LÆSØ LADIES - Vi træder sammen! 

Ny startguppe for kvinder
Under mottet "Vi træder sammen!" starter vi et helt nyt initiativ, der er målrettet alle de seje kvinder, der har lyst til at mødes og cykle sammen på skønne Læsø. De foregående år har vi set jer cykle alene eller sammen med en veninde. I år vil vi gerne gøre mere for jer og andre som jer. Derfor arrangerer vi "Læsø Ladies" som et eksklusivt arrangement i arrangementet Læsø Rundt, hvor vi lægger vægt på det stærke fælleskab og lysten til at cykle sammen.
 
Begrænset deltagerantal - begrænset periode
Der er et begrænset antal startnumre til Læsø Ladies, og på grund af lang leveringstid på cykeltrøjerne er det kun muligt at tilmelde sig i denne gruppe ind til 28. februar 2025.

Smuk 32 km rute
Læsø Ladies kører ad den smukke 32 km Tanghusrute, der bl.a. passerer den tangtængede museumsgård, naturområdet ved Bovet, tanghusene omkring Østerby og den varierede natur langs Linjevejen. Ruten starter ved det røde Læsøtårn i Byrum og slutter ved Mejeripladsen i Byrum.

En lækker overraskelse på ruten
Et smukt sted på turen møder I vores Læsø Ladies pop-up depot, hvor vi har forberedt lidt lækkert specielt til jer. Hold øje med de lilla beachflag. Derudover har I mulighed for at benytte depotet ved Østerby Havn efter ca. 18 km.

Flot cykeltrøje inkluderet
Som deltager i Læsø Ladies modtager du en specialdesignet cykeltrøje, der er inspireret af lyngen på Læsø. Cykeltrøjen tilvælges ved tilmeldingen til Læsø Rundt og er forbeholdt deltagere i Læsø Ladies. Der kan tilvælges én cykeltrøje ved tilmeldingen i størrelse XS - 3XL.

I får selvfølgeligt også alt det andet med
Læsø Ladies er en del af det samlede Læsø Rundt motionscykelløb. Derfor får I selvfølgeligt også:
  • Billig færge til/fra Læsø (tilkøb ved tilmeldingen)
  • Fælles start ved det røde Læsøtårn i Byrum
  • God vejvisning med skilte og flagposter
  • Halvvejsdepot ved Bødehuset på Østerby Havn
  • Mål og hygeligt målområde ved Mejeripladsen i Byrum
  • Chiptidtagning (hvis din tid også betyder lidt for dig)
  • Medalje til alle deltagere

Hvad nu hvis ...
Når man laver en startgruppe for kvinder, så kan det jo i vore dage rejse et hav af spørgsmål om vores forståelse af kønsidentitet. Den diskussion overlader vi til andre. Hvis man føler at man hører til i startgruppen "Læsø Ladies", så er man velkommen til start i den lilla cykeltrøje.