14. december 2024

Sportstiming 𝐗-𝐌𝐚𝐬 løbet 2024

Indbydelse til 🎄 𝐗-𝐌𝐚𝐬 🎄 løbet 2024

Odder Atletik & Motion er glade for, også i 2024, at kunne invitere til det vores 𝐗-𝐌𝐚𝐬 juleløb.

Tag et afbræk fra den travle juletid og kom til Odder og vær med til at fejre juleafslutning for årets løbesæson. Odder Atletik & Motion sørger for gode rammer til en dag med løb og hygge hvor alle kan være med. Vi har lagt en super rute som giver plads til både begynderen og den erfarne løber.

Som noget nyt, er X-Mas i 2024 en del af løbsserien Martinsen Midtjysk Mini Major. I denne løbsserie vil der i løbet af 2024 blive afviklet seks halvmaratonløb under den fælles overskrift MARTINSEN MIDTJYSK MINI MAJOR. Deltagere der deltager i alle seks løb kan erhverve en specialdesignet medalje for bedriften. Vær opmærksom på at der er særskilt tilmelding (og begrænset antal pladser) til Mini Majoren. Ønsker du at deltage i X-Mas løbet på almindelig vis, tilmelder du blot her 😊

Efter løbet vil der være en let juleanretning, hvortil der kan købes øl, vand og kaffe frem til arrangementets afslutning. Vi spæder op med noget stemningsfyldt baggrundsmusik og håber alle vil komme og være med til at lave en hyggelig stemning på dagen. Dette er den oplagte mulighed for at fejre juleafslutning med holdkammeraterne, eller bare have en dejlig dag med løb og hygge. Så frem med løbeskoene og nissehuen 🧑‍🎄🎅

Selve løbet er et rundeløb, hvor ruten er en rundstrækning á 5,275 km. Dette giver mulighed for følgende distancer:

• 5,275 km
  • 10,55 km
  • 15,825 km
  • 21,1 km

Man bestemmer selv på dagen, hvor mange runder man vil løbe. Hver runde ender inde ved start/mål på løbe stadion, hvor depotet serverer forfriskninger

Programmet

• 9.00 - Åbning for afhentning af startnummer.
  • 9.30 - Løbsstart
  • 9:30 - Early start for klub 100 halvmaraton (maks varighed: 3t 15m)
  • 10:00 - 1. start (maks varighed: 2t 45m)
  • 10.30 - 2. start (maks varighed: 2t 15m)
  • 11.00 - 3. start (maks varighed: 1t 45m)
  • 11.30 - 4. start (maks varighed: 1t 15m)
  • 12.00 - 5. start (maks varighed: 45m)
  • 12.45 - Tidtagningen slutter
  • 13.00 - Fælles afslutning med hygge og spise
  • 15.00 - X-Mas løbet er slut

𝐗-𝐌𝐚𝐬 løbet handler om få en festlig stund hvor løb og social samvær er i fokus. For at alle i samlet flok kan samles til den efterfølgende julefrokost, åbnes dørene til spisning på et fast klokkeslæt. Vi har derfor lavet fleksibel start, så du har mulighed for at tage tidsmæssig højde for formen på dagen, tiden til at drikke din 𝐗-𝐌𝐚𝐬 øl og eventuel omklædning. Så vælg selv det tidspunkt du mener er passende for at nå i mål til julefrokosten

Praktisk information efter løbet

Når du kommer i mål efter sidste omgang

• Skal du aflevere din tidtagningschip i en af kasserne der er sat frem.
  • Du kan tage en flaske vand.
  • Intet 𝐗-𝐌𝐚𝐬 løb uden 𝐗-𝐌𝐚𝐬 😉 Der vil selvfølgelig også være en 𝐗-𝐌𝐚𝐬. (obs: denne 𝐗-𝐌𝐚𝐬 må ikke medbringes til julefrokosten).