Information og tilmelding

14. april 2024 -
14. december 2024
NYT KONCEPT – EN LØBSSERIE FOR HALVMARATON I MIDTJYLLAND!!!
6 arrangører – BMI Løb & Motion (Beder-Malling), Brabrand Sø Halvmarathon, FunRunByFlemming (Barrit v/Horsens), Odder Atletik & Motion, Tranbjerg Løber og #8464cannonball (Galten) er gået sammen om et nyt og banebrydende projekt. I løbet af 2024 vil vi afvikle seks halvmaratonløb under den fælles overskrift MARTINSEN MIDTJYSK MINI MAJOR – navnet dækker over, at vi med stolthed kan præsentere Martinsen Rådgivning & Revision som løbets sponsor. Vi har desuden Nordisk CNC Service som medaljesponsor til løbet – og ved at deltage i alle seks løb i serien får du en helt unik og enestående Major-medalje, der til en vis grad kommer til at ligne den ”rigtige” maraton-majormedalje i udseende (og størrelse).
Her er datoerne for 2024, som du skal sætte i kalenderen, hvis du vil være med til allerførste omgang af Martinsen Midtjysk Mini Major:
14. april – TL Cannonball (Tranbjerg)
9. maj – Galten Byfestløb - eventuelt også et supplerende (tællende) løb grundet Kr. Himmelfartsdag
1. juni – BMI Cannonball #5 (Byfestløb)
13. oktober – Brabrand Sø Halvmarathon Efterårsløb
10. november – FunRun Barrit Major Run
14. december – X-Mas Løbet (Odder)
Den samlede pris for hele løbsserien er 800 kr. inkl. gebyr og medalje, og der er samlet tilmelding til alle seks løb via denne tilmelding. Tilmeldingen åbner 11/11 kl. 11:11, og der udbydes 75 pladser til salg. Det er ikke muligt at fravælge medaljen. Er der udsolgt, er det muligt at vælge aktiviteten Venteliste og derefter krydse fingre. Hver tilmelder kan kun tilmelde to personer.
Der er ikke refusion for løb, man ikke kan deltage i, og medaljen udleveres først efter sidste løb til alle, der har gennemført hele serien.
Der gives ikke rabat til DHK-medlemmer. Medaljebilledet er foreløbigt og med forbehold for ændringer.

Vi håber at kunne starte en ny, sjov tradition for halvmaratonløbere i det midtjyske, og vi håber, at alle vil være med til at hjælpe os med at gøre konceptet til en succes!

Spørgsmål til løbsserien kan rettes til BMICannonball@hotmail.com eller direkte til de enkelte arrangører.