountainbikere ud i skoven i Danmarks hyggeligste MTB-cup.

Aalborg Mountainbikeklub og DGI Nordjylland glæder sig til at byde jer velkommen!

Velkommen til DGI MTB Vintercup 2021/22 

DGI MTB Vintercup er en uhøjtidelig og sjov MTB-cup for alle, der elsker at køre MTB. De enkelte afdelinger afvikles af lokale klubber, der har lagt sig i selen for at lave et superløb på deres lokale spor. Overskuddet fra cuppen går til klubberne og deres arbejde, og til sporarbejdet der hvor vi kører.

Ruterne er som altid tilpasset årstiderne, og det er et motionsløb for alle med lidt MTB-erfaring, så mød trygt op til et hyggeligt og uhøjtideligt løb.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

U15 klassen er for ryttere fra 10-14 år og U18 er for ryttere fra 15-17 år.

Der køres i 75 min. + omgangen færdig som udgangspunkt, men løbslængden kan variere fra løb til løb afhængig af rutens længde, sporforholdene og vejret. Juniorryttere kører altid 60 min + omgangen færdig.

Efter løbet vil der være suppe, kaffe, kage, saft, frugt eller lignende afhængig af, hvad klubberne ønsker at servere til de enkelte afdelinger.

Til hvert løb kårer vi de tre hurtigste mænd og kvinder overall, men vi kårer også nr. 1, 2 og 3 i udvalgte aldersklasser ved forskellige afdelinger. F.eks nr 1, 2 og 3 for Dame 40 og nr. 1, 2 og 3 for U15. Ved den næste afdeling er det så andre klasser der udvælges og kommer på podiet.

Vigtig info om din tilmelding

Vi har åbnet op for, at du kan tilmelde dig den samlede cup til en reduceret pris. 700 kr for voksne og Junior/Ungdom for 400 kr. Du betaler kun onlinegebyr én gang og sparer i alt 265 kr.  Det letter det også for dig selv, så du ikke skal huske at tilmelde dig de enkelte løb, men blot møde op. Sidste frist for tilmelding til den samlede cup er d. 16. november 23:59!

Hvis du tilmelder dig afdelingerne enkeltvis, og ønsker at dit resultat skal tælle med i den samlede stilling, er det vigtigt, at du benytter samme mailadresse, navn og klub til alle afdelinger – ellers garanterer vi ikke at dit resultat tæller i den samlede stilling.

Prisen er 125 kr. pr. afdeling + onlinegebyr og 75 kr + onlinegebyr for Junior og Ungdom. Heraf går 25 kr til sporarbejdet, som tildeles de forskellige sporlaug eller klubber

Det er kun muligt at forhåndstilmelde sig!

I år kører vi med et nyt tidtagningssystem, der skal forenkle tidtagningsarbejdet under løbet for de arrangerende klubber. Det betyder også, at der vil blive udleveret en chip til deltagerne ved hver enkelt afdeling. Chippen er en engangschip, som skal klistres på hjelmen. Der vil ved hver enkelt løb blive informeret om, hvilken side af hjelmen chippen skal sidde på.

Al deltagelse sker på eget ansvar

I tilfælde af aflysning pga. vintervejret vil vi forsøge at afvikle afdelingen senere. Startgebyret refunderes ikke, men din tilmelding kan overføres til en af de følgende afdelinger. Vintercuppen køres i det meste slags vejr, og vil som udgangspunkt ikke blive aflyst. Der kan dog forekomme ruteændringer på dagen sat i kraft af den arrangerende klub, som sammen med DGI Nordjylland kan vælge at aflyse eller udskyde starten på dagen i tilfælde af ekstreme vejrforhold.

Her er vinterens løbsliste:

Læs mere om DGI MTB Vintercuppen her og tjek resultater, cupstilling mv. på:

https://www.dgi.dk/cykling/mtb/cykelloeb/dgi-mtb-vintercup

samt på Facebook:
https://www.facebook.com/dgimtbvintercup/?ref=bookmarks

Cup pointsystem

Deltagerne tildeles point efter placering i deres klasse. 50 point til nr. 1, 47 til nr. 2, 45 til nr. 3, 43 til nr. 4, 41 til nr. 3, 40 til nr. 4, 39 til nr. 5 osv.

De to dårligste resultater trækkes fra i den samlede stilling. Så en defekt, eller to afdelinger man ikke deltager i, behøves ikke at være afgørende overall.

Ved pointlighed mellem to ryttere er det placeringen ved sidste afdeling som er afgørende.

Diskvalifikation

DGI MTB Vintercup er for alle ryttere uanset niveau, og alle ryttere skal have en god oplevelse, når de deltager i vores uhøjtidelige MTB-cup. Derfor har DGI Nordjylland og de arrangerende klubber besluttet, at ryttere i denne sæson kan diskvalificeres fra den pågældende afdeling på grund af hensynsløs kørsel, som er med til at skabe en dårlig oplevelse for andre deltagere. Bevar den gode tone og stil på sporet, så alle får den en superfed oplevelse.

Vi ses i skoven til DGI MTB Vintercup 21/22!

 Event information
27. marts 2022
9210 Aalborg SØ
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 22. marts 2022 23:59
https://amk.dk/
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: info@amk.dk
5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

DGI MTB Vintercup - #8: AMK

  • 9210 Aalborg SØ
  • Danmark