Lillebælt Halvmarathon 2015

Information og tilmelding

Lørdag
9. maj 2015

LØBET ER UDSOLGT

Velkommen til ”Hele Danmarks Halvmarathon” Lillebælt Halvmarathon. Et sus går gennem løbere og tilskuere, når 11.000 løbere skydes af sted. I løbet af et par timer vil de krydse to landsdele og en bro i jagten på at besejre den halve marathon.


Vi er allerede nu langt fremme med forberedelserne og ideudviklingen til den 8. udgave af Danmarks største halvmarathon. Vi tør godt love dig en fantastisk løbsoplevelse med masser af musik ude på ruten og top service før, under og efter løbet. Se mere på www.lillebaelthalvmarathon.dk

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Lillebælt I Løb

 

 

Det får du blandt andet for dit startgebyr:

- Chip tidtagning, navn på startnummeret, sms service af din tid, taske opbevaring, sportsmesse, trafikfri rute, video diplom og fartholdere osv.

- Special designet T-shirt med Lillebælt Halvmarathon's logo. T-shirten er syet kun til Lillebælt Halvmarathon. Geyser står bag den super lækre løbe t-shirt (værdi 275 kr.) - T-shirten udleveres sammen med startnummeret på sportsmessen torsdag den 7/5 eller på dagen den 9/5.

- Live streaming af hele løbet på 4 storskærme i start/målområdet, på nettet og via vores app. Det giver tilskuerne optimale muligheder for at følge løbet, om de er live i området eller langt der fra. 

- Der vil igen i år blive trukket lod blandt de deltagere, der har tilmeldt sig inden for 48 timer. Her er der 3000 heldige som får et par korte tights med, som passer til dette års t-shirt. Tights og T-shirt har logo for Lillebælt Halvmarathon på - værdi 495 kr.

 

Løb4andre – Støt ved din tilmelding og få et synligt bevis på din løbs T-shirt.

”Løb4andre” er et charity-projekt, gennem de 2 sidste års Lillebælt Halvmarathon har vi indsamlet 900.000 kr. Projektet har to ”ben”, to måder, hvormed man kan være en aktiv deltager i indsamlingen. Ved tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon og som charityløber.

Donering ved tilmelding, se det på din T-shirt: Når man tilmelder sig Lillebælt Halvmarathon, kan man undervejs i tilmeldingen donere 100 kr. Man bestemmer selv hvilken af de 3 organisationer, man vil donere sine penge til. Men pengene er ikke blot doneret, du får også et synligt bevis. Den Lillebælt Halvmarathon t-shirt, du får ved nummerudlevering, har et ”Løb4Andre” bånd som kant på ærmet, så man tydeligt kan se, at du har støttet den gode sag.

Charityløbere: Vi har 500 startnumre afsat til projektet. De 500 deltager gratis i Lillebælt Halvmarathon, men skal så ud og lave et lille stykke arbejde. De skal sælge ”aktier” i deres deltagelse i Lillebælt Halvmarathon. Ønsker du at bliver charityløber, så kan du tilmelde dig her: http://www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=917

Er du interesseret i projektet, kan du se meget mere her: http://lillebaelthalvmarathon.dk/l4a.html
 

 

Tyvstarts tilmelding fra den 18 sept. kl. 12:00

Dobbelt-tilmelding - Lillebælt Halvmarathon + Strandvejsløbet eller Lillebælt Halvmarathon + Hotel.

Igen i år er der mulighed for at tilmelde dig til Lillebælt Halvmarathon før den officielle tilmelding.

Dobbelt-tilmeldingen åbner den 18 september kl.12.00
Her kan du vælge mellem 2 pakker:
 

1) Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon og Strandvejsløbet, inklusiv korte tights.

Strandvejsløbet er en super flot og hurtig 10 km som ligger 6 uger før Lillebælt Halvmarathon. Ved tilmelding af de to løb samlet sikrer du dig et par tights, som bliver udleveret sammen med din t-shirt i forbindelse med Lillebælt Halvmarathon. Du får dit startnummer til Lillebælt Halvmarathon og en optimal test 6 uger før. Læs mere om Strandvejsløbet på www.strandvejslobet.dk  Pris i alt 555 kr.

2) Hotelophold på det officielle Halvmarathonhotel + startnummer, inklusiv korte tights.

Hotel Park i Middelfart, 5 min. gang fra startstedet. Vi kan i samarbejde med det 3-stjernede Hotel Park tilbyde:  En overnatning i dobbeltværelse for 2 personer. Vælg mellem fredag/lørdag eller lørdag/søndag inklusiv morgenmad og speciel løbe-buffet om aftenen + 1. startnummer. Normal prisen 1695 kr. Din pris i alt 1445, -kr.  - (Et ekstra startnummer kan købes ved siden af, skriv til os info@lillebaelthalvmarathon.dk)

Eller:

To overnatninger i dobbeltværelse for 2 personer fredag - lørdag - søndag inklusiv 2 x aftensmad og 2 x morgenmad + 1. startnummer. Normal pris 2995 kr. Din pris i alt 2390 kr. - (Et ekstra startnummer kan købes ved siden af, skriv til os info@lillebaelthalvmarathon.dk)

 

 Event information
9. maj 2015
Havnen

Danmark
Tilmelding er lukket
www.lillebaelthalvmarathon.dk

 Yderligere information
Al henvendelse om løbet:
info@lillebaelthalvmarathon.dk


Lillebælt Halvmarathon på Facebook
Støt løb4andre armbånd.
Strandvejsløbet
Tilmelding kun til Strandvejsløbet
 Arrangør
Lillebælt Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Lillebælt Halvmarathon:

info@lillebaelthalvmarathon.dk
www.lillebaelthalvmarathon.dk

Har du spørgsmål?