Hvorfor du skal spørge din træner til råds


02 May 2021 Back

I Club Sportstiming får man al den hjælp til træning, som man har brug for. Det inkluderer også personlig træningsvejledning, som kun enkelte medlemmer benytter sig af i øjeblikket. Her har du 3 grunde til, at du burde benytte dig af den personlige vejledning, som følger med i dit medlemskab.

1. Få mest muligt ud af din træning

De fleste er interesseret i, at få så meget ud af træningen som muligt. For at dette kan lade sig gøre, kræver det, at man selv er ekspert i træning og kost, eller at man bliver vejledt af en, som har styr på tingene. Nu vil vi ikke sidde bag computeren og kalde os for eksperter, men med uddannelse og en del års træning på bagen, er os trænere i Club Sportstiming overbeviste om, at vi nok kan hjælpe dig. Idéen med vejledningen er også, at du bliver klogere på, hvordan du får mere ud af din træning. Vi anbefaler derfor, at I kigger vores programmer igennem og læser vores kostguide, og hvis I selv forsøger at sammensætte et program med vores skabeloner, vil vi meget gerne kigge på det efterfølgende. Hvis du føler, at det er uoverskueligt selv at sammensætte træningen, så hjælper vi selvfølgelig også med dette.

2. Du har intet at tabe, men alt at vinde

Føler du allerede, at du har helt styr på din træning? Skriv til os alligevel, det værste der kan ske, det er, at du bliver bekræftet i det, som du allerede ved. Det kan også være, at vi har idéer til nogle små ændringer i dit program, eller sågar en helt ny fremgangsmåde, som kan vise sig at være mere effektiv for dig. Hvorvidt du ønsker at følge vores råd, det er helt op til dig, men vi vil gerne give dig dem uanset hvad.

Det behøver ikke engang omhandle dit træningsprogram. Hvis du ønsker vejledning til køb af løbesko, gode strækøvelser før og efter din træning, idéer til måltider eller noget helt andet - spørg os, vi vil gerne hjælpe!

3. Du betaler allerede for det

Hvis du lige nu læser denne artikel, så er det fordi, at du er medlem af Club Sportstiming, og en del af det du betaler for, det er personlig vejledning. Vi opfordrer derfor til, at du benytter dig af det. 

Du kan skrive til os direkte i kommentarfeltet nedenunder, eller inde på “min træner”. Der er INGEN dumme spørgsmål!
 

Kommenter

Har du kommentarer, ris eller ros til dette indlæg? Så hører vi gerne fra dig.