Lillebælt Halvmarathon 2010

Information og tilmelding

Lørdag
8. maj 2010
Tilmelding til Lillebælt 2012 her

Lillebælt Halvmarathon 2010 Udsolgt
 
Halvmarathon
Prisen for at deltage i Lillebælt Halvmarathon 2010 er.
De første 4000 deltagere – pris 300 kr.
Derefter er deltagergebyret – pris 350 kr.,
 tilmeldingsgebyr: 11,25 DKK pr. deltager + pbs gebyr
 
Prisen for at deltage i Lillebælt Junior race 2010 er.
Deltagergebyr – pris 60 kr.
tilmeldingsgebyr: 11,25 DKK pr. deltager + pbs gebyr
 
Der er som de sidste 2 år noget ekstra at komme efter, hvis man får sig tilmeldt hurtigt.
- De 3000 først tilmeldte får årets løbesæt bestående af en lækker løbe t-shirt samt et par korte tights med logo for Lillebælt Halvmarathon – (værdi 495 kr.)
- De deltagere, der tilmelder sig efter de 3000 første, får årets lækre løbe t-shirt (værdi 275 kr.) med logo for Lillebælt Halvmarathon.
 
Løbsbeskrivelse
I 2010 har Lillebæltsbroen 75 års fødselsdag. Vi er klar over at broens fødselsdag forpligter, og vi vil gøre vores til at dagen bliver en stor løbefest, som er broens runde fødselsdag værdig. Det tredje Lillebælts Halvmarathon bliver dermed endnu mere nyskabende og specielt end de forrige års løb.
Hvis du vil deltage i Lillebælt Halvmarathon 2010 og være med til at fejre broens historiske fødselsdag, skal du være hurtigt ude. Sidste år måtte vi melde udsolgt fem uger efter at tilmeldingen blev åbnet, og i år lukker tilmeldingen, ved 10.000 startnumre. 
 
Ruten:
Der løbes samme rute som i 2009. Ruten starter hen langs med havnefronten i Middelfart. Derfra løbes op i byen og ud gennem Kongebroskoven til Den gamle Lillebæltsbro, der passeres første gang efter tre km. På Jyllandssiden løbes en kort sløjfe i Snoghøj, hvorefter ruten går ind under den gamle Lillebæltsbro. Herfra går turen videre til Erritsø. I Erritsø løbes der på strandvejen, hvor der drejes til højre ned af Kystvejen. Kystvejen tager løberne tilbage mod broen, inden da laves en kort sløjfe på Vesterballevej, hvorefter ruten går retur over den gamle Lillebæltsbro. Tilbage på Fyn løber man langs med skoven ud omkring Hindsgavl slot. Tilbage i Middelfart løbes af hyggelige gader ned forbi gågaden og torvet i byens centrum og videre ned på havnegade, hvor løbet afsluttes samme sted, som det startede. Det er en afvekslende og meget smuk rute. Se et kort videoklip med gennemgang af ruten her.
 
Startsted:
Lillebælt Halvmarathon har 2 startsteder; Havnegade og Hessgade, starten går på sammetid for beggesteder kl. 14.00. Der er ca. 300 meter mellem de 2 startsteder. Ruterne fletter sammen efter 2.3 km.
 
Nummerudlevering og tøj:
Startnumre og løbetøj vil blive udleveret samlet.
Udleveringen vil ske 2 forskellige steder. 
Fredag  7. maj ml. kl. 10.00 - 20.00 - Udleveringen sker i Fredericia Idrætscenter – Vestre Ringvej 100, Fredericia 7000 – Det er også her børneløbet afvikles. 
Lørdag  8. maj ml. kl.   8.00 - 13.00 - Udleveringen vil ske til højre for Kulturøen på havnen i Middelfart 
 
Bemærk: Det er ikke muligt at ændre / bytte de bestilte størrelser på t-shirt og tights.

Tryk på tøj til klubber eller firmaer:
Virksomhed / Klub : Er i som virksomhed eller forening  - intresseret i at får leveret løbebeklædning med eget logo - er i velkommen til at kontakte HC Sport - på 75 92 22 11  ( Helle Jeppesen ( hj@hc-sport.dk) el. Ulrich Nicolaisen ( un@hc-sport.dk )
 

Mere information www.lillebaelthalvmarathon.dk

Lillebælt Halvmarathon Sponsorer
 

 Event information
8. maj 2010
Tilmelding er lukket
www.lillebaelthalvmarathon.dk

 Yderligere information
Henvendelse om løbet:
info@lillebaelthalvmarathon.dk

 Arrangør
Lillebælt Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Lillebælt Halvmarathon:

00000000
info@lillebaelthalvmarathon.dk
www.lillebaelthalvmarathon.dk