Lillebælt Halvmarathon 2014

Information og tilmelding

Lørdag
3. maj 2014

LØBET ER UDSOLGT - 11.000 PLADSER

3.500 tilmeldte efter 20 minutter.

4.500 tilmeldte efter 30 minutter.

5.440 tilmeldte efter 40 minutter.

6.350 tilmeldte efter 50 minutter.

 

Gå til Løb4Andre tilmeldingen...

 

Velkommen til ”Hele Danmarks Halvmarathon” Lillebælt Halvmarathon. Et sus går gennem løbere og tilskuere på Middelfart havn, når 11.000 løbere skydes af sted. I løbet af et par timer vil de krydse to landsdele og en bro i jagten på at besejre den halve marathon.


Vi er allerede nu langt fremme med forberedelserne og ideudviklingen til den 7. udgave af Danmarks største halvmarathon. Vi tør godt love dig en fantastisk løbsoplevelse med masser af musik ude på ruten og top service før, under og efter løbet. Se mere på www.lillebaelthalvmarathon.dk

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Lillebælt I Løb

Det får du blandt andet for dit startgebyr:

- Vi har selvfølgelig alt det vi plejer og have med: chip tidtagning, navn på startnummeret, sms service af din tid, livestreaming af hele løbet, taske opbevaring, sportsmesse, trafikfri rute, video diplom og fartholdere osv.

- Der er heller ikke noget nyt i at alle deltagere får en super lækker løbe t-shirt (værdi 275 kr.) - T-shirten er med logo for Lillebælt Halvmarathon og special designet og syet kun til Lillebælt Halvmarathon. 

- Det nye i år er, at der bliver trukket lod blandt de deltagere, der har tilmeldt sig inden for 48 timer. Her er der 3000 heldige som får et par korte tights med, som passer til dette års t-shirt. Tights og T-shirt har logo for Lillebælt Halvmarathon på - værdi 495 kr.

 

Løb4andre – Nyt Charity tiltag ved Lillebælt Halvmarathon

”Løb4andre” er et charity-projekt, hvor vi tilbyder, at man gennem sit løb hjælper med at samle penge ind til andre. Projektet har to ”ben”, to måder, hvormed man kan være en aktiv deltager i indsamlingen. Ved tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon og som charityløber.

Donering ved tilmelding: Når man tilmelder sig Lillebælt Halvmarathon, kan man undervejs i tilmeldingen donere 100 kr. Man bestemmer selv hvem af de 3 organisationer, man vil donere sine penge til. Men pengene er ikke blot doneret, du får også et synligt bevis. Den Lillebælt Halvmarathon t-shirt, du får ved nummerudlevering, har et ”Løb4Andre” bånd som kant på ærmet, så man tydeligt kan se, at du har støttet den gode sag.

Charityløbere: Vi har 500 startnumre afsat til projektet. De 500 deltager gratis i Lillebælt Halvmarathon, men skal så ud og lave et lille stykke arbejde. De skal sælge ”aktier” i deres deltagelse i Lillebælt Halvmarathon. Ønsker du at bliver charityløber, så kan du tilmelde dig her: http://www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=684 

Er du interesseret i projektet, kan du se meget mere her: http://lillebaelthalvmarathon.dk/l4a.html
 

 

Frontløbertilmelding - snigpræmiere

Igen i år er der mulighed for at tilmelde dig til Lillebælt Halvmarathon før den officielle tilmelding.

Frontløber tilmeldingen åbner den 27 september kl.12.00
Her kan du vælge mellem 2 pakker:
 

1) Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon og vores nye løb Strandvejsløbet, inklusiv korte tights.

Strandvejsløbet er en super flot og hurtig 10 km som ligger 5 uger før Lillebælt Halvmarathon. Ved tilmelding af de to løb samlet sikrer du dig tights samt får 20 kr. i rabat. Du får dit startnummer til Lillebælt Halvmarathon og en optimal test 5 uger før. Læs mere om Strandvejsløbet herunder eller på www.strandvejslobet.dk  Pris i alt 535 kr.

2) Hotelophold på det officielle Halvmarathonhotel + startnummer, inklusiv korte tights.

Hotel Park i Middelfart, 5 min. gang fra startstedet. Vi kan i samarbejde med det 3-stjernede Hotel Park tilbyde:  En overnatning i dobbeltværelse for 2 personer. Vælg mellem fredag/lørdag eller lørdag/søndag inklusiv morgenmad og speciel løbe-buffet om aftenen + 1. startnummer. Normal prisen 1695 kr. Din pris i alt 1445, -kr. 

Eller:

To overnatninger i dobbeltværelse for 2 personer fredag - lørdag - søndag inklusiv 2 x aftensmad og 2 x morgenmad + 1. startnummer. Normal pris 2995 kr. Din pris i alt 2390 kr

 

 

 

 Event information
3. maj 2014
Havnen

Danmark
Tilmelding er lukket
www.lillebaelthalvmarathon.dk
21,1 km
Starter 14:00
21,1 km
Starter 14:00

 Yderligere information
Al henvendelse om løbet:
info@lillebaelthalvmarathon.dk


Lillebælt Halvmarathon på Facebook
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
Strandvejsløbet
Tilmelding kun til Strandvejsløbet
 Arrangør
Lillebælt Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Lillebælt Halvmarathon:

info@lillebaelthalvmarathon.dk
www.lillebaelthalvmarathon.dk

Har du spørgsmål?