Husk at reservere færgebillet 
Vælg mellem tre mulighederTre muligheder for at købe færgebillet
Som deltager i Motionscykelløbet Læsø Rundt skal du sandsynligvis med færgen til og fra Læsø. Du kan vælge mellem tre forskellige måder at reservere færgebillet:
 1. Tilkøb færgeoverfart samtidigt med tilmelding af en eller flere deltagere til cykelløbet (for dig, der endnu ikke er tilmeldt).
 2. Tilføj færgeoverfart til din eksisterende tilmelding (for dig, der allerede er tilmeldt cykelløbet).
 3. Reserver færgebillet direkte hos Læsøfærgen til en af de andre afgange (for dig, der gerne vil have bil med til Læsø eller ønsker at rejse på et andet tidspunkt end cykelfærgen).- Se mulighed for rabat nedenfor.
HUSK at bestille billet både TIL og FRA Læsø!

Vi har forhåndsreserveret 250 billetter hver vej til disse afgange på løbsdagen 31. maj 2025:
• Frederikshavn – Læsø (afgang kl. 07.50)
• Læsø – Frederikshavn (afgang kl. 15.00)
• Læsø – Frederikshavn (afgang kl. 18.40)

Pris (rejsende med cykel):
• Voksen 70 kr hver vej
• Barn (0-15 år) 20 kr hver vej

Rabat på færgebillet hele weekenden
Hvis I ønsker at rejse en anden dag en lørdag, så er der mulighed for at benytte en særlig 50% rabat for deltagere i Læsø:
 • Denne mulighed gælder for resjer med Læsøfærgen fredag d. 30. maj til søndag d. 1. juni.
 • Rabatten gælder kun for deltagere i Læsø Rundt.
 • Der gives 50% rabat på voksen passager som går ombord med cykel.
 • Der gives ikke rabat på bil, cykel eller andet køretøj
 • For at benytte denne rabat skal du benytte en særlig rabatkode som fremgår af den kvittering, du modtager fra Sportstiming efter tilmelding til Læsø Rundt.
 • For at benytte rabatkoden skal du selv booke færgebillet hos Læsøfærgen. Vær opmærksom på, at cykelløbet ligger i en meget travl rejseweekend samt at booking til 2025 først åbner omkring november 2024. Så det er vigtigt at du booker plads på færgen hurtigts muligt efter der åbnes for dette hos Læsøfærgen - inden der bliver udsolgt.

Hygge og fællesskab på cykelfærgen
Cykelfærgen er en særlig afgang til og fra Læsø, der er forbeholdt deltagere, der kun vil have cykel med, og måske gerne vil over og hjem samme dag. Det er en unik mulighed for at følges med andre deltagere med mulighed for at dele forventningens glæde på vej til cykelløbet og dele de gode cykelhistorier på vej hjem.

Billetten er gyldig for 1 person med cykel enten til eller fra Læsø. Check-in og klar til ombordkørsel 30 min før afgang.

Tilkøb af færgebillet fremgår af din kvittering, som du modtager pr. mail ved tilmeldingen (afsendt fra Sportstiming). Kvitteringen skal fremvises ved check-in.

Det anbefales at medbringe et tæppe til at lægge over cyklen, da de pakkes tæt på vogndækket.
 

Sådan tilkøber du plads på cykelfærgen samtidigt med tilmeldingen til cykelløbet
Når du tilmelder dig til cykelløbet, så guides du automatisk til mulighederne for tilkøb. Her kan du tilvælge at købe cykeltrøjer, sandwiches og altså også billetter til cykelfærgen. Du tilmelder dig og vælger tilkøb via LæsøRundt.dk

Sådan tilføjer du plads på cykelfærgen til en allerede eksisterende ordre
Hvis du allerede er tilmeldt til cykelløbet, så kan du tilføje plads på cykelfærgen til din tilmelding ved at følge disse trin:

 1. Log ind på din profil retselv-koden (står på den mail, du modtog fra Sportstiming ved tilmeldingen)
 2. Klik på "Ændringer" for den pågældnede deltager.
 3. Klik på "Skift størrelse / udstyr"
 4. Vælg den ønskede færge og trykker "gem"
 5. Betal med kreditkort eller mobilpay.
 6. Din bestilling af cykeltrøje hænger nu sammen med din billet til selve løbet.

Sådan booker du andre afgange med Læsøfærgen
Hvis du ønsker at have bil med eller rejse på andre tidspunkter end cykelfærgen, så skal du booke direkte hos Læsøfærgen

Færge til/fra Læsø
Hvis du skal rejse til Læsø i f.m. deltagelse i cykelløbet, så har du nok brug for en færgebillet, og forhåbentligt har du allerede booket den - ellers anbefales du at gøre det nu.
På færgen stilles cyklerne tæt op ad hinanden efter personalet anvisninger. Det kan være en god idé at medbringe et tæppe eller lignende til at lægge over din cykel som beskyttelse under sejladsen.
Hvis du har booket direkte via Læsøfærgens hjemmeside, så skal du blot følge de instruktioner, du har modtaget fra færgeselskabet.
Hvis du har booket hos os i f.m. tilmeldingen til cykelløbet, så fremgår det af din kvittering for tilmeldingen. Kvitteringen er sendt til den person, som varetog tilmeldingen. Vi har prøvet at gøre det så nemt som muligt for dig som har booket færgebillet hos os via tilmeldingen (disse retningslinjer gælder IKKE, hvis du har tilkøbt færgebillet direkte hos Læsøfærgen):

 • Tilkøbet af færgebillet fremgår af kvitteringen for tilmelding. 
 • Tilkøbte færgebilletter omfatter en gående passager med cykel.
 • Husk at kontrollere, at der er tilkøbt færgebillet både til og fra Læsø.
 • Ankom til færgen senest 30 min. før afgang (og gerne tidligere), da indtjekning af de mange cykler tager tid.
 • Stil op i køen til færgen udenfor billetkontoret og følg personalets anvisninger.
 • Hav din kvittering klar og fremvis den til færgepersonalet på forespørgsel. Så streger de dig ud på deltagerlisten.
 • Cykler skal trækkes ombord og fra borde. Man må ikke cykle på færgen eller på rampen til/fra færgen.
 • Det er ikke tilladt at tager cykler med op i salonnerne fra vogndækket eller at opholde sig på vogndækket med sin cykel under overfarten.
 • Vi lægger nogle flyttetæpper, som kan lånes under sejladsen. Husk at aflevere dem igen, når du går fra borde med din cykel. Vi kan ikke garantere at der er tæpper til alle, så medbring evt. selv et tæppe eller lignende.