Lillebælt Halvmarathon 2013

Information og tilmelding

Lørdag
4. maj 2013

LØBET ER DESVÆRRE UDSOLGT OG DER ER IKKE FLERE PLADSER

 

Velkommen til ”Hele Danmarks Halvmarathon” Lillebælt Halvmarathon. Et sus går gennem løbere og tilskuere på Middelfart havn, når 11.000 løbere skydes af sted. I løbet af et par timer vil de krydse to landsdele og en bro i jagten på at besejre den halve marathon.

Vi er allerede nu langt fremme med forberedelserne og ideudviklingen til den 6. udgave af Danmarks største halvmarathon. Vi tør godt love dig en fantastisk løbsoplevelse med masser af musik ude på ruten og top service før, under og efter. Se mere på www.lillebaelthalvmarathon.dk

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Lillebælt I Løb

Det får du blandt andet for dit startgebyr:

- De 3000 første, der tilmelder sig, får et løbesæt bestående af en lækker løbe t-shirt samt et par korte tights, begge dele med logo for Lillebælt Halvmarathon - værdi 495 kr.

- Er du ikke blandt de heldige 3000, kan tights medkøbes til dit startnummer.

- De deltagere, der tilmelder sig efter de første 3000, får alle en super lækker løbe t-shirt (værdi 275 kr.) - T-shirten er med logo for Lillebælt Halvmarathon.

- og selvfølgelig alt det andet vi altid har med, chip tidtagning, navn på startnummeret, sms service af din tid, taske opbevaring, sportsmesse, trafikfri rute, video diplom og fartholdere osv.

 

Løb4andre – Nyt Charity tiltag ved Lillebælt Halvmarathon

”Løb4andre” er et charity-projekt, hvor vi tilbyder, at man gennem sit løb hjælper med at samle penge ind til andre. Projektet har to ”ben”, to måder, hvormed man kan være en aktiv deltager i indsamlingen. Ved tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon og som charityløber.

Donering ved tilmelding: Når man tilmelder sig Lillebælt Halvmarathon, kan man undervejs i tilmeldingen donere 100 kr. Man bestemmer selv hvem af de 3 organisationer, man vil donere sine penge til. Men pengene er ikke blot doneret, du får også et synligt bevis. Den Lillebælt Halvmarathon t-shirt, du får ved nummerudlevering, har et ”Løb4andre” bånd som kant på ærmet, så man tydeligt kan se, at du har støttet den gode sag.

Charityløbere: Vi har 500 startnumre afsat til projektet. De 500 deltager gratis i Lillebælt Halvmarathon, men skal så ud og lave et lille stykke arbejde. De skal sælge ”aktier” i deres deltagelse i Lillebælt Halvmarathon. Ønsker du at bliver charityløber, så skrive til Løb4andre på: lob4andre@gmail.com. Skriv et par ord om dig selv og skriv din adresse + mobil nummer, T-shirt størrelse, samt hvem du vil støtte, eller om dit endelige beløb skal deles mellem de 3 organisationer.

Mange bække små..... Aktierne er diplomer, som kan sælges til alle, familie, venner, bekendte eller firmaer. De koster 100, 200 eller 500 kr. Det gælder selvfølgelig om at sælge flest muligt.
Charityløberne får en særlig T-shirt, så både deltagerne og tilskuerne tydeligt kan se, hvem der har samlet ind til ”Løb4andre.” OG….. på selve dagen for Lillebælt Halvmarathon er charityløberne samtidig også VIP løbere. Lillebælt Halvmarathon har lavet et særligt VIP-område. Her er der blandt andet forplejning med mad og drikke, samt gratis massage til dem, der har trætte stænger efter løbet.
Er du interesseret i projektet, kan du se meget mere her: http://lillebaelthalvmarathon.dk/l4a.html
 

VIP tilmelding

Igen i år er der mulighed for en VIP-tilmelding til Lillebælt Halvmarathon.

VIP -tilmeldingen åbner den 1. oktober kl.12.00
Du kan udover startnummer og tilhørende tights, som følger med hver pakke, vælge mellem 2 VIP pakker:

 

  • Løberygsæk + Super lækert håndklæde + Startnummer, inklusiv korte tights. Samlet værdi 1015 kr. Din VIP pris = 750 kr.
  • Hotelophold på det officielle Halvmarathonhotel + startnummer, inklusiv korte tights : Hotel Park i Middelfart, 5 min. gang fra startstedet. Vi kan i samarbejde med det 3-stjernede Hotel Park tilbyde: dobbeltværelse med en overnatning. Vælg mellem fredag/Lørdag eller Lørdag/søndag (UDSOLGT lørdag/søndag) inklusiv morgenmad og speciel løbe-buffet om aftenen. Normal prisen 1655 kr. Din VIP pris i alt 1375,- kr. heri er der et startnummer men overnatning og mad for to. Er i to der skal løbe kan ekstra startnummer tilkøbes. Se mere om Park hotel her: http://www.millinghotels.dk/park/

 

 Event information
4. maj 2013
Havnen

Danmark
Tilmelding er lukket
www.lillebaelthalvmarathon.dk

 Yderligere information
Al henvendelse om løbet:
info@lillebaelthalvmarathon.dk


Lillebælt Halvmarathon på Facebook
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 Arrangør
Lillebælt Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Lillebælt Halvmarathon:

info@lillebaelthalvmarathon.dk
www.lillebaelthalvmarathon.dk

Har du spørgsmål?