Brabrand Sø Halvmarathon Martinsen Midtjysk Mini major 2024

Brabrand Sø Halvmarathon Martinsen Midtjysk Mini major 2024

Information og tilmelding

Søndag
13. oktober 2024

Om Brabrand Sø halvmarathon: Løbet er connonball hvor hygge er i højsæde hvor depoterne består af slik, chips, cola, cacaomælk og vand og snak.
Tid er noget der går men ikke så vigtigt som hyggen er, men er du en af de hurtige for du kage før de andre.

Prisen er 100 kr.+ gebyr  med medalje.

Startsted er Parkeringsplasen på hjørnet af  Søholmvej & Søskovvej, 8260 Viby J.

Rutebeskrivelse: Der løbes 2 runder om søen.

1. omgang løber vi af Søskovvej ned mellem de Brabrand søen og Årslev Engsø ned til Brabrand stien som vi følger ind mod byen ind til Viby Ringvej hvor vi løber mod Viby ned til motorvejsbroen hvor der er depot derfter går turen via af Brabrand stien ud mod Stavstrup og ud til Y-krydset og op mod Søholmvej og ind af grusstien hvor der er depot igen og 1. omgang er over på 11,1 km.

2.omgang løber vi på grusstien forbi Stavstrup tennisklub over Bispevej ned til Højre af Brabrand stien til vi kommer til depotet ved motorvejsbroen løber under broen og af stien langs Viby ringvej op til højer af trappen ned til Brabrand stien til højre igen og løber langs Brabrand stien til vi kommer ud til Søskovvej op igennem søerne igen op til depotet som nu er mål og de 10,1 km på 2. omgang er nu genneføret og du har løbet et halvmarathon.
 

BMI Løb & Motion (Beder-Malling), Brabrand Sø Halvmarathon, FunRun by Flemming (Horsens), Odder Atletik & Motion, Tranbjerg Løber og #8464cannonball (Galten) er gået sammen om et nyt og banebrydende projekt. I løbet af 2024 vil vi afvikle seks halvmaratonløb under den fælles overskrift MARTINSEN MIDTJYSK MINI MAJOR – navnet dækker over, at vi med stolthed kan præsentere Martinsen Rådgivning & Revision som løbets sponsor. Vi har desuden Nordisk CNC Service som medaljesponsor til løbet – og ved deltagelse i alle seks løb i serien får man mulighed for at købe en helt unik og enestående Major-medalje, der kommer til at ligne den ”rigtige” maraton-majormedalje i udseende (og størrelse).

info om løbet. Løbet er et Cannonball, tidstagning bliver gjort i sammebjede med Sportstiming, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Der løbes på eget ansvar som bekraftes ved ved tilmelding.
 

Læs mere på løbetshjemmeside www.brabandsoehalvmarathon.dk  

Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.

 Event information
13. oktober 2024
Gruspladsen
Søholmvej 3
8260 Viby J
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: allanpingo@hotmail.com

 Arrangør
Brabrand Sø Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Brabrand Sø Halvmarathon:

26851310
allanpingo@hotmail.com

Brabrand Sø Halvmarathon Martinsen Midtjysk Mini major 2024

  • Gruspladsen
  • Søholmvej 3
  • 8260 Viby J
  • Danmark

Har du spørgsmål?