Lillebælt Halvmarathon 2018

Lillebælt Halvmarathon 2018

Information og tilmelding

Lørdag
5. maj 2018

Velkommen til ”Hele Danmarks Halvmarathon” Lillebælt Halvmarathon. Et sus går gennem løbere og tilskuere, når 11.000 løbere skydes af sted. I løbet af et par timer skal formen stå sin prøve i jagten på at besejre den halve marathon.

Vi glæder os til at se dig til Lillebælt Halvmarathon 2018! 

Vi er allerede nu langt fremme med forberedelserne og ideudviklingen af den 11. udgave af "Hele Danmarks Halvmarathon". Vi tør godt love dig en fantastisk løbsoplevelse med masser af musik, tilskuere og hotspots ude på ruten, og en medalje om halsen når du kommer i mål.

Top service og højt set-up både før, under og efter løbet. Starten går kl. 14:00.
Læs mere om Lillebælt Halvmarathon her. 

Vi glæder os til at se dig! 

Med venlig hilsen
Lillebælt i Løb

Det får du blandt andet for dit startgebyr:
- Alle som gennemfører Lillebælt Halvmarathon 2018, vil efter de er kommet i mål modtage den officielle Lillebælt Halvmarathon medalje. 

- Chip tidtagning, navn på startnummeret, sms service af din tid, taske opbevaring, sportsmesse, trafikfri rute, video diplom på mellemtider og i mål, fartholdere osv.

- Special designet T-shirt med Lillebælt Halvmarathon's logo. T-shirten er syet kun til Lillebælt Halvmarathon. Geyser står bag den super lækre løbe t-shirt (værdi 275 kr.) - T-shirten udleveres sammen med startnummeret på sportsmessen ved Bülows Kaserne Excerserhuset, Østervoldgade 18 - 7000 Fredericia, onsdag den 2. maj mellem kl. 13:00 og 18:00 og igen torsdag den 3. maj også mellem kl. 13:00 til 18:00. 
Lørdag den 5. maj mellem kl. 10:00 og 13:30 i Middelfart i nummerudleveringsteltet i start/målområdet ved Lillebæltshallerne, Færøvej 74 - 5500 Middelfart.

- Live streaming af hele løbet på 4 storskærme i start/målområdet, på nettet og via vores app. Det giver tilskuerne optimale muligheder for at følge familie/venner i løbet, og måske være heldig at få et glimt af dem ude fra ruten.

- Deltagerne kan, hvis I har overskud og tid, sende live til storskærmen ude fra ruten via mobiltelefonen. Derved kan du blive en større del af festen i målområdet.... 

- Siden 2015 har tilskuerne kunne følge "deres favoritter" på live tracking via vores app.

Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon + Mizuno Strandvejsløbet
Mizuno Strandvejsløbet er en super flot, flad og forrygende hurtig 10 km som ligger 6 uger før Lillebælt Halvmarathon, helt bestemt lørdag den 17. marts. Ved Lillebælt Halvmarathon får du udleveret din Lillebælt Halvmarathon 2018 løbs t-shirt. Du får dit startnummer til Lillebælt Halvmarathon og en optimal test 6 uger før. Læs mere om Strandvejsløbet her
Pris i alt 540,- kr. - du spare derfor 50 kr. - fra den 9. januar sparer du 90 kr.! 

Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon 2018
Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon, pris 425 kr.
Fra tirdag den 9. januar stiger prisen til 465 kr.

Løb med din makker
Løb de sidste 10 km af Lillebælt Halvmarathon med din løbemakker eller veninde.
Oplev den fede stemning, tilskuerne, bands og alle de andre løbere fra første parket i løbesko.
Du bliver kørt i bus fra Middelfart til Fredericia. Ved 11 km laver vi en stor "find din makker zone". Her møder du din makker, der løber halvmarathonen, og så følges I, de sidste 10 km til mål.
Løbet er for alle de, der ikke kan løbe halvmarathon lige nu, eller gerne vil støtte en "løbemakker" til at komme igennem Lillebælt Halvmarathon. Sammen får I som løbemakkere den fedeste løbeoplevelse. 
Din tid bliver registreret i forbindelse med din makkers chip.
I mål er der selvfølgelig en speciel "løb med din makker" medalje til dig, og en proviantpose, så du hurtigt er på dupperne igen.
 

OBS: Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Arrangøren påtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes.
Skulle du blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet pga. force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at de kan blive diskvalificeret, hvis det officielle startnummer ændres.
Ved løbet er der max tid for gennemførelse på 3 timer.

Se eller gense highlightsvideoen fra Lillebælt Halvmarathon 2017 herunder. 

 Event information
5. maj 2018
Middelfart
Danmark
Tilmelding er lukket
www.lillebaelthalvmarathon.dk
21,1 km
Starter 14:00
10 km

Pris pr. deltager
Pris 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 18,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information
 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Lillebælt Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Lillebælt Halvmarathon:

info@lillebaelthalvmarathon.dk
www.lillebaelthalvmarathon.dk